Nişanlıyken kısa zamanlı tatile gider misiniz? 2-3 ay sonra evleneceğinizi varsayarsanız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNişanlılığınızın erken bir aşamasındaysanız, tatil gibi uzun süreli bir birliktelik planlamak yerine daha kısa süreli bir tatil veya hafta sonu kaçamağı tercih edebilirsiniz. Daha ilerlemiş bir nişanlılık dönemindeyseniz ve birlikte seyahat etmek size uygun geliyorsa, tatil planı yapabilirsiniz. Tatil, çiftlerin birlikte vakit geçirerek ilişkilerini güçlendirebilecekleri bir fırsat olabilir. Ancak bazı çiftler için tatiller stresli olabilir veya ilişkide gerilime neden olabilir. İlişkinizin dinamiklerini göz önünde bulundurarak, tatil öncesi beklentilerinizi ve endişelerinizi partnerinizle açık bir şekilde konuşmak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Helal olsun be yazarların %90ı tüm yakınlaşmalara karşıymış. Bravo 👏
.
.
.
.
.
Sesli güldüm açıkçası 😂.
Gidin ya gözünüzü seveyim gidin. Eğlenin keyifli vakit geçirin, mutlu olun.
Herkes kendinin ne yapacağını (!) yazmış. Gidip eğlenip gezip tozup geri dönebilirsiniz. İllaki SEKS zorunlu değil.
Önemli olan birbirinizi seviyor musunuz? Vakit geçirmektende zevk alıyorsanız hiç sıkıntı yok gününüzü gün edin.00 Yorumla
Tamamen yetiştiğin yahut benimsediğin kültüre bağlı bir durum. Kimine saçının teli görünse büyük ızdırap, kimi evliyken bir başkasıyla tatile gitmesinde sakınca yok. Ar damarının durumuna göre 😅
00 Yorumla
Evlenmeden tatile gitmeniz doğru olmaz. Eğer nişanlınız ısrar ediyorsa uygun bir dil ile gelmeyeceğinizi ısrarının fikrinizi değiştirmeyeceğini söyleyin. Daha da zorlarsa ayrılın. Çünkü nişan kolaylıkla atılabilen bir şey size karşı kötü bir şey düşünse yapsa ve sonra bundan sıyrılsa doğru olmaz. Karar vermeden 2 kez hatta 10 kez düşünün.
06 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey yapsa derken?
- +1 yıl
@Frankenstein16 Münasebete zorlasa veya ona benzer bir şey yapsa ben bu ahir zamanda kimseye güvenmem.
- +1 yıl
güvenmediğin kişiyle nişanlılık... İlginçmiş...
- +1 yıl
@Frankenstein16 Soruyu sorana yorum yazdım. Ancak benim düşüncem kendim için farklı. Nişanlı değilim ve kimseyle de nişanlanmayı evlenmeyi düşünmüyorum. Sen kime yorum/cevap yazdığına iyi bak bence!
- +1 yıl
Tamam dominant teyze kızma...
- +1 yıl
@Frankenstein16 Yazdığım cümleden işine gelenleri cımbızla çeker o şekilde yazarsan tabiki sinirlenirim. Bunu kimseye yapmanızı önermem.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
94Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGelin ata binmiş ya nasip demiş derler eskiler... belli mi olur
11 Yorumla Bu senin üzerinde kurulan aile, toplum ve din baskılarına göre değişiklik gösterir. Baskılar ile ne kadar baskılanırsan, kadın erkek ilişkileri, sohbet etme, gitin kuşam ve seks gibi bir çok şeyin keyfini çıkaramazsın. Yani eğer baskılar altında ezilmiş bir eziksen uygun olmayacaktır. Baskı görmemiş, özgür, kendinden emin, hayır demeyi bilen, karşısındakine seks yapmak istemediğini kolaylıkla kalp kırmadan anlatıp hayır demeyi bilen bir kadınsan istediğin yere gitmek uygun olur.
Kendine güven ve ne yapmak istiyorsan onu yap.20 Yorumla
+1 yılGitmem ne münasebet. Sonuçta gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Benim yakın arkadaşım dügününe bir ay kala nişan atti. Her türlü ihtimal düşünülmeli.90 YorumlaAilelerinde onayı doğrultusunda gidilebilinir. Madem süreklilik katılacak ve de evlilik gibi bir müesseseye ciddi bir şekilde girişilecek. Kadın ve de erkekte birbirine karşı güven veriyorsa, Ehil ve de aklı başında aile büyüklerininde izni doğrultusunda gidilebilinir.
00 Yorumla
+1 yıl2 3 ay sonra değil 1 gün sonra bile olsa evleneceğim imam nikahim yoksa hiçbir yere gitmem. Sonuçta sabrın sonucu selamettir. Bunca zaman sabrettiysem 2 3 ay daha sabreder evlendikten sonra istediğim gibi istediğim yere giderim çünkü evlendikten sonra gözbebegim gibi korur severim ve namusum olduktan sonra onun için her şeyi yaparım ben. Yeter ki sözümden çıkmasın ona dünyada cenneti yaşatırım lan. Sözün özü şu ki sabır olursa Allah her şeyin en güzelini nasip eder zaten. 😀
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGiderim mk niye gitmeyeyim... Bıktık mk tabularından, toplumundan...
108 Yorumla- +1 yıl
@kaçov2 abazan detected
- +1 yıl
Sonra da dersiniz ki; ay bu beni aldattı, aman evimde huzurum yok, ortada bok gibi kalırsınız.
- +1 yıl
Ortada bok gibi kalmayan kim var mk herkes yaralı ceylan... Bırakana güle güle çok da s.. kimde... Allah kafa sağlığını bozdurmasın yeter ki..
- +1 yıl
mk ne demek? Noktalama işareti mi?
- +1 yıl
Bu senin "kafa sağlığının" olduğu hal mi?
Gitmemen daha uygun. Mantıksal davran. Manipülasyona da gelme. Erkekler ne kadar modern, geniş dursa da. Hâlâ mağaralarından çıkamadıkları bir bilinçaltları var. Değerin düşer bence, ha şimdi bunu yansıtmaz sana ama işler sarpa sarmaya başladığında, değersizleştirmeye başlar seni kafasında. Bu yaptığın da, bu değersizleştirmeye bir katkıda bulunur ileride.
40 Yorumla
+1 yılVarsaymakla olmaz. Bir gün kala bile ikinizden birinin başına bir iş gelmeyeceği ya da ayrılmayacağınızın bir garantisi yok. Tatile gidip de ayrı odalarda kalacaksanız tamam ama yakınlaşacaksanız yapmayın bunu.
26 Yorumla- +1 yıl
İyi de bir soru sorulmuşsa neden bana ne olsun? Sorulmuş ki cevap veriyorum.
- +1 yıl
ya gerçekten çok garipsiniz. bu insanlar NİŞANLI. yakınlaşsa nasıl sorun olabilir gerçekten ya
- +1 yıl
@minatozakiii yarın öbür gün evlenemyecekler ama. 2-3 aydan bahsediyor evlilik olmazsa peki ne olacak. depresyona girerse çıkabilecek mi vs vs.
- +1 yıl
Tam da bu yüzden diyorum.
+1 yılUygun olmaz bence
Hersey evlendikden sonra iyi olur bence70 YorumlaOlmaz kardeşim evlilik sonrası yaşamanız gereken her şeyi evlilik öncesi yaşarsanız erken boşalmaya çözüm üreteyim derken erken boşanmanın önünü alamazsınız
10 YorumlaBu da işlerde iyice absürt hâl almaya başladı evlenmeden herşeyi yaşadıktan sonra evlilikten zevk almaya çalışılıyor mesele aileler biliyor zaten değil ki nikahın olmayan bir insanla o samimiyette bulunmanın hoş olmaması ve bunu ee sevgiliyken millet neler yapıyor biz en azından nişanlıyız moduyla hafifletilmeye çalışılmasıda cabası
00 Yorumla
+1 yılİsi garantilemeden tatile gitme.. atesle barut yanyana gelmez oyle hersey serbest olydi nisanliligin ne manasi olurdu.. nisanlilik tanima sureci beraber tTile gitme deildir
03 Yorumla- +1 yıl
Zikerler diosun...
- +1 yıl
ee nişanllar ya hani bunlar sıradan ikili değiller
- +1 yıl
@minatozakiii Nişan atmayacağının garantisi var mı diyen düşünmek gerek. Evlilik öyle değil garantidir. Nişanlılık zamanında insanlar her şeyi yapsaydı evliliğin gereği olmazdı.
+1 yılBana uygun gelmiyor. Sonuçta ateşle barut yan yana olmaz
Ve nişan atma gibi belirsizlik olduğunu göz önünde bulundurarak kimsenin vebaline girmemek en iyisi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidilir. Aileler bir şey demiyorsa. Göster ama elletme çünkü erkekler elleyince evliliğe ne gerek var böyle takılalım kafasına giriyor. Aman ne yaparsanız yapın sadece sonradan pişman olacağın bir şey yapma.
10 Yorumlaevliliğin kutsallığına inanıyorsan eğer inancınla ters düşüyorsun. yok inanmıyorsan da evliliğin ne manası kalıyor?
00 YorumlaBu sana kalmış bir şey. Tatilde ne yapacağınız gece ne yapacağınızı da düşünmelisin. Varsayımlarla hareket etme bu arada.
00 YorumlaTatile gidersen seninle evlenme ihtimali yüzde bir, amacına tatilde ulaşacak çünkü
00 YorumlaGüzel arzuların bilir şen gidip yaslı dönmekte var ( yorumları okudum nişanı atan erkeler olduğu kadar kadınlar da var unutma )
00 Yorumla
+1 yılTabii ki giderim ama aileler bir şey der kesin
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılKültüre ters ama giden de var rahat olanlar var.
00 Yorumla Evlendinden sonra ayrı odalarda kalmak sartıyla gidilir…
00 Yorumla
+1 yılDini ve resmi nikah kıyılmadan... Olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılEee kiminle gidecektin, kasapla manavla gidecek halin yok sanırım 🙄
00 Yorumla
+1 yılEvlilik gerçekleşmeye bilir yine de gidilir neden gidilmesin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşanmışsa sorun yok bence ama yaşanmamışsa yaşanır orada. Bu istenmıyorsa gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBir problem değil ya benim için. Aksine mantıklı geliyor.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz yan yana bile olmaz yalnız kalmamalısınız
00 YorumlaDoğru düşünüyosun yarın ne olacağını kimse bilemez
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken tatile gidilirde ateşle barut yanyana durur mu bilinmez
00 YorumlaYani Türkiye'de bunu pek normal karşılamazlar, ama neden gidilmesin?
10 YorumlaOtelde çok koklasip kaza ile çocuk yapmaya sebep olmadığınız müddetçe bir mahsuru yok 😉
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın? Manitayla gidiyorum ben sıkıntı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, dadına bakar. Baktıyss bile kesin hamile olarak dönersin
00 Yorumla
+1 yılDini nikahım varsa ve aileler uygun görürse ki hiç sanmıyorum, evet gidilebilir.
00 Yorumla
+1 yılNe var ki bunda? Biz gidiyoruz sizde gidin keyfinize bakın
00 Yorumla
+1 yılBu durum iki tarafın da ailesinin zihniyetlerine bağlıdır. Lakin ben olsam giderdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz gitmiştik ablamlar nişanlıyken... kardeşim ben ve damadın kız kardeşi hsjsjsjjs gardiyan olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlı olmana bile gerek yok istediğin kişiyle git tatiline kime ne
31 Yorumla- +1 yıl
Söylemesi kolay klavye başında
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin beyni bel altı çalışıyor maşallah. Git tabii ki ailen bir şey demiyorsa.
30 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle olmaz nişanlandıktan sonra bir bakmışsın tatilde kötü şeyler olmuş kızlığın gitmiş düşünsene sonra bir kavga çıkıyor ayrılıyorsunuz çocuk seni kirletip bırakıyor. Her ihtimali düşünmek lazım hayat şaşırtır çünkü.
02 Yorumla- +1 yıl
@rabiaktp4 namusumuzu temizlemek için çocuğu vurmayak sonra 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gitme belki seninle evlenmeyedebilir bilemezsin.. Ve cinsellikte olur erkekler rahat durmaz bunu göz önünde bulundurman lazım eğer gideceksen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılflört, sevgili ve nişan bir grupta, evlilik diğer grupta değerlendirilir. nişan tanışma evresidir, her nişanlı olduğunda evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyle bile gidilir bence. Sonuçta cinsellik yok bişey yok. Ikiniz eğlenip geleceksiniz.
23 Yorumla- +1 yıl
Olursa
Cevap sahibi+1 yılNiye olsun? Herkes sen mi? Yapmak isteyen olursada illa ki tatile gitmesine gerek yok, her türlü yapar zaten. Bu kız uygun olur mu açısından sormuş ben de ona göre cevap verdim
- +1 yıl
Hemen erkekleri suçlayın. Herkes sizmi senmi? Ateşle barut yanyana dururmu?
+1 yılBizim sülalede memlekette imam nikahı olmadan bırak tatil pastaneye dahi gidemezler imam nikahı yaparlar onda da öyle tatile izin verilmez tek dışarı çıkılmasına izin verilir düğün olana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları unutma sen unutma bu günde bir geçsin gorusuruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam sana tatilde kayar sonrada tekmeyi basar ona göre
011 Yorumla- +1 yıl
Demek istiyorsun ki cinselik olursa hevesini alir gider mi nisanli oldu halde bile bunu yaparlar mi erkekler gercekden
Cevap sahibi+1 yıl@esmerimbiciiim yapar tabi, örneğini gördüm çevremden
- +1 yıl
Anladim tesekürler.. ama ne bilim ya nisanli ya hani aileler tanışdı ciddi bisey … ama vardir tabi ayrilan..
Cevap sahibi+1 yıl@esmerimbiciiim işte öyle düşünürsen sonra burada başlık açarsın nişanlım beni terk etti, en ucuza nerde diktiriliyor diye ckfkfkf
- +1 yıl
Ben merk ettim gercekden nisanli oldu halde cinselik yasiyipda terk edenler erkekler var mı diye ben nisanli degilim bekarim daha anladim tesekürler cvp verdin icin
Cevap sahibi+1 yıl@esmerimbiciiim rica ederim, ben tuzağa düşme diye uyardım seni, çevremde oldu öyle hevesini aldıktan sonra nişanlısını şutlayan arkadaşım
- +1 yıl
Anladim ama arada imam nihaki oluyor demi nisanlilarin ben oluyor diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@esmerimbiciiim yoo genelde evlilikle aynı gün kıyılır imam nikahı
- +1 yıl
Yok ya önce oluyo galiba ben öyle diye biliyorum
- +1 yıl
Belkit bazi yörelerde farklidir..
- +1 yıl
Herkesi mal mı sanıyorsunuz biliyoruz neyin ne olduğunu
Nişanlılık evlilik öncesi staj gibi düşün bence gidilmesi gerekir tanımak için
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken gittin gittin bidahada gidilmiyo zaten hskxbslcnsmxnsmx
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgitmeni tavsiye etmem. 2-3 ay kalmis zaten dügününe en iysi o tatili evlendikten sonra yap simdiden evliymissiniz gibi takilmanizi tavsiye etmem ozaman evlilik icin bi heycani kalmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların 2023 yılında hala toplumdan ve evleneceği erkekten kabul görmek için taklalar atması ve sorular sorması..
Acınası durumdasınız ya. Ben size acıyorum keşke biraz da siz kendinize acıyabilseniz.10 YorumlaYine akrabaların falan konuşabilir nişanlısın gitmem derler sen onları aldırma ne istiyorsan yap
30 Yorumla
+1 yılBen pek uygun görmem ailem de uygun görmez zaten 3 ay sonra evleneceksek gerek yok evlendikten sonra giderim
01 Yorumla
+1 yılBence uygun değil yani his olarak ne yasayacagını bilemezsin ve duygularına hakim olamazsın yani yanlış anlama ama öyle aynı odada kalacaksanız böyle
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar birbirimize güvensek de kültür gereği millet yanlış anlayacağı için gitmemek uygun olur
00 Yorumlasevgiliyken bile gidilir nişanlıyken bunumu düşüncem sevgilimle tatile gidemiyorsam ayrılırım aga
10 Yorumla
+1 yılDünyaya gerçekten bi kere geliyorsunuz yaşarken gidin
20 Yorumla
+1 yıltabikide olur nişanlısınız ciddi sevgiliyken bile gidilir
00 Yorumla
+1 yılAdamlar sevgiliyken yatiror sen ne anlatiyin be ablam
00 Yorumla
+1 yıltürk toplumunun düsüncesine göre evlenmeden gidilmez ama ben olsam giderdim
10 Yorumla
+1 yılBiz sevişerek evlendik çok mutluyız hayatın tadını çıkar
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri