Merhaba, araba ile uzun yolculuğa çıkacağız. 4bucuk yaş ikizlerimizle 😅🤭 yolda onlari oyalayacak neler önerirsiniz?
Hiç yola çıkmamak da güzel bir öneri olabilirdi ancak şu an seçeneklerimiz arasında yok 😅🤭
Ben onlara boyama, çizim tableti, yolda birlikte dinleyebileceğimiz çocuk şarkıları indirdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Film izleyin bence iyi yolculuklar :)
Uyumayacakları saatlerde çizgifilmler, uyuyacakları anlarda ise herşeyi masala çevirip anlatmak süper olur. Kolay gelsin.
Teşekkürler 🥰
Yanında sarı leblebi bulundur, mide bulantısına iyi gelir. Arka koltuk mutlaka tutar çocukları.
Teşekkürler 🙏
Yeni oyuncak alın bence onun aşkıyla oyalanırlar 🙈
Bir de meyve alabilirsiniz yanınıza atıştırmak hoşlarına gidiyor. İyi yolculuklar ❤️
Teşekkür ederim ☺️ evet bolca atistirmalik hazırlayacağımız 🥰
Rica ederim ne demek 🙏🏻
Size bir şey sorsam olur mu ya çok zamanınızı almadan
Buyrun?
Kaçıncı haftada doğum yaptınız 🙈
35 haftada ☺️ ama gelişim geriliği vardı birinde, cok küçük doğdu, digerinin de cigerleri gelişmemişti. Kuvez surecimiz oldu biraz. Hamilesiniz sanirim. Her hamilelik ve gelisim süreci farkli oluyor, bunu göz önünde bulundurun mutlaka ☺️
İyi durmuşlar 🙏🏻
Küvez sanırım ikiz üçüz hamileliklerde kaçınılmaz son 🤷🏼♀️
Evet ben de üçüz bebek bekliyorum merak ettim ikiz olduğunu duyunca kaçıncı haftada doğduklarını 😅
AA sağlıkla gelsinler 🥰 benim hamilelik cok sorunluydu en başından, bizim icin 35 hafta mucize gibi oldu ☺️ dilerim sağlıkla vakitli gelsinler ♥️
Teşekkür ederiz 🙏🏻
Biz 30u görsek şükür diyoruz 🙈
35e gelirsiniz sizde insallah ♥️ teşekkürler tavsiyeleriniz icin.
İnşallah sağolun 🙏🏻
Rica ederim. Benim bir tane de büyük prensesim var çok çektirdi bana yollarda o yüzden tecrübeliyim 😂
Bir sürü oyuncak al ama hepsini verme çabuk sıkılırlar. Sıkıldıkça değiştir oyuncağı.
Teşekkürler 🥰
o yaşta cocukla yolculuk çok zor. size kolay gelsin
Çok güzel moral ve motivasyon veriyorsunuz, teşekkürler ☺️
Ama gerçek mide bulantısına dikkat edin bence bu daha önemli
Teşekkür ederim 🙏☺️
bol şnternet ve iki adet tablet :D
Son seçeneğim 😅🤭
Gece çıkın yola en azından bir süre uyurlar yoksa zor cidden bide trafik olursa yandınız
Gece de eşim uykusuz kalir 🤭 o yüzden sabahlari dusunuyoruz. 5 sehiri ziyaret etme planımız var, durumu gore artirabiliriz 🤭 bolca mola vereceğiz, o kesin😅
Evet anne çişim geldi anne acıktım. Anne sıkıldım annnnnnneeeeee hiç bitmiyor ben çocuklar küçükken gece çıkıyordum rahat oluyor
Teşekkür ederim tavsiye için ☺️ en azindan dusunecegiz, belki bir cikar yol buluruz 🙏
Gündüz bol bol uyusun eşin
İyi yolculuklar şimdiden
Teşekkür ederim ☺️
Kuzey Kıbrıs ya da Yunan Adaları
İkizler en sevdiğim şey
Yolculuk neyle peki