Güncellemeler
+1 yıl
Öyle dışardan yiyip içmeye gerek yok sadece kalacak yer ve gezebilecegimiz güzel bir yer olsun yeter yemek içecek konusu ucuzdan hallederiz ☺️
Güncellemeler
+1 yıl
2000₺miz var sadece 500₺yol paranıza gidecek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çeşme marina tarafinda cok guzel apartlar var 2 1 ler 300 liradan basliyor cogu guzel koya da yakin
300 lira az mı 😐1200₺aparta gider kaldı 800 olmaz oyleapart 150 olacak Max 600 tutacak 4 gün kalma 600 yeme içme 500 bilet tamamyeter
Kamp yerleri bile 150 den fazla istiyor. 800 lira kalsa hergun 200 lira yesen yeter iste daha ne istiyosun
1500 tl ile anca koye gider inek sagarsiniz
Hayır buldum çomguzel bir tane turla birlikte ☺️
O para çok az. Kişi başı 2 bin olması lazım en azından
Bu kadar var dedim 😔ne yapıyım nereden buluyum 1000₺daha
500+500=2000 he? bence birer sevgili bulun daha mantıklı
4 günlük sevgili mi bulacağız 🤔niye?500 bende 500 onda var Max 1000 olur ikimizdede ayrı ayrı birleştirip 2000 yaparız demek istedim en fazla 🤷
Ulaşıma da para harcamayacaksan ucuz yollu eğlenebilirsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorumki ama fethiye tarzı bi yer senin için ideal olur
Ulaşım derken? gidiş dönüş toplam 4 bilet parası vereceğiz Max 400₺tutar
Nerede kalacağız ki orada
Biletlere baktın mı? 400tl sadece bir kişinin bir biletidir. Tatil bölgesine gidiyorsun talep çok fiyat yüksek😄 bence ekonomini daha iyi planla. He sana şöyle bi önerim var grup halinde kampa gidiliyor etkinlikler vs dahil onlara bakabilirsin. 240 yol ücreti 250 kamp ücreti olarak totalde 490tl. Yemek kahvaltı vardı sanırım kalan harcamalar sana ait olarak
İyi de sen hiç tatil planı yapmadın mı🙄 kalacak yere para vermeyeceğiz dediğin yerde kalacak yerin var mı🙄 bence iletişim kopukluğu oldu aramızda 😂 daha düzgün anlatman lazım
Biletleri bu hafta sonu alacağız işte en geç şimdiden Max 100₺ 1 bilet tutar toplam 4 bilet iki kişi için Max 500₺bilet parası kaldı 1500 ₺miz?
Grup halinde kamp derken çadır falan mı?
Nereden bulacağım ki o yerleri?
O kadar uygun fiyata istediğin bi yere gidemezsin ama kalacak yeri halletmek için bile 500-600 gerekir 3 gece kalırsınız 150-200 liraya günlük apart tutarsınız
Evet düzenleniyor gençlik kampları şeklinde ben gitmeyi düşünüyorum antalya adrasan taraflarına gidilecek yakın zamanda. Hem güvenli hem de güzel olur sizin içinde
4 gun dedim ya sadece bayramda izinliyiz zaten ☺️ 4 gün için 2000₺miz var toplam 500 ₺bilet parası 1500 kaldı nereyi önerirsiniz?
Sana şunu öneriyim yaşadığın şehre yakın bi yer olsun zamanın yolda harcanmasın. İstanbuldaysan enez tarafları olabilir egeye yakınsan İzmir kuşadası tarafları olabilir akdenizde adrasan ya da fethiye olabilir
Kuzey'den Güneye Önerilerim:
Çanakkale - Gökçeada / Bozcaada
Balıkesir - Cunda Adası / Ayvalık
İzmir - Çeşme / Urla
Aydın - Kuşadası / Didim
Muğla - Milas / Bodrum / Akyaka / Marmaris / Ortaca / Fethiye
Antalya
Nerede kalacağız mesela diyirsunki Çanakkale gidin Gökçeada Bozcaada gezin sadece mi diyorsun apart ya da otelde kalıp? araba mi bisiklet mi kiraliycaz nasıl gezeceğiz bu şekilde 2000 ₺toplam paramız yetecek mi
Tunceliye gidin cok guzel plajlari var. Bodruma paraniz yetmez mesela
Ciddi mi söylüyorsun
Evet?