Türkiye içi yaz tatilinde gidilebilecek dolayısıyla ege ya da Akdeniz'de 3 ya da 4 arkadaşla birlikte sosyal açıdan canlı olan gece hayatı olan eğlenebileceğimiz bir yer arıyoruz. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz:) Birkaç yer baktım ama yaş için arkadaş grubuyla gidilebilecek tatil yerleri bulamıyorum bulsam emin olamıyorum. Sizin önerilerinizi istiyorum lütfen yardım edin.
Yaz için arkadaş grubuyla gidilebilecek tatil önerileri?
Genç olmanız ve eğlence merakınız nedeniyle Bodrum ve Çeşme sizler için en uygun tercih gibi görünüyor. Her gece dışarı çıkıp sayısız barları gezebileceğiniz, gece hayatının ve sosyal yaşantının yüksek olduğu 2 ilçe. Türk nüfusun ağırlıkla gezdiği bu bölgelerde güzel vakit geçirirken bütçenize göre sıkı veya tam tersine zengin bir tatil yapabilirsiniz.
Ben nedense Bodrum'u daha çok seviyorum. Hemen hemen her sene giderim. Gerçi en canlı günleri 90'ların ikinci yarısındaydı. Marinada canlı müzik eşliğinde güzel sahne performansları dinliyorum 2-3 senedir. Hep iyi sanatçılar çıkıyor.
Çeşme ise daha genç işi. Sanırım bu yönden sizi daha çok cezbedebilir. İzmir'lilerin sahifiye yeri gibi. Son 5 senedir Bodrum'dan sıkılanların uğrak yeri oldu. Çok güzel sahil kulüpleri(beach club) var.
Marmaris, Göcek veya didim/Kuşadası bölgeleri daha çok kafa dinlemelik bölgeler. Bunun yanında Antalya bölgesi ise size hiç uymaz. Çünkü orada konsept otele girip hayatı belirli bir süre orada geçirmek üzerine kurulu. Ancak çocuklu aileler için uygun.
biz geçen yıl 3 arkadaşımla alanyaya gitmiştik. çok memnun kaldık. kleopatra beach kıyısında gayet güzel ve fiyatı uygun olan oteller var. biz en ucuzunda kaldığımız halde bile çok memnunduk. etrafta kahvaltılık malzemeler almak için alışveriş merkezleri de var. bir de öyle bayıcı sıcaklık yok yani. gayet serin ve güzel bir yer kleopatra beach. ;)
Öğrenci isen çadır yöntemi birebir otelde kalıpta bütçenizi zorlamayın en iyisi çadır kurup daha uzun süre kalmak ama illa bir otelde kalırım diyorsan marmarisi öneririm gece hayatı istediğin gibi olur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sırf ekşın olsun diye çadır olayını düşündükte olmaz o bizim için ya hırlısı var hırsızı var tecavüzcüsü var :D
Bodrum. Kısaca turklerin pansiyon dediği ve sadece yabancıların geldiği mekan vardı. Sahibi açmamak zorunda kaldı bu yıl. Uzun hikaye. Neyse pansiyon sabaha kadar parti yapardı. Neler neler. Pansiyon da yazılan yazı şuydu. Yatacaksaniz, aradığınız yer değil. Gel bodruma , bura canlı.
Türkiyede eğlenilebilecek en güzel yerler marmaris, bodrum, alanya diyebilirim. Bodrumda hiç bulunmadım Marmarise çok gitmişliğim vardır yekesi,kekosu çoktur. Kapkara meçli hanzolar doluydu en son gittiğimde ama hedeflerinde hep turistler vardır es kaza yanlışlıkla bir Türk kızına yazdıklarında paron abla deyip uzaklaşıyorlar çok komik
antalya sıktı artık biraz.bide antalyada çok dağınık yerleşme var ya herşeyin bir merkezde toplandığı biyer olsun istiyoruz mesela alanyanın gece hayatı var ama denizini pek sevemedim ben ve yapabileceğin şeyler yine kısıtlı alanyada.Kemer ayrıdır ama inferno var bikere sonuçta:)
En İyi Cevaplar