Güncellemeler
+1 yıl
Usa, Dan. Alti. Valiz ( ucak. Sadece. 25 kg. Kabul editor yani bir Bavula
). ile. Turkiye, ye kesin donus. icin. YOLCU. GEMISI
. gitmis var mi
? Tecrubelerini. aktarabilir mi?
). ile. Turkiye, ye kesin donus. icin. YOLCU. GEMISI
. gitmis var mi
? Tecrubelerini. aktarabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Usa, Dan Turkiyeye. Yolcu gemisi. Var mi? Varsa. Nasil iletisim. Kurabilitim
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba. Sizinle konusabilirmiyim? Sagolun. mattilhan420@gmail. com. veya 732 6641242. Email. Text. Veya. Telefon. Acabilirsiniz. Turkiye, ye temelli donecegim (babam İstanbul .. Ben İstanbul'da dogdum. ilk İstanbul'da gidecegim. Kiz kardesime Corluda. yasiyor.. Oraya. Temelli yerlesebilirim. durumda gore... Kendinizi iyi bakin. Iyi gunler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet, Türkiyeden ABD'ye ABD'den Trkiyeye gemi seferleri oluyor ben hic denemedim 20-30 gunluk bir yolculuk. Ucakla daha rahat oluyor.
Sagol Vildrov.. Ben. 20-30. Fine. Raziyim
. Usa, Dan Turkiyeye. Getirecek Cok. Esyam var. Cogunluk. Kullanilmis. laptop bilgisayar. Dvd. Playerler. Ve. En az 15 tane. Sarjli. Sac kesme. Ve. Trash makinalari. Ayakkabilar. Elbiseler. V. s. Yani. Ucakla. Gidemeyecek. Kadar Cok. Agirlik. Var... internet arastirdim. Turkiye, ye. Yolcu gemisi bulamadim... Belli Ayni. Sorum. Yasamis. Vardir diye sordum. Bu soruyu.. Esyalari. Bavullara. Koydum. Tam. 6 Bavula. Sigdi... Yani. Alti Bavula. her biri en az. 40. Kilo. Geliyor.
Kaliforniyaya gelirsen yanima ugra ha!
Sagol. Vildrov.. Ben. Nj. deyim... Usa. vatandasi. Olan. esimle. gidecegiz. Temelli. Olacak... O. Yuzden. En. Az. Alti. Valiz. Olacak. Ucakta. Bu kadar valiz. Be. Agirlik. Sorum olacagi. icin. 20 gun kadar. Surecek. Gemi. Ile. Yolculugu. Arastiriyorum. Ama. Internet ten. bit tane. Gemi. Ile. Turkiyeye. Yolculuk. Sirketi. Bulamadim. Qourise. Yani. Eylenceb turlari. cikiyor. icinde. Hotel fiyatlari. V. s. Var. Biz. Normal. Yolculuk. Gemisi. Bakiyoruz.
O. Yuzden.
Usa Vatandasi olan esimde benimle gelecek. Even tasiyabildigimiz kadar esyayi Turkiyeye goturmek istiyoruz. Esyalarimizla birlikte bizde gitmek istiyoruz... bildigim yerli veya yabanci firma. Ismi var mi. Eger varsa. Isminiz. Bana siylermisin sagol..
Sagol Vildrov. Soylemen. bile yeter... Allah razi olsun.. Kac senedir. CA, dasin? Ben. 20 yildir NJ, deyim..
Bende Cok esya var.. Coguda. Lithium Pilli. O yuzden. Gemi yolculugu bakiyorum... Google, da aradim. Bir tane bile bulamadim Usa, Dan. Turkiyeye. Yolcu tasiyan firma..
Vildrov. Ben. Gemi SIRKETI bulamadim.. Soyle bilgi buldum 1- Konsoloslukta temelli donus kagidi al. 2-. Bu kagit gemiden. Esyalari aldiktan sonra. gumruge. Pasaportla. Gosterilip esyalar iceri alinacak.. Tamam. benim. aslinda bulmaya calistigim. Largo SIRKETI. degil. Normal. yolcu gemi SIRKETI ve. Ben. ve esyalarim konteynerlerde olacak. Bu sekilde istiyorum. Sagol. Varol..
Çok zor emin misin bu okyanus yolculuğuna
Eminim.. usa Vatandasi olan esimde. Istiyor.. komple ev tasima gibi. Bir ok ihtiyacimizi. Gemiyle tasimak. Istiyoruz ve ayni zamanda bizde gitmek istiyoruz gemiyle.. bildiginiz. Sirket adi var mi yerli veya yabanci? Sagolun
Ever. Eminim.. Cunku. 20 Senden Sonra temelli. donuyorum.. İstanbul dogumluyum... Ama. Tekirdaga. Yerlesecegim.. Cok. Esya varsa ucakla olmuyor.. Hepsini goturebilirsem. 30-40. Gunde olsa gemi yolculugu a raziyim.. insallah. Bir firma bulursun Google, da. ariyorum Bir tane bulamadim.