Tatil & Seyahat Türkiye'nin en güzel bölgesi neresi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben ege bölgesi diyoum Marmara Ege Akdeniz Güneydoğu Doğu Anadolu İç Anadolu Karadeniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'nin en güzel bölgesi neresi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Bölge olarak bilmiyorum ama en güzel şehri bence Antalya 0 0 Yorumla
_psikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Doğunun insanı her zaman bir başkadır çünkü...Sıcak kanlılığı misafir perverliklerini ifade edecek kelime bulamıyorum...Bizzat gidin o atmosferi o duyguyu yaşayın...Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız... 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güneydoğuluyum Türkiye nin tüm bölgesindeki kızları çok güzel:) 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genel olarak Ege derdim ancak İstanbul tek başına Marmara dememe yetiyor. 0 0 Yorumla
Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ege ve Marmara tabiki. İç Anadolu Doğu Anadolu falan haritadan silinse de olur sksks 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Ege ve Akdeniz derim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 496 cevap paylaştı. Akdeniz ve ege 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 746 cevap paylaştı. Marmara iyi doğal güzellik ise ege de 0 0 Yorumla
photographercç35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ege insanı olarak net Ege diyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafından çok belli egeli oldugun 😀 neresindensin Yorumla photographercç35 +1 yıl İzmir sen? 😄 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı. Epey yeri güzel 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Egeeeee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bölge olarak bilmiyorum ama en güzel şehri bence Antalya
Doğunun insanı her zaman bir başkadır çünkü...
Sıcak kanlılığı misafir perverliklerini ifade edecek kelime bulamıyorum...
Bizzat gidin o atmosferi o duyguyu yaşayın...
Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız...
Güneydoğuluyum Türkiye nin tüm bölgesindeki kızları çok güzel:)
Genel olarak Ege derdim ancak İstanbul tek başına Marmara dememe yetiyor.
Ege ve Marmara tabiki. İç Anadolu Doğu Anadolu falan haritadan silinse de olur sksks
Ege ve Akdeniz derim
Akdeniz ve ege
Ege tek geçerim. Gerek doğa gerek insanı.
Tabiki ege bir Egeli olarak
Akdeniz number 1 tabiki
Ege 2.
Akdeniz ve Karadeniz
Ege, Marmara, Akdeniz bölgeleri diyorum
Marmara iyi doğal güzellik ise ege de
Ege insanı olarak net Ege diyorum.
Profil fotoğrafından çok belli egeli oldugun 😀 neresindensin
İzmir sen? 😄
Karadeniz
Trakya
Ege Bölgesi.