Türkiye`nin en güzel bölgesi sizce hangisidir ... ?
Karadeniz Bölgesi .
Ege Bölgesi .
Akdeniz Bölgesi .
Marmara Bölgesi .
İç / Doğu / Güneydoğu Anadolu Bölgesi .
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her bölgesi ayrı bir güzel...
Ege: Zeytin ağaçları ve güzel kültürü ile en sevdiklerim arasındadır. Ege denizinde lebi derya bir manzaraya sahip bir mekanda rakı ve rembetiko keyfi hayal etmekteyim.
Marmara: İstanbul-Sarayburnu ile bana tarihin en şaşalı mekanı olan Konstantinopolis'in bulunduğu yer olduğu için çok değerlidir. Boğazıyla, Haliçiyle, Sarayburnu ile çok severim.
Güney Doğu: Genel olarak severim çünkü medeniyet güneydoğu da doğmuştur. Mezopotamya medeniyetin beşiğidir. Mardin, Hasankeyf gibi yerleri görmeden ölmek istemiyorum. Bu yüzden çok severim.
Bu üç bölgeyi sayabilirim.
Karadeniz tabi ki...
Ama şunu da belirteyim, kalbim Egede kaldı :) bir oyda bu cevapla Egeye :)
B C D hepsi birbirine benziyor, deniz ve plaj.
E kültür ve doğa.
A diyorum ben, hem deniz var hem doğa var.
Pek gezip görmediiğimden dolayı şuanlık İzmir diyebiliyorum.
Cevap
24Cevap
Ahan bu sitede öyle çok trabzonlu yokmuş demekki yoksa hemen bunuda memleket meselesi yapar. Karadeniz bölgesini patlama noktasına kadar kaynatıp sonrada bize heryer Trabizoon yazarlardı XD
türkiyenin en güzel bölgesi EGE bölgesidir. Ege sadece doğası, iklimi, denizi, dağları, ırmaklarıyla değil kültürü, insan kalitesi, yemekleri, tarihi ile de birinciliği hakkediyor.
Ben çok şanslıyım sanırım bu konuda.. Doğma büyüme egeliyim fakat işim gereği 4 yıldır karadenizde yaşıyorum... İki bölgenin ikiside anlatılmaz yaşanır derecede güzel...
Marmaradayım ama Ege bölgesi, havası,suyu,denizi bambaşka
Mavi ile yeşilin buluştuğu, eşsiz koyları, mükemmel plajlarının sahip tam bir turistik cennet. Ayrıca verimli tarım arazilerinin bulunduğu, birçok sebze ve meyvenin yetiştiği ender bölge. İzmir'i, Aydın'ı, Muğla'sı, Denizli'si Manisa'sı! her açıdan Ege! diyorum.
karadeniz denizde tuz tadı bile yok ne guzel o yerler yaw :D ege kasar dolu akdeniz ona ozenmis istanbul boku cıkmıs :))
her yerin kendine has güzellikleri var...seçim yapamıyorum
ege tabi ki. nereye gidersen git haftalarca aklından çıkmaz.
iç anadolu ınsanları mukemmel bı kere bozkırına kurban
karadenizde hergün yağmur hava kapalı ben sıkılırım orda 2 gün kaldım. sanki üzerimden tır geçmiş gibiydim.
Eskişehir Cennet Gibi Adeta Çok Güzel Öncelikle İstanbul , İzmir , Eskişehir , Trabzon , Antalya , Ankara Bence Sıralamaya Göre Bu Şehirler Güzel
walla bn akdenizi gezdim ama bana göre en guzel yer karadeniz oraya gidince anlıyo insan yaşadıgını
Karadenizli değilim ama gezdim ve gördüm gerçekten çok güzel yerler.
bana göre marmara...
yazları çok sıcak kışlarıda çok soğuk değil...
abcd Türkiyemin her tarafı güzel tek kelime Süper Bir tarafında günes dogar bir tarafında batar...
Karadeniz bölgesi çok güzel yeşillik ve deniz iç içe
her bölgemiz ayrı güzel ama ege bir başka
Her halikülarda Egedir en güzel bölge.
Güneydoğu anadolu. Mistik, tarih kokuyor :D
karadenizzzz tabikiii:)))
akdeniz... ahh ah gelicem yakında bekle akdenizim.
Kesinlikle akdenizim..
kıyı egenin körfezleri.
Her tarafı birbirinden güzel aslında
Bölge olarak Karadenizi görmeyi çok istiyorum.
sen ve karadeniz ? nasıl :)
Akdeniz Bölgesi ve Ege Bölgesi
karadeniz ve g.doğu anadolu
Karadeniz ve Ege olabilir.
akdeniz olarak düşünüyorum
bolu benim için bir cennet
Ege Bölgesii.
olay B-u :))
karadeniz de çok güzel de, egenin yeri ayrı.
isatnbul ankara
Ege bölgesi.
Marmara bence.
Karadenizim...
ege
egee
karadeniz bölgesi
akyaka.
akdeniz
Marmara Bölgesi
marmara!
Ege bölgesi