Tatil & Seyahat Kızlar hiç yakın bir arkadaşınız ya da ailenizden biri güneş kremi sürerken etkilendiniz mi? Broker90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyler sizden başka, karşı cinsten biri eşinize güneş kremi sürebilir mi? Kızlar hiç yakın bir arkadaşınız ya da ailenizden biri güneş kremi sürerken etkilendiniz mi? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Yok daha neler. Onu yapacak adamın elini kırarım ben. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Etkilenmemişlerdir 0 1 Yorumla Broker90 +1 yıl Kime yaptın?
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Krem süren oldu tabi ama etkilenmedim. 0 5 Yorumla Broker90 +1 yıl Kim sürdü? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Kardeşim, annem, arkadaşım, kuzenim. Ben de onlara sürerdim zaten. Yorumla Broker90 +1 yıl Yani annen kardeşin sorun dilde kuzenin karşı cinsmiydi? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Hayır değildi. Karşı cins arkadaşım, kuzenim vs bana dokunamaz. Mesafeli oluruz her zaman. Yorumla Broker90 +1 yıl İşte ondan sordum hemcinsinde sorun olmaz zaten ki Yorumla
ben_bayan_anonim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Etkillenmedim ya annemden niye etkilenim 0 1 Yorumla Broker90 +1 yıl Annenden etkilenmezsinde kuzen falan olabilir işte Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olabilir 0 3 Yorumla Broker90 +1 yıl Oldumu peki? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yok senin Yorumla Broker90 +1 yıl Evet oldu 😳 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl evet 0 2 Yorumla Broker90 +1 yıl Sorun olmazmı? Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok daha neler. Onu yapacak adamın elini kırarım ben.
Etkilenmemişlerdir
Kime yaptın?
Krem süren oldu tabi ama etkilenmedim.
Kim sürdü?
Kardeşim, annem, arkadaşım, kuzenim. Ben de onlara sürerdim zaten.
Yani annen kardeşin sorun dilde kuzenin karşı cinsmiydi?
Hayır değildi. Karşı cins arkadaşım, kuzenim vs bana dokunamaz. Mesafeli oluruz her zaman.
İşte ondan sordum hemcinsinde sorun olmaz zaten ki
Etkillenmedim ya annemden niye etkilenim
Annenden etkilenmezsinde kuzen falan olabilir işte
Olabilir
Oldumu peki?
Yok senin
Evet oldu 😳
evet
Sorun olmazmı?
olmaz