Tatil & Seyahat Kızlar, Plajda tanıştiginiz karşı cinsten birine güneş kremi surdurur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar dikiş atmıyor. Krem sıkıyor. :D Kızlar, Plajda tanıştiginiz karşı cinsten birine güneş kremi surdurur musunuz? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mirrask Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Kadin ölmüs adamda dikis atiyor sandim 😂😂😂😂 1 11 Yorumla Soran +1 yıl ahahaha peki surdurturmusun güneş kremi? Yorumla Mirrask +1 yıl Hayir kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl üff benim ablam niye sürdürüyor ya hem de suriyeli erkeklere 😠 Yorumla Mirrask +1 yıl igrenc birde suriyelilere Yorumla Soran +1 yıl aynen ya. Adamlar ülkemizi işgal etti. şimdi de bacilarimizi elden geçiriyorlar. çok sinir bozucu Yorumla Mirrask +1 yıl Ablanla konustun mu Yorumla Soran +1 yıl konuştum. ve suriyeli erkeklerle çok iyi anlaştığını söyledi. Yorumla Mirrask +1 yıl delirmis onlarin art niyet bokuna öyle davrandiklarini anlamiyor galiba Yorumla Soran +1 yıl anlamıyorum ki bir keresinde 15-20 yaş aralarında ki nargile fokurdatan suriye lilere oryantal yaptığını gördüm plajda. Baya bir bağırdım çağırdım. çocuk onlar dedi. Yorumla Mirrask +1 yıl kusura bakmada ablan ipleri koparmis Yorumla Soran +1 yıl hep öyleydi de ama suriye lilerle takılması daha da zoruma gidiyor Yorumla
kalbimacıdı Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Lan iple sırtını dikiyor sandım😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok daha neler :D Yorumla Soran +1 yıl bir de soruya cevabını alabilir miyim :) Yorumla
Meseleşuki Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl İğrenç. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de ama ablam yapıyor bunu hem de suriyeli gençlerle :/ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kadin ölmüs adamda dikis atiyor sandim 😂😂😂😂
ahahaha peki surdurturmusun güneş kremi?
Hayir kesinlikle
üff benim ablam niye sürdürüyor ya hem de suriyeli erkeklere 😠
igrenc birde suriyelilere
aynen ya. Adamlar ülkemizi işgal etti. şimdi de bacilarimizi elden geçiriyorlar. çok sinir bozucu
Ablanla konustun mu
konuştum. ve suriyeli erkeklerle çok iyi anlaştığını söyledi.
delirmis onlarin art niyet bokuna öyle davrandiklarini anlamiyor galiba
anlamıyorum ki bir keresinde 15-20 yaş aralarında ki nargile fokurdatan suriye lilere oryantal yaptığını gördüm plajda. Baya bir bağırdım çağırdım. çocuk onlar dedi.
kusura bakmada ablan ipleri koparmis
hep öyleydi de ama suriye lilerle takılması daha da zoruma gidiyor
Lan iple sırtını dikiyor sandım😂😂
yok daha neler :D
bir de soruya cevabını alabilir miyim :)
İğrenç.
bence de ama ablam yapıyor bunu hem de suriyeli gençlerle :/