Güncellemeler
+1 yıl
3 aylık gelire eşdeğer aslnda.
Güncellemeler
+1 yıl
sizin tatil planınız var mı bu sene
1 haftalık 3 kişi yurt dışı yaptık 70 bin gitti. şimdi antalya istiyorum, onu da hesapladm, oteli filan buldum. ve toplamda böyle bir rakam gidecek işte iki tatile de. sizin tatil planınız ve tatil bütçeniz ne kadar ve değer mi sizce. malum bugün yapamadğnz yarn hiç yapılamıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sor bakalım o kadar parayı bir arada görebildim mi diye ahahhaj Dünyaya bir kere geliyorsunuz, içinizde kalmasın yapın tatilinizi.
☹️olur umarım. biz de hayvan gibi çalşyoruz ve normalde ciddi tasarruf yaparz
Beklettikçe zam geliyor her şeye zaten, biraz da kendinize vakit ayırın.
çok haklısın
Erken rezervasyon alsaydı keşke. Paran çoksa git tabi ki.
Antalya kaç gün ortam nasıl?
lüks otellere bakyorm kaşta. iyi bir otle istiyorm, denize sıfır. 3 ya da en fazla 4
erken al bundan sonra sezonda fiyatlar yüksek oluyor.
peki, teşekkür ederim öneri için
sonucu haber ver mutlaka.
ben Ağustos gibi gitmeyi düşünyorm, bakalm.
en pahalı sezon eylüle çek bence.
😂😂😂maalesef iş güc zaman fırsat ne sunuyorsa artk. ayrıca ben fazladan bütçe hesapladm, hani belki uzatrz bri hafta tam kalırız diye.
tamam iyi tatiler fazla yazarsam kızarsın belki.
yok niye kızayım. aslnda diğer insanlarn da planlarını merak ediyorm tatil için. belki daha iyi fikirler çıkar
şimdi çıkmam lazım sonra konuşalım o zaman.
Benim param yok tatil yapamıyorum ama imkanım olsa acımazdım o para başka ne için var ki? Tabiki keyfime hizmet edecek
hayatın tadını çıkarmaya vesile olacaksa paranın önemi olmamalı.
Antalya'da hangi otel ve kaç gün?
birkaç otel seçtim kaşta lüks olsun, denize sıfır olsun rahat edelim istyorm. daha yer ayırtmadm ama. 3 gün ya da belki 4 gün olur en fazla
İyi tatiller dilerim
teşekkür ederim. size de
Ben Antalya'da yaşıyorum zaten her gün tatil niteliğinde :)
yaşadğn yerde tatil çok keyifli olmaz herhalde
Tatile çıkarım ama otelde yatıp kalkıp havuza girmek için değil, sadece konaklamak için kalırım.
Otele vereceğim parayı gezmeye ve gittiğim yörenin yemeklerini tatmaya veririm.
benim kendi yaşadğmz sitede iki tane havuz var. aslnda havuzdan çok deniz ve farklı bir yerlerde olmak amacım. yani gezmek dinlenme duygusu da vermiyor, yeteri kadar gezdik zaten yurtdışında
Benim tatil anlayışım otelde kalmak olmadığı için oteli sadece konaklamak için kullanıyorum benim için yeni yerler keşfetmek daha değerli 😎
ben de öyleyim. ama tatil de gerekli. yeteri kadar gezdik, dediğim gibi
ne gerek var misira gidin daha iyi
mısır ya da arap ülkelerine hiç ilgim yok. ayrıca Avrupa'dan yeni geldik. ama tatil değl, gezi yaptk
Para varsa önemi yok