Teşekkür ederim 💙
Otobüste horlayan yolcuları susturmanın bir yolu var mı?
Teşekkür ederim 💙
Taktık kulaklığı da bütün gece kulaklıkla du amam ki. Ağzını mı tıkasam şu adamın?
Aşağıda ki cevaplara şöyle bir baktım da, ben de aynı seyi onericektim muavine durumu söyleyip uyarı yapmak en mantıklı yol bu konu için bence. Ama kişinin iyi ya da kotu karşılama sansi da var. Siz söylerseniz geri de tepebilir.
Muhatap olmam zaten ya.. Kader diyelim ne edelim
İnsanlar saygısız yobaz cahil anlayışsız bencil herkes dünyanın kendi etrafında dönüyor sanıyor öyle insanlara sonuna kadar dayanmak lazım çünkü herkesin ne olduğunu bilmiyoruz şimdi insanlar cazgır olmuş hemen üste çıkmak için herseyi de yapıyor en iyisi kulaklık 😊🤭
Birde böyleleri var. Kolay gelsin. Allah kazasız belasız varmayı nasip etsin.🖐️🙂
Amin sağolasın
Üstüne bir şişe su döküp şimşek ⚡️ gürlüyor demek lazım. Bı kadar sabırlı da davranamazdım. Telefonumdan son ses müzik açardım hemde şöyle metalik rock 🎸 falan uyansında kendisine gelsin. Onun horultusunu kimse çekmek zorunda değil.
Müzik açtım. 🙏Kulaklık yaktım
En iyisi.
Cevap
19Cevap
Hayır yok maalesef. ayni aslında kişiye göre değişir eğer çok rahatsız ediyorlarsa mesela muavine söyleyin onlar uyarır. siz bir şey derseniz şimdi sorun çıkar. ya da eğer çok rahatsız olunuyorsa bence kendiniz de uyarabilirsiniz. sonuç olarak rahatsız etmeye hakları yok istemeden de olsa ama bende hiç sevmem bu yüzden de genelde sabahları yolculuk etmeyi seviyorum ben.
Sabaha Ankara'da olmam lazım duruşmam var.
Sustu şimdi bakalım muavin söyleyeceğim de çare olur mu muamma. Ağzına uzaktan bişey atasım var
çaktırmadan koltuğuna veya ayağına vur. uyanmasada horlaması duruyor eğer uyanırsa da başka birşeyle ilgileniyormuş gibi yap anlamıyorlar.
Haha uzakta biraz ya. Tekli koltuktayım. İki arka koltuğumda
üstte bavul falan arıyormuş gibi yap geçerken yap
ama evet biraz uzakmış sıkıntılı önde falan olsa sjsjs
🤣 Du bakalım sustu accık. Muavin söylemek mantıklı gibi
hanımabla horlayanlar çok sıkıntı kyk yurdunda ve askerde çok çektım bizim bölük 2 kogus kadardı horlayanlar bir kogusa horlamayanlar diere kogusa transfer ettık :D
En güzeli. Bu adamı da ilk molada atalım aşağı
Uykum ağır ama şu anda uyanığım hor hor hor kafam şişti sustu şimdi
Evet duruşmam var
Gidiş - duruşma - dönüş zorlar. 8+2+8=18 saat minimum tek başıma yollarda... Sıkıntı olur
Ben eşimin başına gelmiş bir şansım. 🤣
Eşim de benim için öyle. Tek taraflı değil. Ama gerçekten ben bir eş olarak çok üst klasmandayım 🤣
İşte asabiyim biraz 🤣
😊
Genelde kulaklığı takıp müzik açarım ve uyurum.
Umrumda olmaz.
Taktım ama başım hafif hafif ağrıyor. Sürekli takamam
muavine söyle, dürtsün. yapabilir. direkt muhatap olmaman gerek zaten
Muhatap olmam zaten 🤣
Kamil Koç
Sağolasın. İzmirden Ankara'ya. Sabah duruşma var. Duruşup geri döneceğim nasipse
Teşekkür mü edeyim bilemedim. Şahsi açıdan katılıyorum. Mesleki açıdan katılmıyorum 🤣
Teşekkür ederim
uyandırmaktan başka çözüm yok, bir kere horlayan bir yakınımla binmiştim kendisi dedi ki ben horlarım horlarsam uyandır milleti rahatsız etmeyim orada. aklımda kalmış
😄
Dürt uyansın 😂 bu gibi problemi olanlar uyumasın ya toplu taşımada.
Birde ağlayan bebek sesi olursa yolculuk tam bir eziyete dönüşür
Muavine söyleyip uyandırmasın sağlayabilirsiniz. Hakikaten bazıları çok abartıyor
Muavine söylemek lazım adamı uyandırsın 😄
İkram dağıtıyor uyandı
Burunlarına dekonjestan burun spreyi sık.
🤣Çok teknik yorum oldu beklemiyordum.
Mentollü mendil de olur 😀 Aslında buğuseptil vardı ya eskiden. Hala var galiba. Bir de viks. Onlardan yapacan bardağa sıcak su sonra o herkesin burnu açılır.
🤣 Çok isabetli olur bi dahakine getireyim yanımda
ağzının üstüne bi tane yapistir
Öyle olacak ama uzaktan bi şey atayım nereden geldiğini anlamasın 🤣
😂😂😂
Yapılacak cok sey var aslında da işte
😄
Çok zor vakitte geçmez
Yapacak bir şey yok sanırım. Sabır 🤣
Bitti evet. Ankaradayım
Sağolasın
kulaklıkta ses çalmadan takmayı denersin
Muavine söyle uyandırsın
Tamam sağolasın
Sağolasın
Ağzının ortasına yapıştır
🤣
Yine mi Yozgat 😀
Yok. Yozgat bitti para paylaşımı da yapıldı. Tamam artık o dosyalık iş yok.
Ankara .. Geri dönüyorum bile.
Aaa ben de ankaradaydım
Hayat tesadüflerle dolu
Kesinlikle
Uçak saatleri mi uymadı, hoş bi keresinde uçak bile senin otobüse dönmüştü nerdeyse, kalkıştan sonra yanımdaki bayan uyudu omzuma düştü inişte uyandı kafamı çekebildiğim kadar çektim ama nafile 😀
Uçak uymadı karışık. Bazen böyle oluyor böyle
Parmaklarini bogazina sok bak bakalim susuyo mu
🤣 Uzaktan atayım bişeyler. Sokamam parmağımı
Öksürmek
Mantıklı.
Yanında mi oturuyor
Yok iki arka koltukta
Yüzüne üfle boğulsun güzel kardeşim
🤣 Tamam
gürültü yapmak
Du bakalım sustu sanki accık.
rahmetli babam horladıgı zaman bende ses çıkarırdım ya da tv sesi açardım :(
Allah rahmet eylesin. Benim babam da rahmetli çok horlardı. Ses çıkarırsın saniyelik susar sonra gene horlardı
aynısı bizimde :) seninde Allah rahmet eylesin
Amin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?