Merhabaa 🌸
Ne zaman Gratisten alışveriş yapsam kasada hiçbir zaman bozuk para olmuyor para üstü yerine paket mendil veriyorlar 😅. Ülkede ciddi anlamda bozuk para sıkıntısı var, marketlerde de öyle.

Merhabaa 🌸
Ne zaman Gratisten alışveriş yapsam kasada hiçbir zaman bozuk para olmuyor para üstü yerine paket mendil veriyorlar 😅. Ülkede ciddi anlamda bozuk para sıkıntısı var, marketlerde de öyle.

Ekstradan kazanç saģlamak için yapıyorlar,5-10-25 kuruşları bilerek vermeyip günde 10-20 TL fazladan kazanma derdinde olan uyanık kasiyerler de var.
Bence de öyle. Bu duruma mahal vermemek için ise banka kartı ile ödeme yapmak en mantıklısı.
Süper enflasyon yaşanan bir süre temyiz. ENAG'a göre aylık yüzde 5, yıllık yüzde 105. E normal yani. Paranın değeri kalmadı. Yeni banknotlar basılacak.
Eski profil fotoğrafına geri dönmüşsün bu arada. Sabah bir başka fotoğrafın vardı çünkü şimdi farkettim.
insanlar bozulunca bozuk paralar dünyayı terk etti anlaşılan asdfkfghşgflhk
Doğru 😅
belki de var bile bile vermiyorlar ellerindeki mendilleri çıkarmaya çalışıyorlardır
teşekkür ederim cevabımı seçtiğin için
Parayi bilmemde ama çok bozuk insanlar kaldi
Cevap
12Cevap
Maliyeti üstünde yazan değerin üstünde.
Bozuk yok deyip bir şeyler vermek de çok eski bir taktiktir. :D
Yenileri geliyor çünkü. Her şey daha da kötü olacak.
Bozuk parayı geçtim TL türk parasının değeri kalmadı her şey zamlı Türkiye dolara endeksli
Bu da bi satış politikası aslında. Bakkalda da para üstü sakız veriyorlardı😀
Evet öyle ben de yirmilik verdim markete allah razı olsun dedi kasiyer 😂
25 krş vermiyoruz artık geçenlerde artık 50 krş mı vermesek diyoruz 😂
Dilenciler ve minibüsçülerde oluyo genelde
Bilerek vermiyorlar bence ürün satıyorlar
Hepsi benim kumbaramda
Bence bütün para kalmadı yağ gibi eridi
Üretimini durdurdular diye biliyorum
millet toplayip satiyo kiloyla ondandir 😂😂
Vardır yaa
Bence kaldı
Kumbaramda dolu