Biliyorum yorgunlukdan hocam ama vitrinde Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yolcudur Abbas bağlasan durmaz! Hangi yolculuk tam size göre?
@krkmz171755 Bana öyle gelmiyor. İstediğimde mola verme şansım var. Gezerek görerek gitme şansım var. Mesela yolumun üzerindeki müzeyi gezebilirim. Eve gitmeden önce alış-verişimi yapıp öyle gidebilirim. Özel araç her zaman konfordur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uçak tercih ederim ama hiç binmedim.
Binmelisin ozaman
Uçak yolculuğu.❤️Çok zengin olsam havadan inmezdim herhalde. 😃
Uçak yolculuğunun keyfi başka ama havaalanına erken gitmek, defalarca aranmak gibi zaman kayıplarına bakınca tren daha mantıklı.
Hususi otomobil ile uzun seyahatleri seviyorum
Uçak yolculuğunu tercih ediyorum..
Hususi araç, iki kafa dengi arkadaş
Aynen kardesim
Yolcu durmaz. “Yolcudur” olacaktı.
Biliyorum yorgunlukdan hocam ama vitrinde Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yolcudur Abbas bağlasan durmaz! Hangi yolculuk tam size göre?
Uçak bir başka güzel😍
Bana yolculuk olsun yeter 😀😀😀 önceliğim ve en sevdiğim uçak, sonra diğerleri
Tren kesinlikle çok zevkli i
Neden o kadar zevkli
Kendi aracımı tercih ederim. Olmadı otobüs.
Kendi aracın amelelik 😁
@krkmz171755 Bana öyle gelmiyor. İstediğimde mola verme şansım var. Gezerek görerek gitme şansım var. Mesela yolumun üzerindeki müzeyi gezebilirim. Eve gitmeden önce alış-verişimi yapıp öyle gidebilirim. Özel araç her zaman konfordur.
Uçak daha iyi bana göre
Otobüs yolculuğunu seviyorum.
Kendi aracımla kafama göre
Uçak
Kesinlikle ucak ve helikoptere bayiliyorum
uçak uçak uçak
Uçak valla en iyisi
Otobüs iyidir
Şahsi fikrim kendi arabam derim 😊
Tren
Uçak uçak uçmak 😁😁
Özel arabam