Abbas Yanbasan söz verdiği üzere 500k abone olunca yüzünü gösterdi (deşifre oldu kdjkddnks) siz nasıl birini bekliyodunuz? Şahsen ben çok daha keko bir yüz tipi bekliyodum hiç beklediğim gibi çıkmadı. O şiveye o yüz olmamış kardeş kdjdksjkskdk
Abbas Yanbasan beklediğiniz gibi mi çıktı kdjddks?
Şimdi darling şöyle: Bu adam en basta metin 2 lol falan oynuyodu şivesi konusma tarzi sayesinde sevildi. Sonra Outlast diye bir korku oyunu oynamaya basladi patlama yapti adamin aboneleri. Boyle boyle unlu oldu Youtube'da sonra da Dlive'a gecip yayin acmaya basladi yayinci ve youtuber yani
Ikincisinin hikayesi etkiledi beni cok etkilendim kdjdksnnd ayrica kanlar pislikler mide bulandirici seyler daha belirgin ikinci de. Kan yagmuru vardi ya dkxnkdj
Lsjdksjxb damat mı? Onu hatirlayamadim da ikincisinde sonunda kirik boyunlu Jessica ile dua etmek kdndknd bide kiz diyo ki endiselenme. Adamin cocugu oluyo babasi seytan midir agac adam midir belli degil cocugu adama kakalıyolar yazık garibimde keriz cocugu alip cikiyo
İlk oyundaki karakterin peşinden gidiyoruz akıl hastanesinde bir tane damat diye deli var herkesin cinsel organını kesip meme dikiyor karısı yapıyor sonra öldürüyor. Eline düşüp kaçma macerası bir nevi ama baya gerilimli, kaçarken bacağımızı da kırıyoruz aşırı heyecan yapıyor
Kdjdkdj Loutermilch kadar sapık olamaz sanirim. Ogrencisine taciz etti tecavuz de edicekti hayvan oglu hayvan. bir de o kiz hakkindaki dusunceleri o kadar igrenc ki..
Kdndidjdk sen ne diyosun kardesim biz gecen yildan beri bekliyoruz bu ani. Bu adamin yuzu icin ne paralar teklif edildi ne davalar acildi hey yavrum heey kdjdkdnfk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Radyocular yıldız olur ama bu istisna..
Rica etsem sende sorumda yanıtını paylaşır misin? Acik sozlu ol ama
Kızlar, Kiz arkadasim bana karşı yaptığı bu harekette sizce ne kadar haklı?
Seni de soruma bekliyorum arkadaşım?
Kiz arkadasin hakli kanka
Soruma gel yaz istersen daha iyi olur en iyi görüşleri secicem birazdan
Csgo streamer i mi bu tatlım pek twitch ile aram yokta.
Hadi ya. Kandirmis bizi serfsz bir hancer de bundan yedik iyi mi
Olay ne darling ben genelde kendim oynarım yayıncı takip etmem 🙄
Şimdi darling şöyle: Bu adam en basta metin 2 lol falan oynuyodu şivesi konusma tarzi sayesinde sevildi. Sonra Outlast diye bir korku oyunu oynamaya basladi patlama yapti adamin aboneleri. Boyle boyle unlu oldu Youtube'da sonra da Dlive'a gecip yayin acmaya basladi yayinci ve youtuber yani
Laz aksanı mı var? Senin oyunlarla aran var mı darling?
Açıkçası benim oyunlarla aram yok ama outlast 2 hos oyun. Diyarbakır aksanı darling ksnxkdndkd
Ajshshshh ilk oyunu daha iyi tatlım
Ikincisinin hikayesi etkiledi beni cok etkilendim kdjdksnnd ayrica kanlar pislikler mide bulandirici seyler daha belirgin ikinci de. Kan yagmuru vardi ya dkxnkdj
İlkinin hikayesi daha iyiydi gazeteci diye girip şeytana dönüşüyorduk 🤣🤣 hele damadı hatırlıyor musun bilmem ama baya fenaydı.
Lsjdksjxb damat mı? Onu hatirlayamadim da ikincisinde sonunda kirik boyunlu Jessica ile dua etmek kdndknd bide kiz diyo ki endiselenme. Adamin cocugu oluyo babasi seytan midir agac adam midir belli degil cocugu adama kakalıyolar yazık garibimde keriz cocugu alip cikiyo
İlk oyundaki karakterin peşinden gidiyoruz akıl hastanesinde bir tane damat diye deli var herkesin cinsel organını kesip meme dikiyor karısı yapıyor sonra öldürüyor. Eline düşüp kaçma macerası bir nevi ama baya gerilimli, kaçarken bacağımızı da kırıyoruz aşırı heyecan yapıyor
Ha dedigin karakteri hatirladim da naminin damat oldugunu bilmiyodum
Groom diye geçiyor türkçede damat demek
Groom falan oldugunu da bilmiyodum kdjdkdj o karakteri cok onemsemedim galiba kdkdkd
Outlast evrenindeki en sapık karakter nasıl önemsemezsin sjdjdjdl
Kdjdkdj Loutermilch kadar sapık olamaz sanirim. Ogrencisine taciz etti tecavuz de edicekti hayvan oglu hayvan. bir de o kiz hakkindaki dusunceleri o kadar igrenc ki..
Yahu ben sana diyorum ki adam erkeği karıya çevirip tecavüz edip öldürüyor sen öğrenci diyorsun sjdjdkdkks
Ama napiyim bu daha cok koydu bana :"( o kiza uzuldum yani
Tabi kıza yapılan şeyi küçümsemiyorum oda şerefsizlik ama bu tam ruh hastası
O da doğru darling djdsjd
Tarz danışmanlığı almış ☺️
Keko duruşu değişmemiş 😁
Vaay sen taniyo musun Abbas'ı
MaruZ kaldık diyelim ☺️
Nasil yani :d
Kültürlü insanların hali bir başka. Dünya'dan haberim yokmuş, yazık bana...
Hiko baba bundan iyi hanımefendi
Dpjdksjekdkjdls
bence kankim yanbasti
O ne demek xkxjsk
ben keko bekliyodum bana göre tip olarak cok iyi
Bence de
Abbas yanbasan kim ve hesabının adı neydi?
youtuber
Insta hesabini soruyosan abbasyanbasanresmi
İzlemediğim için bana ne abbastan
ÇuK aYıP oogLiM üyLe deMeee
Tamam yeğenim
Hİç ß3KLEDiğim Gßi ÇQmadı YaW
SeN aßßaS abiye ne disen oglim seni mahkemee verir haa
y0Q YAw yAKışIklı ÇıQtı Y4ni
ben kekoların üstad-ı ahiri sanıyordum
Bende. Tarlabaşı, Bağcılar benden sorulur diyince.. ama iyi adam yaw
Olum bu abbas yanbasan mı harbiden
Yayinladigi videosu boyle kanki kdjdks bende inanamadim ama agzina falan baktim konusurken inandirici geldi
E bu lavuk gayet yakışıklı ben keko falan bişey bekliyordum
Evet ya
Gündeme bak ag... dsadasdasda
Kdndidjdk sen ne diyosun kardesim biz gecen yildan beri bekliyoruz bu ani. Bu adamin yuzu icin ne paralar teklif edildi ne davalar acildi hey yavrum heey kdjdkdnfk
Şimdiki neslin neden böyle olduğu anlaşılıyor... Saçma... 😒
Dalga geciyoruz heralde?
Kim bilir...
Görsellerdeki kepçe kulaklı herif olmasında ne olursa olsun
2020'in verdigi en güzel haber
Aha sonunda benim gibi dusunen biri. Ama biraz daha semt abisi gibi giyinmesi gerekiyo. Hiko Baba'nin takim elbiseleri calsin idjdkdk
hiko baba bambaşka onunla kıyaslanmaz :D
Bu kim kuzum 🤣
Yayinci youtuber falan abi 😀
Hım peki 🙃