Herkese selam :)
Tatil günlerimi planlamak her zaman beni motive etmiştir :) Sizce hafta içinden tatil gününüzde ne yapacağınızı planlıyor musunuz?

Herkese selam :)
Tatil günlerimi planlamak her zaman beni motive etmiştir :) Sizce hafta içinden tatil gününüzde ne yapacağınızı planlıyor musunuz?

İyi geceler..
Evet ben her zaman için planlarım. yani aslında bu sıralar pek de planım yok benim çünkü normal sakin ve sıkıcı bir hayatım var son zamanlarda. ama genellikle hayatımda planlı yaşamak her zaman önceliğim yani bir şey şey yapacaksam bile bunu günler önceden planlarım ki sorun çıkarsa bile hemen çözeyim ya da kararımı değiştireyim. plansız hayatı sevmiyorum..
Merhaba Adminiçem,
İyi akşamlar diliyorum, bu aralar pek yapmıyorum. Normalde yaparım ama bu aralar hiç içimden gelmiyor. Evde takılmayı tercih ediyorum, filan! 😅
Planlı bir insanım her şeyi planlarım da yalnızken ne planı yapayım ki! 😅
Tek başıma canım sıkılıyor, kalabalıktan da sıkılıyorum basım ağrıyor! 😅
Bana aşk lazım, aşkım lazım, planlar ondan sonra! 😅
Aşk üstüne aşkım üstüne, filan! 😅
Planı daha çok tatil günü yaklaştıkça yapıyorum. Çünkü gün içerisinde yaşanacak gelişmeler tatili de etkileyebiliyor. O yüzden son dakikaya kadar planda değişiklikler oluyor.
Abim planladı bir turla 3 gün ısparta ben gitmedim kendi gitti sonra denizli hiç gitmedim kendi bilmiyorum sonra en son İzmir'e geçilcekmiş aynı 12 yıl sonra ama annem istemiyor bakalım ne olur ilk turda 3 gündü mucizeleri yaşadım hayatım değişti kızdan sevgilisinden kurtuldum
Cevap
25Cevap
evet plan yapıyorum ama bazen plan yapmamak en iyisi oluyor. Çoğu kez o planlar gerçekleşmiyor en iyisi anı yaşamak ✨🌸
Evdeki extra işlerim etrafımda dört dönüyorlar, onlara odaklanıyorum.
Hepsi arı gibi vızıldıyor bitmezler 😃
Plan yapmıyorum yaparsam üşenirim çünkü spontane.
Tabiiii😅
Uzanmak
Yemek yemek
Uzanmak
Çay içmek
Uzanmak
Tuvalate gitmek
Uzanmak
Uyumak
Plan yapmıyorum hızlı ani gelişirse oluyor bende..
Hayır planlamam derler kamp yapmaya gidiyoruz giderim yani plan falan yok bam bam bam.
Evet hafta içinde planlıyorum hafta sonu yapacaklarımı
Gezme rotası oluşturmaktan çok keyif alıyorum ya :D
Hıım bu hafta sinema , sarayburnunda kayalıklarda oturmak daha sonra üsküdarı gezmek gibi planlarım var ama kabul görülmüyorrr :D birazcık sadeleşebilir belkiii il dışı olarak kesin olmamakla beraber Denizli ya da bolu
Teşekkür ederim 🌺 sizin planınız nasıl ¿
Planlıyorum ama asla uyamıyorum. hep bir şey çıkıyor🤪
Spontane gelişiyor bende olaylar Eylül.. Plan yapsamda cumadan hafta sonu o hep degısıyor.
Evet mesela İstanbul'a giderken planımız vardı, gayet planlı bir şekilde gidip gezip geldik 😊
Planlamıyorum, spontane karar veriyorum gayet keyfi yani
Haftalık tatiller için plan yapmıyorum ama yaz tatili için plan yaparım.
Evet.. ama ne yazık pek uygulayamam planlarımı.
Plan yaparım genelde spontane gelişen birşeyler olursa da güzel oluyor
Her hafta onun planını yapacak kadar işsiz miyiz biz?
Umatım rahatsız etmiyorumdur. Size bir mesaj attım. Fenomrnlikle alakalı. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Tatil mi o da ne 🤔
Maalesef yok 🤔
Hafta sonu rakı içmek için her zaman plan yanında ne olsun kimle içeyim
İstediğim zaman kendime tatil verdiğim için hafta içi ya da hafta sonu olması fark etmiyor
Planlamıyorum spontane gelişmesi daha çok zevk veriyor bana
evet planliyorum sanki ozaman günler daha hizli geciyor 2 gün kldi diye mesela kendimi motive ediyorum
Evet... çünkü o hafta sonu ya da tatil yapmaya başladığımda ne yapacağım diye bir derdim olmuyor. Her şey planli
Genelde cumadan yaparız planları kuzenle')
evdeyim bu sıcak havada çıkmam
Evet bazen haftalar önceden planlarım :D
planlamadım hiç yatış full smdndn
Genelde cuma gününden olan yapıyorum
Evet. Planlı yaşamayı seviyorum.
Tatil gününden nefret ediyorum 🤦🏻♂️
hayır ben anlık yaşıyorum
Planlı olmak iyidir
Hayır, spontane gelişiyoe genelde
Hafta içinden mutlaka planlamış olurum :)
Hayır gelişine yaşıyorum
Asu seninki kara değil mi la yapram
Hayır admin
mecburen çünkü 6 gün o günü bekliyorum ☺️☺️
Evet planlıyorum 😄
Kahvede takilirim
Hayır
Hayır planlamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?