Tatil & Seyahat Yarıyıl tatili için planlarınız hazır mı, neler yapacaksınız? RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sömestir tatili 23 Ocak tarihinde başlayacak :) Planlarınız şimdiden hazır mı, neler yapacaksınız? Yarıyıl tatili için planlarınız hazır mı, neler yapacaksınız? Cevapla Tarih Soruları Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cuma günü kismetse İstanbul yolcusu... dönerken geze geze doneriz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Planım yok maalesef. genelde neler yapıyorsam onları yapmaya devam ederim gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu an için bir planım yok, daha yeni tatilden geldim. Ancak işlerimi hallettikten sonra sevdiğim şehre taşınacağım 🌺 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Herhangi bir planım yok. İşe gidip çalışacağım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mezun olduğum için bana her gün tatil. Ama tekrardan sınava hazırlık yaptığım için evde ders çalışarak geçecek. 0 0 Yorumla
Xxlarenqq Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bursa'ya gidicem ve hiç binmedigim kamikazeye binicem yükseklik korkum da var binsem nolur çok merak ediyorum? 0 0 Yorumla
Beyazgecenin Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sehrime gidecegim sanırım sıradan bir yarıyıl olacak 0 0 Yorumla
melaniemarla Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bol film, kitap başka bir şehri ziyaret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cuma günü kismetse İstanbul yolcusu... dönerken geze geze doneriz
Planım yok maalesef. genelde neler yapıyorsam onları yapmaya devam ederim gibi görünüyor.
Şu an için bir planım yok, daha yeni tatilden geldim. Ancak işlerimi hallettikten sonra sevdiğim şehre taşınacağım 🌺
Herhangi bir planım yok. İşe gidip çalışacağım.
Mezun olduğum için bana her gün tatil. Ama tekrardan sınava hazırlık yaptığım için evde ders çalışarak geçecek.
Bursa'ya gidicem ve hiç binmedigim kamikazeye binicem yükseklik korkum da var binsem nolur çok merak ediyorum?
Sehrime gidecegim sanırım sıradan bir yarıyıl olacak
Ne tatili oğlum dalgamı geçiyon
Bol film, kitap başka bir şehri ziyaret