Allahım sabır ya sabırrrrrrr. Kafan iyi mi senin? Hani Giresun'un sınırları dahiline girerken Giresun demekten bahsediyordum. Ama bu espriyi de açiklattırıyorsun ya pes vallahi pess
Dnjdjdjdjfndj ay gülmekten ölecemm ben bu lafı en son ortaokulda demiştim. Şimdi üniden mezun olmaya yakınım sen düşün ne kadar zaman geçmiş. Ama senin için bir şeyler geçmiyor demek ki. Üzülme yine de önemli olan içindeki çocuğu yaşatmak djdjndjdnd
şimdi ben Trabzon'luyum ve burada yaşıyorum, sorunuzu anlamadığım için üggünüm, Ekonomisi ile, doğası ile, insanların kişilikleri ile veya ne ise bunu açarsanız fikrimi belirtirim
Ha bak işte oldu, gelişme açısından 2017 verilerine göre Trabzon ülke genelinde 26. sırada, Giresun ise 56. sıradadır.. nedir bu gelişmişlikler? Giresun'un Tarihi dokusu Giresun Kalesi, Giresun Müzesi, Hacı Miktad Cami, Seyyid Vakkas Türbesi, Bedrama Kalesi, Tirebolu Kalesi, Meryem Ana Manastırı ve Şebinkarahisar Kalesi Trabzon ise biraz daha fazladır Giresuna göre, milli hasıla ise başa baştırlar sanayii açısından Trabzon bir tık öndedir. eskiden Trabzon İran arası büyük bir ticari bağlantılar vardı, tarlayı satan çift dingil kamyon alıp irana mal mülk vs taşıırdı ama şimdi bunalr daha zayıfladı özellikle liman açısından da Trabzon Rusya ticareti durma noktasına geldi gibi, doğası vadileri yaylaları hemen hemen aynı gibi Trabzon:'da 3 üniversite olması ile bir tür öğrenci kenti durumundadır Giresunda bir ünv var bunlar çoğaltılabilecek unsurlardır Demek sizde Trabzonlusunuz? İyidir bu şehir ya iyidir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Trabzonluyum ama kot kafalılardan bişi olmaz bu Karadenizliler beni sinir ediyor
Trabzon'da doğup büyüdüm o yüzden canım Trabzon'um.
Sonuna kadar 💙 ❤️
Bu adil değil Samsun ile Trabzon karşılaştır daha adil
Girerken Giresun diyoruz da çıkarken neden Çıkasun demiyoruz, esprisinden dolayı Giresun djdj
Terbiyesiz olmak çok mu hoşuna gidi, yor neden insan gibi davranmıyorsunuz?
Ne alaka ne alakaaaa
Girerken Giresun diyoruz da çıkarken neden Çıkasun demiyoruz, esprisinden dolayı Giresun djdj
bu ne
aaa özür dilerim ergenmişsin tamam tamam
Bak güzel kardeşim🤌 buna kelime oyunu deniyor 🤌🤌 sen bundan bir terbiyesizlik pislik bulduysan o senin zihniyetin beni karıştırma
Allahım sabır ya sabırrrrrrr. Kafan iyi mi senin? Hani Giresun'un sınırları dahiline girerken Giresun demekten bahsediyordum. Ama bu espriyi de açiklattırıyorsun ya pes vallahi pess
Kardeşim? :D
Ne diyim kapıcı Mahmut mu diyim
sen giderken ben dönüyordum da hadi neyse seninle uğraşamam
kapıcılarla alıp vermediğin ne küçükken topun kapıcı dairesine mi düştü :D :D :D
Ay ilkokul sözlerine mi bağlayacaz şimdi de? Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir falan da dersin sen şimdi seninle uğraşmayı bırakırsam
Kapıcı esprisi de sayın çok da Türk esprilerine hakim olamayan güzel kardeşim, Aykut Elmasa ait bir eseridir. Bugün de birini aydınlatayım
Hem bilmiyorsun, hem anlamıyorsun hem de uğraşıyorsun. Bu nasıl bir boş kalmışlıktır
kaşınıyorsun ama dengim değilsin git kumda oyna
Dnjdjdjdjfndj ay gülmekten ölecemm ben bu lafı en son ortaokulda demiştim. Şimdi üniden mezun olmaya yakınım sen düşün ne kadar zaman geçmiş. Ama senin için bir şeyler geçmiyor demek ki. Üzülme yine de önemli olan içindeki çocuğu yaşatmak djdjndjdnd
Tekler derken? hangi manada tekler?
Herseyi ile?
şimdi ben Trabzon'luyum ve burada yaşıyorum, sorunuzu anlamadığım için üggünüm,
Ekonomisi ile, doğası ile, insanların kişilikleri ile veya ne ise bunu açarsanız fikrimi belirtirim
Hemşehri çıktık, şehir gelişmişlik konusunda
Ha bak işte oldu, gelişme açısından 2017 verilerine göre Trabzon ülke genelinde 26. sırada, Giresun ise 56. sıradadır..
nedir bu gelişmişlikler?
Giresun'un Tarihi dokusu Giresun Kalesi, Giresun Müzesi, Hacı Miktad Cami, Seyyid Vakkas Türbesi, Bedrama Kalesi, Tirebolu Kalesi, Meryem Ana Manastırı ve Şebinkarahisar Kalesi
Trabzon ise biraz daha fazladır Giresuna göre,
milli hasıla ise başa baştırlar sanayii açısından Trabzon bir tık öndedir. eskiden Trabzon İran arası büyük bir ticari bağlantılar vardı, tarlayı satan çift dingil kamyon alıp irana mal mülk vs taşıırdı ama şimdi bunalr daha zayıfladı özellikle liman açısından da Trabzon Rusya ticareti durma noktasına geldi gibi, doğası vadileri yaylaları hemen hemen aynı gibi
Trabzon:'da 3 üniversite olması ile bir tür öğrenci kenti durumundadır
Giresunda bir ünv var
bunlar çoğaltılabilecek unsurlardır
Demek sizde Trabzonlusunuz? İyidir bu şehir ya iyidir :D
Tonyaliyim siz
Anne Akçaabat Baba Ayasofya mahallesi merkez
Uzak ')
he sınır sayılır ama uzak öyle :D
Kaşüstünde yaşayan ben 😂
😂 😂 😂