Aile ve arkadaşlarımla gittiğim birçok şehirde tatil yapma fırsatım oldu.
Yaklaşık 1,5 senedir yaşadıklarımdan dolayı kendimi biraz daha yanlız hissettiğim için genelde doğal yerlerde zaman geçiriyorum.
Bir kaç arkadaşıma birlikte Gürcistan/Batum a gidip 2-3 gün kalalım diye teklif ettim. Kimisinin işindrn kimisinin başka sebeplerden dolayı sürekli ertelendi.
Neticede bende tek başıma bu planı gerçekleştirmeye kadar verdim. Bursa da ikamet ediyorum kendi aracımla çıkıp tek başıma gidip 3-4 gün kalmayı düşünüyorum. Daha önce tek başıma Almanya seyehatim oldu fakat uçakla… Yaklaşık gidiş geliş 2700 km bir yolum var.
Sizce yek başına yapılan bu gezi iyi gelir mi?
Siz lerin fikirlerini ve değerli düşüncelerini duymaktan saygı duyarım teşekkürler..
Yaklaşık 1,5 senedir yaşadıklarımdan dolayı kendimi biraz daha yanlız hissettiğim için genelde doğal yerlerde zaman geçiriyorum.
Bir kaç arkadaşıma birlikte Gürcistan/Batum a gidip 2-3 gün kalalım diye teklif ettim. Kimisinin işindrn kimisinin başka sebeplerden dolayı sürekli ertelendi.
Neticede bende tek başıma bu planı gerçekleştirmeye kadar verdim. Bursa da ikamet ediyorum kendi aracımla çıkıp tek başıma gidip 3-4 gün kalmayı düşünüyorum. Daha önce tek başıma Almanya seyehatim oldu fakat uçakla… Yaklaşık gidiş geliş 2700 km bir yolum var.
Sizce yek başına yapılan bu gezi iyi gelir mi?
Siz lerin fikirlerini ve değerli düşüncelerini duymaktan saygı duyarım teşekkürler..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğlenceli olabilir
Ben batum a gitmiştim güzel bir yer tek başına da eğlenebiliyorsan neden olmasın denemekten zarar gelmez ya😉☺️
Demeyeceğim yakın zamanda 👍
Olabilir. Gidilir
Kafa dinlenir gelinir
Hazırlıklar başladı 😀
Yorumlarınız için teşekkürler 🙏
Rica ederim
Çok güzel bir yer Batum’a gitmiştim tavsiye ederim.
Uçakla belki de arabayla sıkılırsın
Dostum günde minimum 500 km yol yapan biriyim işim nedeniyle. O yüzden alışkınım tek başıma araç kullanmaya vs
Sıkıcı işte
😀 doğrudur dostum herkesin kendi düşüncesi