Tatil & Seyahat Yazın tatile nereye gidiceksiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yazın tatile nereye gidiceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FatihSayınn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 59% 1 yıl İzmire gitmeyi düşünüyorum şu an belki Kıbrıs’ta olabilir bu arada dün senle konuşmuştuk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet :) Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sakin sessiz bir yer istiyorum denize karşı yüksekte manzarada kuş seslerinde kafa dinlemelik 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 620 cevap paylaştı. Aklıma neresi gelirse 0 0 Yorumla
07Yalicapkini07 Takip Et Xper 1 Yaş: 105 1 yıl Antalya da yaşıyorum yolun düşerse beklerim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla 07Yalicapkini07 1 yıl Bana yazarsan hem tanışmış oluruz hemde iletişimimiz için bir adım atmış oluruz Yorumla
Trabzonalfabull Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% 1 yıl Marmaris düşünüyorum.. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş Yorumla Trabzonalfabull 1 yıl Sen nereye gideceksin? Yorumla Soran 1 yıl İl dışına çıkmıycam Yorumla Trabzonalfabull 1 yıl Nerde yaşıyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Sakarya Yorumla Trabzonalfabull 1 yıl Karasu güzel olur.. Yorumla
chat-gpt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Haritadan bir yer seç. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bodrum Yorumla chat-gpt 1 yıl Tamam bu sene oradayım 😊 Yorumla Soran 1 yıl ☺️ Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 79% 1 yıl Tatil yapacak lüksüm yok 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Benimde 🥲 Yorumla SaykodelikEP 1 yıl 🥲 elbet bir gün diyip avutuyorum kendimi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle 😂 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 79% 1 yıl Tatil yok belki bu hafta içi dedemlere gidebilirim 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Bilmiuorum , karım nereyi iaterse orası sanırım 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Yazın o kadar çok gezip çalışmam lazım ki 🥲 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl Likya yolu yürüyüşü yapacağım 20 gün 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 330 cevap paylaştı. Kemer Fethiye ve Kaş olacak. 0 0 Yorumla
FerhatARSLAN1994 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Muğla ve Antalya;) sende gelllll 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben şehir dışına çıkmayı düşünmüyorum Yorumla FerhatARSLAN1994 1 yıl Sakarya'da güzel ama yazlık değil pek ;) Yorumla Soran 1 yıl Yazlık yerleri de var Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir yere gitmeyecem 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 577 cevap paylaştı. Suriye ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İzmire gitmeyi düşünüyorum şu an belki Kıbrıs’ta olabilir bu arada dün senle konuşmuştuk
Evet :)
Sakin sessiz bir yer istiyorum denize karşı yüksekte manzarada kuş seslerinde kafa dinlemelik
Aklıma neresi gelirse
Antalya da yaşıyorum yolun düşerse beklerim
İnşallah
Bana yazarsan hem tanışmış oluruz hemde iletişimimiz için bir adım atmış oluruz
Marmaris düşünüyorum..
Güzelmiş
Sen nereye gideceksin?
İl dışına çıkmıycam
Nerde yaşıyorsun?
Sakarya
Karasu güzel olur..
Haritadan bir yer seç.
Bodrum
Tamam bu sene oradayım 😊
☺️
Tatil yapacak lüksüm yok
Benimde 🥲
🥲 elbet bir gün diyip avutuyorum kendimi 😅
Bende öyle 😂
Tatil yok belki bu hafta içi dedemlere gidebilirim
Ege denizi yandan çarklı
Öyle bir planım yok
Bilmiuorum , karım nereyi iaterse orası sanırım
evde hapisanede olucam
Yazın o kadar çok gezip çalışmam lazım ki 🥲
Likya yolu yürüyüşü yapacağım 20 gün
Bu ay sonu Japonyadayım.
Kemer Fethiye ve Kaş olacak.
Muğla ve Antalya;) sende gelllll
Ben şehir dışına çıkmayı düşünmüyorum
Sakarya'da güzel ama yazlık değil pek ;)
Yazlık yerleri de var
Bir yere gitmiycem çalışıcam.
Annemler e
Dubai
Yazlıktayım zaten
Fethiye
Bir yere gitmeyecem
İstanbul'da yalnız
Suriye ye
Antalya🤣🤣🤣🤣🤣