Tarafını seç🤭
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Karavan
Çadır
Ev kiralama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çadır çok daha hesaplı olacaktır. Kalma parası vermiyorsun. Yemeklerini yanında getiriyorsun. Denize girmek çadır alanlarında zaten bedava diyebiliriz. Sadece yol masrafı ile çok kârlı bie tatil elde edilebilir.
Ev kiralamayı ucuza getirebilimek için çok kişi bir evi tutmak gerekiyor. Ama yine de çadıra oranla daha konforlu ve güvenli olacaktır. Geniş açıdan baktığımızda ev kiralamak ile çadırda kalmak aynı kapıya çıkacak ama tuvalet vb ihtiyaçlar için ev kiralamak daha mantıklı gibi duruyor.
Bununla birlikte karavan çok sürpriz bir seçenek. Hem evin var hem yiyecek yemeğin hem de kendine özel tuvaletin. Karavanla gezmek belki uygundur ancak o karavanı alana veya bir otobüsü karavana dönüştürene kadar yapacağınız masraf hepsinin masrafını sollayabilir. Eskiden çok popüler olmayan bu araçlar artık ne yazık ki sıfırları çok pahalı ve lüks kategorisine giriyor. Bu yüzden yine de söylüyorum çadır hepsinden daha ekonomik olsa da geniş çaplı ev kiralama hem daha konforlu hem de aynı bütçeyi harcamak demek olabilir.
Çadır için her şey hazırsa daha ucuza gelir ama hazır değilse bir kereliğe mahsus yüklü bir harcama yapman şart.
Karavanda ise karavan aracın olmalı.
Bence tüm seçeneklerde her şey hazırsa karavan en mantıklısı geliyor bana göre.
Varısa karavan, ne duruyorsun o zaman, kaplunbağa gibi gez toz oğoh. Av avlasan, boy boyla (masan da olur)🙂 ama iyi olur.🙂
çadır bence daha hesaplı çünkü gidersin doğaya çadır olmadan bile kendine çalı çırpıyla kalcak yer yaparsın, kalırsın.😂
Cevap
10Cevap
Karavan
Cadir her zaman uygundur ama alerjim var kalamam🤣 karavan uygundur ama benzin
Pahali🤣 kiralik evlerde kamera olabiliyor o da riskli😇
Gizli kamera cekirdek kadar tablo icinde veya lamba icinde🤣🤣 guvenlik kamerasi gibi essek kadar buyuk degil🤣🤣
Spot ISIKLARIN hepsini kontrol et bro🤣🤣🤣 yanina usta da al ama he cikarirken takarken bozmayin
Tek uyuyacaksan izleyen izlesin bro🤣 sorun yok
🤣👍👏👏👏🤣🤣
Çadır ya bizim bi tane var salon kadar sülalecek sığıyoz baya hesaplı
Bizimkisi tek odalı pencere yok kapısı da bozuk pardon zinciri
😂😂😂😂😂😂
Böcek? Örümcek? Karınca? Kurt tilki
😂😂😂😑😑😑.
Valla aga Ailenin yazlığı mazlığı varsa en hesaplı tatil o
en ucuzu çadır en iyisi ve pahalısı karavan sonra ev kiralama ve otel tatilden sayılmaz onlar bence enayilik
ev kiralama en mantıklısı. git 1 hafta adam gibi tatil yap gel. karavan demek masraf demek. çadır sefillik. en güzeli ev kiralama.
Çadır karavan yazlık ev hiçbiri yok. Benzini koyup gidiyoz, bittiği yere kadar 😊
Günübirlik tatil paketleri
Sebep
Bence güzel
Manyakkk mısın ya🤣benim fikrim dedim😂😂😂
Normal olamazsın😂
Niye atıyım atmıyorum 😂
🤣🤣🤣
Cadirda kamo hem hostur hemde eglencelidir.
Kendi çadırın ve piknik tüpü... En ucuz olan bu.
Çadır herhalde
Çadır
airbnb ev kiralama
Çadır
Cadir
Bizim yazlık var
Bence karavan.
Çadır
Çadır
Bence karavan
ev kirala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?