Hangi tatil size göre? Hangi araçla seyehati tercih edersiniz?
Kültürel tatil (Gez Gör Öğren)
Deniz tatili ( Mayami adaları :P )
Kayak tatili
Doğa tatili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Deniz-kum-güneş oturduğum evin konumundan dolayı elimin altında olduğu için bir esprisi kalmıyor artık.Tatil gibi gelmiyor bana..
Ama yine de tatilin her türlüsünü severim.Yeterki birlikte eğlenebileceğimiz arkadaşlarım olsun yanımda.En çok zevk aldığım tatil de, muhtemelen daha önce gitmediğim bir ülkeye gitmek, yeni insanlarla, yeni kültürlerle tanışmaktır..
Eğer kalabalık bir grupla gidilecekse, doğa gezileri çok eğlenceli olabilir.Ama sevgilimle gideceksem de, kar tatilini tercih ederdim. :)
Ps: Müze, tarihi yerleri atladığımı fark ettim.Zaten pek merak da duymuyorum açıkçası.Özellikle seçmem böyle bir tatili, sıkıcı geliyor biraz..
tatil denilince aklıma gelen ilk şey deniz güneş kum 3lüsü ::) mesela geçen yaz karadeniz turuna gitmiştim kültürlendim : p , müze gezdim, harika yerler gördüm vs. ama tatil havasında değildi..denize havuza girmedim mi tatil yaptığımı anlayamıyorum ben :)
B dedim ama mayami adalarını çıkaramadım.. Ama buraya tekrar gitmek isterdim
link
deniz tatili ama bahamalar
Cevap
64Cevap
miami çok harika bi yer ama ada değil zeytinciğim orada bahama adaları var:)
kültürel gezi tatil olmaz genellikle eğitim amaçlı veya brifing gibi seminer gibi toplantılardan sonra çıkılır..doğada tatil olmuyo zaten.. kışında tatilin zevki çıkmıyo uludağ bile sıkıyo bi kaç günden sonra
+1 çok fena ezmişsin :)
Benim çin güzel olan tatil geçirecek bol zmaanımın olduğu ve bu nedenle arabamla istediğim yerde dura dura gideceğim ve "pansiyonda" kalacağım tatildir. Evet otel değil pansiyonda. Çünkü otelde kaldığım zaman her şeyin parasını verdiğim için otelden çıkmadan sonuna kadar faydalanmak istiyorum ama pansiyon öyle değil. Bir kere çok daha sıcak ve tam yurdum insanını bulabilecein bir ortam. Sanah kahvaltıdan sonra çıkıp her yeri gezip, her şeyi yapıp sadece yatmak için bile kullanılabilir. Bir yere tıkışıp kalmam. Daha ne olsun.
Bora Bora adalarında deniz kıyısında turkuaz deniz güneşle birleşip turuncumsu bir hal alırken, iki palmiye ağacına asılmış hamağımda yatarken bir yandan kokteylimi yudumlayıp diğer yandan kitap okumak.. düşünürken bile huzur doldu içim gittim geldim :D
''Tatil'' kelimesi bile endorfin salgılıyor. : )
Antarktika'ya ya da Afrika'ya gitmek isterdim. Hayatta kalmanın bile garanti olmadığı bölgelerde unutulmaz anılarla geri dönmek ve dönmemek arasında kalmak.
Bunun dışında denize ve güneşe ihtiyacım yok yaşadığım yerde hepsi mevcut.
Bir de elbette Kış gelse de snowboard yapsak diyorum durmadan. Bu şıklar içinde en sevdiğim kayal tatili ki zaten tek onu seçen de benim sitede.
Aynen öyle. : )
kültür tatili ıyk ne sıkıcı.
sabah kalkacaksın hafif bişiler atıştırıp hoooop denize.sabah erkenden güzeldir deniz :D öğlende güzel bi uyku sonra kalk bişiler ye.sonra ister tekrar plaja in,ister sokakları arşınla.akşam olur güzel bi akşam yemeği sonra gezmeyee.disko değil de kaliteli bi canlı müzik güzel gider.
Bir kaç tatil olayı mevcut. Araba var ise kültür müze tarihi yerlere gitmek ve giderken de yolda buldugum denizlere girmek
Arabasız tatil ise yine gittigim yerde doga harikası yerleri araştırmak ve denize yakın ise oradan hem deniz hem de doga hatta tarihi yerler de varsa onları görmek.
sürekli partielrin olduğu gece gündüz milletin eğlendiği bir tatil tam bana göre. Ben uçakla seyahati seviyorum öyle gitmek istediğim yere uzun zamanda yol almayı sevmem. Zaten bu sene gidemedim ama seneye kesin gidiyorum bu kazantip festivaline. Bekle beni Ukraine
Seneye ben de kazantipteyim
Olur valla
deniz tatili, sımsıcak kumsal, turkuaz deniz, masmavi gökyüzü, hafif bir rüzgar, pool bar, müzik, dans...hmmm canım çekti yahu!
Sahil kesimi ve ada gibi yerlere seyahat etmek zevklidir.Aracımız yat veya tekneyse olayın zevki tartışılamaz.
sıcak hareketli bol sevişmelki kızlı haplı esrarlı alkollü her türlü günahın ve yorucu gecelerle dolu tatilkler tercihimdir temmuz akşamları trilyon kafalr afet manitlalar offffff daha temmuza 50 yıl var :(
Kültür istiyorum 3 gün 7 gece ayarlar mısın canım..
Deniz tatili gibisi var mı be kumsalda güneşin altına uzanıp güneşlenirken ne dert kalıyor nede tasa ...
Ormanların içindeki dere boylarında yürürken kaybolmak istiyorum..
deniz tatili dedim bende ama mayami adaları neresi yahu? Bildiğimiz Miami mi Hawaii adaları mı yoksa ayrı bir yer daha mı var?
Bu yaz 10 gün teknede olacağım , daha sonra bir butik otel de geçireceğim deniz tatilini işaretleyecektim miami adaları nı görünce işaretlemedim
doğa tatili tabikide =)) insan o tabiatın içine girdiğinde kendini özgür hissediyo.ağğğğaağğğğğaaaaa diyesim geliyo :P :)))atalarım tarzana falan mı dayanıyo acaba benim ya :D
kayak hariç hepsini alsam :) karar veremedim ama kültürel dedim.. severim tarihi eserleri, eski tarihi (osmanlıdan öncesini).. doğayı da severim, kuş sesleri ve şelaleler, çay kenarında balık mangal falan.. deniz tatili de iyi olurdu.. :)
Deniz canlısıyız biz kop kop marmaris :D Ich comma Culya :D
hollanda:DDDDD
kurabiye tatiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen beya:D
Eskiden tatil demek deniz demek, deniz demek tatil demekti benim için.
Ama son birkaç yıldır gezme, görme, keşfetme, tarihi dokuyu hissetme vs olaylarına girdim.
Hayalımdeki tatil sevgilimide yanıma alarak motorlu karavan ile tüm akdenızı görmedığımız yenı yerler kesfederek gezmek mutesem olurdu
kesinlikle keşif olmalı yeni yerler güzel günler :)
kafamı dinleyebileceğim
sessiz ve sakin bir ortam ...
Arabamla çıkayım istediğim koyda durayım gece otel , pansiyonda kalırım .İster deniz doğa istersem müze ziyareti .
ahh ahh kesinlikle deniz olmalı diyorum ve mayami adaları.
A...elimde bir fotopraf makinası ve gez gez bitmeyen tarihi yerler...
veya bir karanım olsa şehirden uzak böyle karadeniz turu olabilir..
İçinde deniz-kum-güneş olan tatil... Özel arabayla seyahati tercih ederim.
ya kültürel olmalı ya da deniz kıyısı turistler balıklar
yha sevdiyimcok begendigim birisle neresi olsa ama bas basa kalcagimzim romantik ortamalrda ha:)
Uçakla dünya turu isterim... 1 ay amerika, 2 ay asya, 1 ay avrupa...
tatilin her türlüsü makbul ama illa ki birini seçicem doğayla kültürü seçerim
arabayla istedigin yerde dur istedigin yerde yola devam et tatili
subaru impreza 2.5 wrx le seyehat i tercih ederim hemde yolda eğlenirim hem kumsalda:)
BMW R1200 GS ve limitsiz bir k.kartı. Gidilecek o kadar çok yer var ki
birincisi seyahat :P ikincisi deniz,kum,güneş,gezmeyi tercih ediyorum üçüncüsü bizim arabayla :D
Kafa dinleyip kitap okuyacapım ve de bir hamak olan her yer tatil yeridir :D
Bahçede olsa iyi olurdu.
Deniz tatili,kültürel tatil,kayak tatili,doga tatili...
şöyle üstü açık bir araba mesela bmw z4 olsun benzini koyalım havalara uçalım..
cevap B:)
Hepsi güzel. Deniz tatilin başlayarak sırasıyla yapabilirim herbirini.
denız kum gunes ve cıne 5 olsun
kahavaltıda aranan lezzetsın sensız olurmu :))
doğa manzaralı güzel olurdu
şu anda c güzel olurdu
15 metreli
k bi gulet le okyanusun ortasında olmak tatil bu bence
Doğa, yeşillik, kamp...
En iyisi gezerek öğrenmek.Kültürel tatil yani.
denizi ve karı sevmem ama dogaya bayılırım
Sevdiğim kadınla tatil. Neresi olursa :)
Bu mevsimde kayak tatili iyi olur :)
sanki tatil imkanı tanınsa kayabilecek ) sen mahallendeki i yokustan tepsiyle kayarsın anca:)
Mahallem de yokus bile yok desem o derece mahrumum yani :(
hiç farketmez:)
kafayı boşaltalım da:D
Anladinmi?;)
şeyşel olur olur:D
Ormanda kuzu çevirmeee
doğa deniz kültür bir arada olmuyomu
ben hepsinide sırayla isterim
doğa tatili olabilirdi...
mayami olabilir :)
yazın deniz kışın kayak ikisinide severim
hepsi bana uyar. tatilin her türlüsünü severim.
motorum ile keskin yamaçlardan aşağıya inmek.
Deniz tatili tabiki. :)
Kültürel Tatil nefis olurdu aslında..
bu aralar kayak tatili istiyorum kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar