Toplu taşıma esnasında ne yaparsınız
Kitap okurum
Camdan dışarı bakarım
Cep telefonunda takılırım
Müzik dinlerim
Yanımdakiyle sohbet ederim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplu taşıma esnasında ne yaparsınız
en son uzak yolculuğum diyebileceğim 13 saat civarı sürmüştü geçen yıl ki kış. o kadar keyifli bir yolculuktu ki. biraz kitap okumuştum, tanıdığım bir kuzenim vardı onunla sohbet etmiştik. o soğukta otobüsten inip dona dona çorba içmemiz hele mükemmeldi JDKGKEKFK
Genellikle şarkı dinliyorum ben çok bunun dışında şarkı dinlemek istemiyorsam o zamanda film dizi izleyerek zaman geçiriyorum her zaman. ya da mesela sosyal medyada paylaşımlara bakıyorum veya gece gidiyorsam da uyuyorum daha çok
Arabada kitap okumak midemi bulandırıyor. Başkasıyla sohbet etmek için toplu taşıma aracının doğru bir seçim olduğunu düşünmüyorum. Ya telefona bakarım ya da müzik dinlerim ama geneli müzik dinlemek oluyor.
Cevap
14Cevap
Müzik dinlerim
https://youtu.be/na47wMFfQCoönce kulaklığımı takarım açarım müziğimi sonra kitap okumaya başlarım. sıkılınca film izlerim sonra kitaba geri dönerim.
Önüme bakıyorum. Eğilip bişeye bakamam midem bulanıyo başım dönüyo. Çok sohbet aşkıyla yanan biri de değilim 😄
Ya kitap okurum ya da kulaklığı takıp uyurum.
Yol uzunsa hepsini yapıyorum ama değilse müzik dinlerim.
kitap okuyarak kafamı dagıtırım odaklanmam yeterli olur benim için rahat bir yolculukta kitap okumak çok keyifli
yolu izler zevkini öyle cıkarırım ve etraftaki nesneler dogallık çok huzur veriyor bana
Açarım O Güzel Fantasy World Rpg Şarkılarını Yol Boyunca Kafamda Kendi Dünyamı Kurarım Komik Gibi Görünsede Çok İyi Zaman Geçiriyor
güzel bir kitap alırım hem onun duygusu hem yolun mutluluğu cok zevkli oluyor yolculuk bu sayede
cekirdeğimide alır yanımdakiyle çok zevkli geçer yanımdakide çok samimi insansa cok rahat bir yolculuk yaparım
kitap okuyup ruhumu dinlendirim yolun zevki oyle cıkıyor yoksa cekilmez bir çile
müzik dinlerim cunku yolda etrafı izleyip muzık dınlemek ruhu dinlendiriyor
dışarıyı izlerim ve çok hoşuma gider bu
Müzik dinliyorum sadece
Kitap okur, müzik dinlerim.😊
Müzik dinlemek
Müzik dinlemek
#Mirliva
Müzik dinlerken internette takılırım 😄
Biraz kitap biraz müzik
toplu taşımaya binmem
Müzik olmazsa olmazım
Ksde görüş paylaşırım