Uzun yolculuk yapmayı özledim... uzun yolculukta müzik eşliğinde hayaller kurmak manzaraya dalmak Kitap okumak gayet keyifli bir de yanına tuzlu leblebi aldın mı oh mis 🤭 denemeye değer derim..
⭐ Uzun bir yolculuk yapmayı çok özledim. Müzik dinlerken herşeyi merakla izlemek müthiş olur. Yol dururken kitap ve film veya videoya dikkatimi veremem doğrusu. Müzik, manzara, sohbet bi de uyku.⭐😃
Otobüs yolculuğunda koridorun başında yere oturur sohbet ortamı kurarım. Şahsi araçta ana göre değişir, konuşur , yanımdakine söver , kendi kendime müzik dinlerim , yer içerim
direksiyonda ki kim? eğer ben sağ koltukta isem direksiyonda da şoförlüğüne güvendiğim birisi var ise koltuğu hafif yatırır uyurum ben ya da şarkı açar dans ederim 😂
Telefonuna birkaç dizi ve film indirebilirsin. Oyun indirebilirsin. Birkaç sohbet grubuna girebilirsin. Kitap diyeceğim ama abartmaya gerek yok. Sarmaz..
Ben memlette giderken arabada bir taraftan müzik dinliyordum kulaklıkla bir taraftan da KS ye takılıyordum gayet keyifli geçti yolculuk sonra da sızıp kalmışım zaten 🤣🤣😂
Araba süren bensem yola odaklanırım. Ben sürmüyorsam manzaraya odaklanırım. Yanından geçtiğim beğendiğim evlerin içinde kendimi hayal ederim. Bir hikaye yaratırım. Bir deniz veya göl görürsem orada yüzdüğümü hayal ederim vs vs.
Tek olup olmadığıma göre değişir. Eğer yanımda biri varsa ona ayak uydurur yüksek sesli ve hareketli bir şarkı açıp vakit geçiririz yoksa kulaklığımı takıp sakin playlistimi açar yol bitene kadar uyurum 🤷🏻♀️