Kimse gelmiyor benimle merak ettim sizin cevaplarinizi tek ben mi yalnizim diye :(
0 kişi
1 kişi
2-3 kişi
5 kişi
10 kişi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kimse gelmiyor benimle merak ettim sizin cevaplarinizi tek ben mi yalnizim diye :(
İş-güç var, dert-tasa var, bütçesi olan var olmayan var. Öyle filmlerdeki gibi ha deyince olmuyor.
Dizilerdeki, filmlerdeki gibi değil hayat. Orada herkesin bi şirketi var ama ne halt ettikleri de belli değil. Oradan oraya fink atıp geziyorlar. Alavere dalavere peşinde koşuyorlar, sürekli keyif çatıyorlar...
Yok, çünkü toplumun genelinde var olan bir sorun olan aile sorunundan kaynaklı hiçbir arkadaşımla geceye kadar gezemem, anne baba izni olmadan gezmeye gidilemez, anne babanın keyfi ne isterse o yapılır çünkü bu hayat çocuklarının değil kendilerinin hayatı. Bazen annem babamdan şüphe ediyorum gerçek anne babam değiller mi acaba diye?
0 ya da 1 daha fazlası olmaz
Şehir dışına yalnız gitmek istiyorsanız turlara katılın arkadaşlık kuracağınız insanlar denk gelir mutlaka sıkılmazsınız
Turlara tek başına katilmak mantıklı mı bilemiyorum sıkılırım diye korkuyorum
Umarım cesaretimi yener katılırım bı gün :) teşekkürler öneri için
İnsan görünce kaçan bı yapım var yalnız kaldigimda samimi bı arkadaş istiyorum ama insan içinde soyutlanmak yani becerikli değilim bu konularda o kdr fazla
Çok haklisinnn da gel bunu sosyal anksiyeteme anlat xjdkxkc
Sen niye gidemiyosunnn peki
Benimki de özel ama herkese döktüm burada ne yalnızlığım kaldı ne korkakligim 😅
Benim hiç arkadaşım yok ama şehir dışına gideceğim zaman arkadaşlarım olsaydı en fazla 3-4 kişi giderdik. yani veya çok samimi olduğum arkadaşım ise 2 kişi giderdik sadece fazlası kalabalık olur
Cevap
35Cevap
Bu sıralar tüm arkadaşlarım böyle planlar yapmalım diye ağlıyor bana. Tam şu an hadi diyip plan yapsam 2 arkadaşım kesin olarak gelir
Bizi niye aglatiyosunuz tamam diyin gelin işte fjdkkdk
Ben zaten geziyorum tek başıma 😋 yaz gelsin diğer planları da halledicem. 2024 Uludağ tatiline de tamam dedim daha ne yapayım 😛
Seneye inşallah bende yurt dışı düşünüyorum gonlumuzce olsun bakalım hafif kaçamaklar için birileri oluyor hep ama heer gün bı yerlere gitmek isteyince olmuyor işte kimsem
İnşallah çok güzel geçer tatilin hadi bakalım😋
Senindeeeee
Bir ponçiğim var başka da kimsem yok😊 Onunla da kesin şehir dışına değil yurt dışına BTS konserine giderdik😏
maalesef 0 olmadı 1 2. hani onları da böyle soyleyipte tadımı kacırma riskine girermiyim o da var.
Şehir dışına gidecek kız arkadaşım çok olmadı kız arkadaşım bir tane var şehir dışına çıkmadık arkadasımla
Masrafları karşılaştığında seni hiç sevmeyenler bile gelir...
Öyle bi hayatım var ki kardeslerime teklif ediyorum bunu gelin gezdireyim sizi şehir dışına diye onlar bile gelmiyor istemiyor çocuklar deliriyorum arkadaşımın da parasını üstlenmem herhalde o kdr da değil 😂
Sana hayatının formülünü soyliyeyim o zaman; ölüden g. t istenmez... Hayatımın büyük bir bölümünde bu ölüler ordusundan çokca vardı etrafımda... Ve ben de hep ölülerden g. t istemek zorunda kaldım... Sonuç tahmin ettiğin gibi... Bu ölülerin canını yakamazsın... Bunları üzemezsin, bunları seni yalnız bıraktıkları için pişman edemezsin... Yapacağın tek şey artık bu ölülerden g. t istememek... Hayatına yeni insanları dahil et... Ama az olsun... Oldukça az olsun... Ve bu yeni insanlara asla 1 fazla verme... 1 senden gitsin 1 onlardan... 1 adım atana 1 adım at... 1 gelene 1 git... 1 verene 1 ver... Bu kadar uzun yazmazdım ama nedense mecbur hissettim kendimi... Sevgiyle kal...
Çok sağ ol iyi niyetinden olabilir uzun yazmanın sebebi :) o kadar haklısın ki ne demek istediğini anliiyorum arkadaşlarıma bunu yapmıyorum ama erkek arkadaşıma yapıyorum uzun vadede çok zararlı bişey gerçekten yapmamwk lazım tekrar yazdım aklımın bı kenarına
🖐️
Hafta sonu iki günlük olursa 3 araba dolusu deli gelir
1 kişi bir konuda sozlesmistik ama sanırım ben kendim gezerim ya
2 3 kişi var kesinde
Yine de yolda birini tanımak da olabilir nxnsn
Bir tane çocukluk arkadaşım var oda bende hemen her an haziriz
Ya bı kişi ya bı kişi olsa şöyle ömrümde hayatımda hiç çocukluk arkadaşım da yok sevdiğim basım sıkışınca koşacağım bı insan yok ne kadar şanslısın o bir kişi on kişiye bedell
gercekten dostum olan 1 kisi var o da bana yetiyor diger herkes iki yuzlu kimse kusura bakmasin..
Net 2 kişi var şu an hatta düşünüyoruz ahah
İyi eğlenceler ağlamalı gulmeli emoji attım say 😔
Erkek arkadaşım sağ olsun param yok diyodu ama kiyamadi keyfim yerinde şu an :)
Gidelim diyen bir ton kişi var. Ben istemiyorum
İçinden mi gelmiyor gezmek yoksa diyen insanları mi sevmiyorsun
İçimden gelmiyor. Yoruluyorum
Ben bütün ömrümü gezerek geçirmek istiyorum ama kimsem yok hayat ne kadar tuhaf
Neyi çok istersen olmayacaktır. Akışına bırak
maalesef o konuda tek tabancayım 🙂
Tek başına şehir dışına çıktın mı hiç? Çok istiyorum ama nedense yapamıyorum korkuyorum
Çıktım ,,, neyden korkuyorsun mesela yani korkularının arasında çok kafana takdığın ney
Sıkılmaktan korkuyorum niye geldim ki şimdi buraya demekten ve insanların bana sanki yalnız olduğumu biliyormus sıkıldığımı hissediyormus gibi acıyarak bakmasınan korkuyorum
O duygular benimde kafamı kurçalıyordu 🙂 arkadaş ortamına girerdim yolda yürürken bile bir birlerinin koluna girip çatapat laflar ederlerdi ben tekdim ya arkada gelen bendim ya da önde giden bakıyorum hiç yokmuşum gibi tavranırdılar bende hepsini gömdüm 100 tane çepciler olacağına 1 tane karagün dostu olsun yeter.. kendinde gezebilirsin hem gezdiğin yerler daha iyi oturur hafızana
Tek başına gezilecek güzel bir şehir önerin var mı peki bide doğa mi daha güzel olur yoksa şehir merkezleri mi nasıl bı gezi tek dolaşmaya daha uygun bence doğa daha çok arkadaşlarla gezilecek fotgoraf çekilecek piknik yapılacak erkek arkadaşla romantik yürüyüş yapılacak bı yer ben öyle düşünüyorum ama bence sen doğa diceksin 😅
Kendi kafanda hedefleyeceksin.. nereye gideceğini şimdi öneri verirsem hoşuna gitmez.. liste hazırla kendine gidilecek ve hoşuna giden yerler ilk başlangıç yapacağın yeride belirle elinde internet var araştır hazırlan devam et.. 🙂 hem kendine güveninde artar
Hemen hemen her arkadaşım gelir buna.
Hiç biri gelmiyor sayıları ztn oldukça az erkek arkadaşım uzakta o bile para yok diyor
Maksimum iki üç kişi onlarda oyun atmazsa
O iki üç kişiyi samimi olarak seviyor musun yoksa sadece arkadaş misiniz
Anladimm ben hiç kimsenin en yakın arkadaşı olamadım hiç bı zaman ağlıyorum ya insanlar nasıl tam kafasına göre arkadaş bulabiliyorlar etrafımda kimse yok arkadaş olabileceğim veya benimle arkadaş olmak isteyen
Iki kişi gelir eminim
Gezmeye değil kalmaya biri lazım.
2 3 hatunla iyi olurdu
Çıkar 3 5 deli
2-3 kişi. Annem, babam, kardeşlerim.
hesaplar benden olunca ohoooo
3 arkadaşım var böyle
Sus sus sesini çıkartma.
kimse gelmez
tek giderim :)
Ben kendim gwzerim :)
araba kac kisi alirsa :)
Maalesef hepsi evli..0 yani.
Şu anda 1 kişi var
Hiç düşünmedim kaç kişi gelir diye
Az olsun öz olsun demişler
Belki 1 kişi, herkesin işi gücü var
Bende yok İnternetten tatil arkadası buluyorum
bi ben 0 demişim
Bende varım bı kişi daha var o da oylamamis ama yazmış üzülmeyelim...
iyi bari yalnız değilmişim
sıfır
0 kişi
itten çok ya :)
Benim hiç kimsem yok şu an. ama isterdim.
En az 5-10 civarı
2 kişi gelir
Bir kişi olur
İki üç kisi
10 kişi
Açıkçası hiç yok
Kimse gelmez ki.
Kimse yok
0 kişi
Kımse gelmez.
sıfır
Pek yok