Bikini ve mayoyla giremezsin diyor napmam gerek bilemiyorum haşemayla giremem ben zaten açığım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kıyafet kadının tercihidir.
Erkek baştan netlerini iyi koyacak.
Örneğin, ben dekolte kıyafet giyinen ile, mayo veya bikini kullanan birine baştan evet demem.
Karım olacak kişi bedenini muhafaza etmesini bilecek.
Bu yüzden, özelimde olan bir kadının kıyafeti nedeniyle 2017 yılında bir erkeği fena benzetmiştim. Şahin marka bir aracın içinden sigara içip içip benimkine doğru üflediğini öğrendim.
Bunu kadınlar anlamıyor!
Hâlâ medeni kültürün yerleşmediği bir ülkede kadın erkeğe, kediye ciğer gibi gelir.
012 Yorumla- +1 yıl
Evet medeni ülke değil diye kendimizi kandıralım sen şuna kendim bu şekilde giyinmesini istemiyorum desene. Hadi diyelim ki bu yüzden istemiyorsun medeni ülke olmamasının sebebi böyle yobazlardan korkup onlara göre şekillenmemiz zaten aa şöyle giyinmeyelim neden yobazlar bakar yobazlar şunu yapar bunu yapar zaten bu tip insanlardan korkup sesimizi yükseltip güçlü durmadığımız için bu tip düşünceler var aynısı kadınlar için de geçerli kadınların bir çoğu da yobaz sadece erkeklere suç atmıyorum. Ve çoğu kadın şu ülkede paralı yakışıklı birisini görse ister karısı olsun ister sevgilisi elde etmek için her türlü pisliği yapıyorlar.
- +1 yıl
Medeni ülke olmak istiyorsak önce sesimizi yükseltip bir şeyler için mücadele edicez bu tip insanlar var diye pısırık kalırsak ezik ezik takılırsak daha çok bu ülke medeni olmayacak. Sana gelecek olursam da senin ülke medeni değil diye böyle düşündüğüne hiç inanmıyorum.
- +1 yıl
Dikkatlice yeniden okuyun. Benim tercihim zaten açıklık değil ve kadında açıklığı da sevmiyorum. Kadının tercihi buysa zaten ben kadınla iletişimi anında kesiyorum.
Ne yani?
Kadınlar istediği gibi hareket etsin diye, istemediğim kriterleri değiştirecek, kabul edecek değilim.
Kadınların kıyafet tercihleri de beni bu sebeple ilgilendirmiyor.
Size özgürlükse, benim de istediğime özgürlük! - +1 yıl
İyi siz de bu tip kadınların gözüktüğü hiçbir yere gitmeyin tvlerde filmlerine bile bakmayın madem bu kadar kötü birşeyse bu. İyi günler.
- +1 yıl
Şimdi toksik mi oldu hahahah iyi günler size :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlarla hiçbir yere gidilmez.. şimdiden bunu diyorsa orada burnundan getirir.. zamanında bu tip bir kıroyla gitmiştim.. fotoğrafimi çektiklerini iddia ederek sahilde olay çıkarmıştı.. yani orada havadan nem kapar böyleleri.. yanındaki kadını da rezil kepaze eder.. yer yarilsada yerin dibine girsem diye söylenirsin.. erkek milleti.. sağı solu belli olmaz bunlarin.. önceden kestiremezsin de.
kendini hangi aksiyonun içinde bulacağını. Denizde bir iki yüzecegim diye oraya bir kıroyla gideceğime.. küveti doldurur içine gömülürum ondan daha iyi..11 Yorumla- +1 yıl
Baya baya sogutmuslar seni. Hiyarto dolu ortalikta
Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Ben bu erkek zihniyetini çok iyi biliyorum.. biliyor musun?
Çünkü, kendisi bikinili mayolu hatunlara bakıp göz banyosu yapmasını çok iyi biliyor.
Kendi yaptığını bildiği için de başkası da benim karıma bakıcak çünkü ben bakıyorum zihniyeti ile eşine bikini mayo giydirmez.
İşin özeti aynen böyle
Sen ona deki demek ki sen bikinili kadınlara bakıyorsun ki benim giymemden rahatsız oluyorsun.
Bakmasan rahatsız olmazsın diyiver92 Yorumla- +1 yıl
👏🏼
- +1 yıl
👏
+1 yılO adamla ömür geçmez. Demek ki kendisi bikinili, mayolu kadınlara cinsel dürtü ile bakıyor ki herkesin de sana öyle bakacağını düşünüyor. Tatil beldesine göre değişmekle birlikte, 3-5 ayı dışında kimse plajda mayolu, bikinili kadından tahrik olmaz. Haşema giyeceğine hiç gitme daha iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
53Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçık birinin haşema giymesi saçma gadası
00 Yorumla İnsanın aklı ne ise zikri de odur derler. Eşin sanırım etrafındaki bayanları inceleyen birisi, bir başkasının da seni inceleyecegini düşündüğü için öyle diyor. Yıl olmuş 2023 bunları aşmamız lazım artık. Kadının da bir birey olduğunu, hakları özgürlükleri olduğunu, bazı şeyler için kocasından izin almasına gerek olmadığını anlamamız lazım. Kısacası bizim bu kafayı düşünce yapısını değiştirmemiz lazım. Sen onun bu isteğini yerine getirip hasema ile gidersen plaja, yarın da sokağa sadece gözlerini açıkta bırakacak kadar kapanıp da çıkarsın. Bu tarz giyinen bayanları kinamiyorum yanlış anlaşılmasın, kendi tercihleri ile böyle giyinenlere saygı duyarım.
50 Yorumla
+1 yılÖncelikle sormamız gereken: Aranızda güven var mı? Ona neden bu şekilde düşünüyorsun diye sor. Sen de neden giymek istediğini belirt. Birbirinizin niyetlerini açın birbirinize. Konuşarak anlaşılır elbette. Ve bu emrivaki tavırlarının hoşuna gitmediğini açık ve net bir şekilde (tabii saygı çerçevesinde) belirt. İnsan bu, hoşuna gitmeyen şeyi belirtmezsen tepene çıkar karşındaki. Hepimizin kendine ait bir alanı var. Böyle konuşarak senin alanına girmiş. Sen kendi fikir ve kararları olan hür bir kadınsın. Değişime ve gelişime açık olan herkes birbiriyle anlaşabilir diyorum ve iyi günler diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılBiraz eşinin gözünden bak olaya. Senin vücudunu kimsenin görmesini istemiyor. Kendine özel ol istiyor başkasının gözünün seni vücuduna değmesini istemiyor. Ha haşema konusu biraz abartı olmuş ama bikini de fazla. Mayolar var onlardan giyebilirsin. Orta yolu bulun. Burdaki medeniyet manyağı insanlara da bakma onlar özgürlük kaçakçısı😂 Birbirinizin kalbini kırmadan orta yolu bulun.
00 YorumlaMayo da anlaşın :)
aslında karışmaması gerek ama bazen böyle saçma şeylere takabiliyorız erkekler olarak
şu anda eşim dese ki bikini giyeceğim, sen bilirsin derim ama 10-11 sene önce bende kıskanıyordum
110 Yorumla
Soran+1 yılŞu an niye kıskanmıyor sun
Soran+1 yılAbicim yıllar sonra olgunlaş sa nolcak ben benden gecince
Soran+1 yılYok yahu abicim bikini ya da mayo istiyorum zaten fiziğim on numara falan da değil göbeği olan selülitleri olan şişman bir kızım yani kıskancak bisey yok nsjsjsjsj
Soran+1 yılSaçımı kırmızı yapmama karışmayan adam. Dar pantolon giymeme karismayan adam. Kırmızı rujuma karışmayan adam mayoya karışması tuhaf değil mi abicim nsjsje
Soran+1 yılAsla öyle bir tip değil abi... Kova burcu erkeği o ikna olmaz ajsjsjsjsj
+1 yılDenize gittikten sonra o kadar çıplak insanların arasına o saatten sonra haşema giysen ne oluyor herşeyi yarım yamalak yapan bir toplumuz dini bütün bir insansan oraya hiç gitmemen lazım ne işin var gittiysende haşema seni kurtarmaz karın haşemayla girecek ama sen milletin poposunu göğüslerini göreceksin aynı şekilde karın da görecek erkekleri yarı çıplak ee ne anladık bu işten
20 Yorumla
+1 yılBunu bende istemezdim hem haşema rahat bile olmaz ki denizden çıktıktan sonra üstünde vıcık vıcık yapışacak.
Mayoya ikna olsa bari.
Etekli gibi olan mayolarda var onlarda çok hoş duruyor.20 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar ters ki. Ben sahsen hic giyemezdim. Gecen yaz denedim de baya rahatmis baya farkediyor ya. Denizin tadini cikarmak anlaminda. Herkes giyiyor bende giyeyim de belki anlar. Bakan her turlu bakiyor ona bisey yapilmaz. bikini koleksiyonum var o derce 😅
00 Yorumla
+1 yılHaşema daha dikkat çekici ve seksi bence denizden çıkınca tğm vucuduna yapışıyo bütün hatların ortaya çıkıyo daha çok bakıyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılBu açıdan hiç düşünmedim
- +1 yıl
Tabiki denizde herkes çıplak kimse bakmıyo ama tek sen haşemalısın sence gözler kimde olur
+1 yılLütfen eşine söylermisin değil o denize. Sahile bile girmesin çünkü kirlilik ; bu ahlaktan dolayı oluşuyor
00 Yorumla
+1 yılAdam kendi istediğini giyinsin sonra da sana haşema giyin diyor kocan tam bir yobaz sen kendin nasıl giyinmek istiyorsan onu giyin.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 318 cevap paylaştı. Helal olsun adama en azından bu konuda ga*vat değilmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kardeşim ne alaka ya onu mu aldatmış oluyorum ne alakaaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna de ki ben haşema giymeye alışkın değilim sudan çıktıktan sonra tamamen üzerime yapışır farkında olmam direkt hatlarım belli olur bu hoşuna gider mi de.
07 Yorumla
Soran+1 yılOna kalsa hiç girme ne gerek var denize diyo sjsjsjsj
Cevap sahibi+1 yılO giriyor mu
Soran+1 yılYok girmez tepemde bekler kundura ayakkabısı ile
Cevap sahibi+1 yılSiz niye tatile gidiyorsunuz o zaman anlayamadım ben ahhaahha
Soran+1 yılYahu o girmiyor ben girmek istiyorum denize 😀 o kendi kumaş pantolon ve ayakkabıları ile nöbet tutuyo tepemde snsjshhs
Cevap sahibi+1 yılVay anasını o kadar git sonra denize girme. Bence eşin girse senin de rahatça girmene gönlü olur ama şimdi o girmediği için içine sinmiyor demek ki
Soran+1 yılDeğişik ya vallahi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle konuları evlenmeden önce konuşup anlaşmalıydınız. Ben kapalıyım mesela ama açık birine böyle baskı yapıl asına da cok karşıyım. Kıyafete karışan erkekle ömür geçmez
10 YorumlaKısknmış işte adam seni ne güzel, daha ne istiyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu düşünce kişiye göre değişir elbette. Benim eşim kapalı. Denize gittik 2 sefer ve mayo giydi. O bizim kararımızdı elbette. Eşinle ikna edici tatlı bir konuşma yapmayı denemelisin.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılAz cilve yap ikna edersin. Baktın olmuyor, dön arkanı uyu mesela.. 🤪
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla valla ne sen dil dök ne ben. yol yakın mı bilmiyorum ama değilse de zararın neresinden dönersen kârdır. özgürlüğün onun için bir şey ifade etmiyorsa git ayrıl.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir durum
mayonun iç çamaşırdan bir farkı yok zira00 Yorumla
+1 yılBikini al kocani boşa
Hatta bikiniyle degistir takas yap
00 YorumlaHahahahah abartmis cok kisinin olmadigi yerde yuzmeye gptursun bari
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılöz güveni eksik insanların acil tedaviye ihtiyaçları var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada çözüm aramakta ne bileyim
Birilerine eşini dövdürebilirsin veya Boşanmalısın
Soru o kadar saçma çünkü
eşin ile evlenmişsin bunları bilmiyor muydun. Sonra eşinin dedikodusunu yapıyorsun burada
00 Yorumla
+1 yılKimse vücudunu görmesin diye diyor. Gereksiz olmuş biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle yrk kürek heriflere sevgi adı altında katlanıyorsunuz sonra dayatmaları görünce ağlıyorsunuz. Adam gibi baştan çizgilerinizi çizmeyi bilseniz bunları yaşamazsınız.
00 Yorumla
+1 yıl* sin haşema nedir normal mayolar var abartmış en kötü alt şort mayo var saçmalamış herkes mayolu.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))))) haşema fantezisimi var o ne ya açık birine haşema:)
00 Yorumla sen bence gizli kaç gir , yurt dışında çıplaklar kampı var, orada hiç birine ihtiyaç yok:)
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bılmıyor muydun bu adamın boyle bırı oldugunu
00 Yorumla
+1 yılKac yılık evlisiniz zaman la alışır belki ikna etmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçık birinin haşema giymesi biraz absürt olur, fakat tesettür model değil de açıklara göre kısakollu taytlı haşemalar var onlardan demiş olabilir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada senin öyle giyinmeni istemiyorsa, kendi niçin bikinili mayolu kadınların bulunduğu bir ortama giriyor? Sende bu konuda üstüne git derim
- Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle düğündemi tanıştın.. Hala böyle garip insanlar var mı ya.. Hadi var nasıl evleniyorsunuz...
00 Yorumla Eşinin bu bakış açısında olduğunu eşin olmadan bilmiyor muydun?
Eğer resmi imza ile eşin değilse, hiç eşin olmasın.
Eğer resmi imza ile eşinse çok ama çok hızlı bir şekilde bu ilişkiden uzaklaş...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyarım mayolar var ben giyiyodum çok rahat tayt üstüne de kalçayı kapatan sıfır kol bişi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin seni kıskanıyor olmalı vucuduna bakan olur diye diyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin bikinili olduğu yerde senin haşema giymen abes olur. İkna etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 3 yıldır aynı mevzu ikna edemiyorum napcami şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılKocana ait olduğunu amacının sadece tenine güneşin temas etmesini istediğini söyle
Ayrıca önce kimsenin olmadığı bir koy da bikini ile gir. Kocanın gözü alışsın. 3 yıl beklemişsin zaten bu sene de altyapı yapmış olursun
+1 yılBen insanların olmadığı yerde yüzmeyi tercih ederdim. Kocana böyle bir teklifte bulun, yoksa gitmeyelim de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz çıplaklar kampına gidelim diyoruz siz...
11 YorumlaHaşemanin üstüne bikini giy ikinizin de gönlü olsun😂
11 Yorumla- +1 yıl
maksat orta yol ise harika çözüm :D
Yarı kapalı mayo giy normalde ne kadar aciksan öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok mu iyi ki fizigin bu kadar dert ediyor kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yahuu 80 kg yum jsjsjjs
Cevap sahibi+1 yılAhahhha yok be bende 80 kiloydum zamaninda esim beni oyle begenirdi. Simdi 70im hala vermek istiyorum esim sakin verme diyor :) birazda esin gozunden bakmak lazim sanirim.. yalan degilse tabi. Benim kilom hep kalcamda olusurdu o yuzden bikini asla giydirmezdide ben giyiyorum valla 😂 birwzda vucut yapisiyla. alakali
Tatil & Seyahat konusunda 300 cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü sende eşine aynı şeyi yapıyor sundur kesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılIssız bir yerde gir denize ya da mecbur giyip gir başka çare yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle kafa yapısına uymak zorundayım ya sanki onu mu aldatıyorum ben...
Cevap sahibi+1 yılKafasında bunu. sorun olarak görüyor ise değiştiremezsin ortak bir nokta bulmaya çalış
+1 yılEşin çok saçma düşünüyor.
10 Yorumla
+1 yılKocan silip mayoyla denize giriyor mu
00 Yorumla
+1 yılacik biri ne alaka hasema yok artik ya
00 YorumlaKiskanir seni sevdigi deger verdigi icin
00 YorumlaHaşemada üzerine yapısır
00 YorumlaKendi de elbise ile giysin.. :D
00 Yorumla
+1 yılEee seviyorsan kurallara uyucaksın
00 YorumlaAçık isen şort lambada tarzı giyebikirsin..
00 Yorumla
+1 yılAyy kocacıım de, ben de seni boşuyorum de
00 Yorumla
+1 yılYuhh yobazzz bırak bu kroyu
00 Yorumla
+1 yılne zmandır evlisin
00 Yorumla
+1 yılHanzo erkekleri seven sizlersiniz abla
00 Yorumla
+1 yılPopona ve vucuduna bakmalarini istemesiginicin
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyor enişte seni
00 Yorumla
+1 yılbence aldatmalisin
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılIssız sahile gidin orada karışmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞort ve atlet ile gir
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Eşim denize girmemi istemiyor, haşemayla gireceksin diyor. Ben açık biriyim, haşema neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler