Tatil & Seyahat Hangi manzara daha güzel 🖼️? ilkay9293 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 1- 2- 3- 4- Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi manzara daha güzel 🖼️? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hiçbirine hayır demem ama 1 daha iyi. Şehir gürültüsüne alışmışım, yüksek katta böyle bir daire mükemmel olur. 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yanında sevdiğin yoksa neresi olursa olsun huzurun tam olmuyor :( 0 0 Yorumla
mertyndş01 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Doğaya düşkün olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Her zaman deniz manzarasını tek geçerim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 923 cevap paylaştı. 3 numara için kurşun atar kurşun yerim 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 415 cevap paylaştı. 1 ve 4 mükemmel.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiçbirine hayır demem ama 1 daha iyi. Şehir gürültüsüne alışmışım, yüksek katta böyle bir daire mükemmel olur.
Yanında sevdiğin yoksa neresi olursa olsun huzurun tam olmuyor :(
Doğaya düşkün olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum.
1 dedim 🎈 4 de iyiymiş.
Her zaman deniz manzarasını tek geçerim.
3 numara için kurşun atar kurşun yerim
Karımın gözlerinin manzarası
Ben daha çok soft sevdiğim için 1
Üç teki seçenek
1 ve 4 mükemmel..
Hepsi.
3 teki doğa manzarası süper bence yaa
İki.