Tatil & Seyahat Hangi yolculuk türü tam bana göre dersiniz? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uçak Yolculuğu Otobüs Yolculuğu Araba Yolculuğu Tren Yolculuğu Deniz Yolculuğu Karavan Yolculuğu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yolculuk türü tam bana göre dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ben uçak yolcuğu tercih ederdim daha önce hiç binmedim ama hepsinden daha rahat gibi geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl daha önce sorulan soruyu kopyalamak adına böyle bir soru acaba sizi utandırıyormu? sanmam utanacak olsanız yapmazsınızUzun soluklu seyahate çıkacak olsaydınız? 0 0 Yorumla
ederikadaranarşi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tren yolculuğu yapmadım hiç ama genel olarak yolculuk insanıyım hepsi bana uyar. 0 0 Yorumla
Ahmeet26 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tren seçerim o olmazsa uçak. Hiç sevmem yolculuk yapmayı. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Uçak ✈️ ama hiç trene binmedim tren de güzel olurdu 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gemi ile aylar süren bir yolculuğa çıkmak, uzun zamandır istediğim bir şey... 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. Daha uçağa binmek nasip olmadı. Ama tren yolculuğu daha hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hoşlandığım/sevdiğim beyle karavan yolculuğu harika olurdu 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Karavan. kesinlikle.. yavaş yavaş yol gitmeliyim. maceradan maceraya atlamak güzel olurdu 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Otobüs dışında hepsi olabilir ama arabada Max iki kişi olabiliriz :) karavan, uçak, deniz 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Uçak denemek isterdim işte hiç binmedim de 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tren haric geri kalanları yerne göre çok iyi 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle ucak yolculuğu. Uzun yol sevmem. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı. Otobüs 0 0 Yorumla
hakanylz22 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Beklemeyi sevmem herleyin hızlısı iyi bana göre 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 464 cevap paylaştı. Tren olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben uçak yolcuğu tercih ederdim daha önce hiç binmedim ama hepsinden daha rahat gibi geliyor
daha önce sorulan soruyu kopyalamak adına böyle bir soru acaba sizi utandırıyormu? sanmam utanacak olsanız yapmazsınız
Uzun soluklu seyahate çıkacak olsaydınız?
Tren yolculuğu yapmadım hiç ama genel olarak yolculuk insanıyım hepsi bana uyar.
Tren seçerim o olmazsa uçak. Hiç sevmem yolculuk yapmayı.
Uçak ✈️ ama hiç trene binmedim tren de güzel olurdu
Gemi ile aylar süren bir yolculuğa çıkmak, uzun zamandır istediğim bir şey...
Daha uçağa binmek nasip olmadı.
Ama tren yolculuğu daha hoşuma gidiyor.
Hoşlandığım/sevdiğim beyle karavan yolculuğu harika olurdu
Karavan. kesinlikle.. yavaş yavaş yol gitmeliyim. maceradan maceraya atlamak güzel olurdu
Otobüs dışında hepsi olabilir ama arabada Max iki kişi olabiliriz :) karavan, uçak, deniz
Araba yolculugu kesinlikle
Uçak denemek isterdim işte hiç binmedim de
Tren haric geri kalanları yerne göre çok iyi
Kesinlikle ucak yolculuğu. Uzun yol sevmem.
Araba ve karavan
Otobüs
Beklemeyi sevmem herleyin hızlısı iyi bana göre
Tren olabilir
uçak ve araba