Ben kesinlikle kendi aracımı tercih ederim. İstediğim yerde mola vermek, müzik dinlemek, sevdiklerimle sohbet ede ede seyahat etmek en keyiflisi.

Uçak
Otobüs
Kendi aracım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kesinlikle kendi aracımı tercih ederim. İstediğim yerde mola vermek, müzik dinlemek, sevdiklerimle sohbet ede ede seyahat etmek en keyiflisi.

Ben kendi aracımı tercih ederdim ama maalesef kendi aracım yok bu yüzden de uçak tercih ederim genelde. çünkü daha kısa sürüyor fiyatı sadece biraz pahalı. ama otobüs ile yolculuk etmek çok sıkıcı hem çok uzun sürüyor hem de midem bulanıyor. ayrıca uçak daha güvenli geliyor benim için. bu yüzden de kendi aracım yoksa kesinlikle param olduğu taktirde uçak tercih ederdim
Ayaklar yere değecek ama havadaki değil karadaki 😂 yolculuk çok uzun dahi olsa ona göre plan yapar yol üzerinde görülmesi gereken neresi varsa geze geze tadını çıkararak hem yolculuk yapıp hemde genel kültürü genişletmek varken bindi , indi yapmaya gerek yok 😂 şahsi görüşüm tabiki , herkesin başkadır
Cevap
21Cevap
Kendim geze geze gitmeyi seviyorum
İstediğim yerde dura dura
çalıntı bir soru olsa da kendi aracımı tercih ediyorum
Yav sanki Norveç te yiz herkesin her imkanı var da tercih keyfimize kalıyor
Çok daha güvenilir ve konforlu oldukça da hızlı. Seyahatin amacına ve kişi sayısına kiminle yolculuk ettiğime bağlı olarak değişkenlik gösterebilir
Kendi aracım. Uçakla giderken hiçbir şey anlamıyorum. istediğin yerde duracaksın. Yemek yiyip dinleneceksin. Yeni yerler göreceksin.
Uzak seyahat uçak tercihim. Kendi aracı ile seyahat keyfine de varım tabi. Uçak söz konusu ise birine hızlı ulaşım amaç demektir.
Kesinlikle ama kesinlikle uçak başka seçenek olamaz benim için
Uçak sarıyo. Kulaklar basınçtan patates oluyor ama yine de müko
uçagı çok seviyorum ama genelde kendi arabamla gidiyorum
Kendi aracımla gezerek seyahat etmek kadar eğlenceli keyifli başka bir şey yok.
Hepsini denedim uçakla mis gibi git fanteziye gerek yok
Kişisel araçta arkadaşlar varsa güzel de bir müzik çalıyorsa istediğim yerde arabayı durdurur gezerim yolda da çok eğlenirim
Yükseklik korkum var bir kere uçağa bindim hastanelik oldum o günden beri uçağa binmiyorum herzaman otobüs
Kendi aracımda rahat rahat gidiyorum
Söz konusu tatilse kendi aracım daha iyi bir tercih
Mümkünse uçak değilse özel araç
Kendi aracim. Mumkunse motor
Otobüsün tadı bi başka ya
Kendi aracım tercihim
Mümkünse kendi aracım olsun
Çekilmez uykusuzluk yolculuk için tehlikelidir!
Uçak yaa çekilmez o kadar yol
Ucak araba surmem yorulurum🤭☺️
Kendi uçağımla giderim
Pahalı olsada uçağı tercih ediyorum.
geze geze.. ooohh. kendi aracım.
Otobüs
Kendi aracım.
Ucak
Uçak
Uçak tabi ki
İmkan varsa uçakla
Ben uçak tercih ederim hem rahat hem hızlı.
Her zaman uçak
Otobüs
Duruma göre
Kendi aracım
Uçak ya :/
Kendi arabam
uçak olur
Ucak en iyisi
Kendi aracım
Tabii ki uçak
Uçak ve kendi aracım
Kendi aracim