- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır maalesef daha önce hiç kamp denemedim ama denemek isterdim. tek başına keyfi çıkmıyor hiç. çünkü sıkılırdım o zaman. bir köpeğim olursa ya da arkadaşlar falan yapardım belki
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de tek yapılacak bir şey değil, kafa dengi birkaç insanla mükkemel oluyor, kısa zaman da deneyimle..
En İyi Cevaplar
+1 yıldoğa ile iç içe olmak güzeldir fakat doğanın tehlikeli canlıları da seninle birlikte o yüzden solo kampcı olabilmen için her türlü kendini savunabilecek bir ekipman ile gezmelisin solo kampcıysan ama o işler eğitimden geçiyor biraz zor yani bir arkadaşın olsun yinede
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılDeneyimledik babam kampçıdır bizi de götürdü valla ben sevemedim kötü bir tecrübeydi imkanlar aşırı kısıtlıydı kötü bir yer seçmişti kaşıntıdan zaten stres oldum hasta oldum mahvoldum 😂 ama ilerde yine deneyimlemek istiyorum tam teçhizatla birlikte
31 Yorumlakamp arkadaşlar ile daha guzel oluyor kafa dinlemeyede gitsen tek başına insan daha çok depresif hallere bürünüyor onun için en güzeli yanında birinin olması
20 Yorumla
+1 yılKafa dengi arkadaşlarla çok iyi oluyor ama fazla kalabalık olmamak şarti ile neyse karışıyor 😂 çünkü bazen hizmet edip kalıyorum ben herkes yayılmış şekilde oluyor sinir oluyorum
32 Yorumla- +1 yıl
O yüzden iki kişi üç kişi en fazla
+1 yılYaptim, hatta bir gruba da uyeyim, kamp tek basina guzel olmaz, yalnizligi seviyor ve gizergahlari biliyorsan olabilir, ama kampin keyfi kalabalik grupla cikar, tiruyus sonrasi cadirlari kurup etrafa dagilmak, herkesin gorev almasi, birbirine yardim etmesi, ortada duruma gore buyuk bir ates, paylasim, sohbet, icecek birseyler bla bla bla, kalabalikken guzel bence
10 Yorumla
+1 yılDeneyimlemedim ama isterdim sadece eşimle beraber. Ben mangalı közlerdim, öte yandan çadırı kurardık. Termoslarda sıcacık çaylarımız falan gece ateş başında keyifli vakitler geçirirdik 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Dişil enerjinin faydaları işte, hayal gücümü baskın kullanıyorum bu sayede 😄 yani şimdi dişil enerji dedim diye kadınsallıktan bahsetmiyorum, herkeste dişil ve eril enerji vardır. Ben bu enerjilerin farkındayım. Hangi enerji neyi kontrol ediyor biliyorum
- +1 yıl
Yanlış anlayacak olan arkadaşlar için söyledim. Senin bu konulardan anladığını geçen öğrenmiştim
+1 yılHiç deneyimlemedim ama isterdim aslında KS ile birlikte bir kamp güzel olabilir di solo kamp korkutucu olur hele de akşam ise ayı çıkar bir şey çıkar aman aman :D
11 YorumlaYanında geleceklerin kim olduğuna bağlı
Ben eskiden her hafta eşimle giderdim
Çocuk olunca biraz düzenimiz bozuldu12 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBence insanın sevgilisiyle kamp yapması bir numaralı bi deneyim olmalı, kalabalıkla veya tek başınaya kıyasla. Ailemle evet denemistim, yine de dediğim gibi. Sevgiliyle müthiş olur, iki kişilik bir kamp, nett.
20 Yorumla
+1 yılIkı kısı daha eglencelı zaten ortamdada arkadas edınıyoruz. Cadır kaşta guzel oluyor çadır fresh black ıse uyku terleme gibi sorunlarda olmuyor:).
26 Yorumla- +1 yıl
Valla oyle antalya sahılınde kumun uzerıne kurumustum terleme olmuyor cok. Dıger 300 tllık cadırda pıserek cıkıyorduk
- +1 yıl
Cıft kapılı mı tek kapılımıydı?
- +1 yıl
Anlastıgımıza sevındım😁
+1 yılÇok sevdiğim halde fırsat bulupta hiç yapamadığım etkinliklerden biri
17 Yorumla- +1 yıl
Kamp grubumu var bu sitenin 🤔
- +1 yıl
maalesef Bodrum'da kamp düşünürseniz sizleri çok güzel kamp yerlerinde agirlayabilirim. benim içinde büyük bii dehisilik olur 😊🥰
- +1 yıl
Yaza doğru gelin yağmura falan tutulmayalim 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSolo kamp survival ise zevkli olur, kampa çok gittim izciyim zaten Ha ama kuzey ülkelerinde kamp hayalim buz ve karda
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin var mı tecrüben, nerelerde yaptın
Cevap sahibi+1 yılBenim ise Marmara bölgesinde kamp hayatı ile aram iyidir ama asla tam gerçek kampa dönmüyor ülkemizde... Fyordlar da vs yapmak hayalim, örneğin yayım var ama hiç kampta kullanılmıyor gibi..
Ömerli Şile bölgesinde çok defa kamp yaptık. Eksi 8 derecede üzerimize kar yağdı. Yağmurda sıcakta hiç ayırmadık. Harika bir duygu.. O özgürlük sessizlik off
10 YorumlaKamp yapmayı o kadar çok istiyorum ki ama tabi tek başıma degil zaten tek korkarım ben 😥
40 YorumlaHiç yapmadim yapmak isterdim ama. Tek başıma yapamazdim korkabilirim birazcık xbzbs. Bir kaç kişiyle daha keyifli olur.
10 Yorumla
+1 yılKalabalık da çok keyifli ama dinlenmek istiyorsan tek gitmek en güzeli, ikisini de deneyimlerim ikisi de ayrı güzel
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılYaptım, kalabalık 4-5 kişiyle daha güzel. Sohbet makara tadı öyle çıkıyor. Tek başına aynı tadı almak mümkün değil.
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Özellikle vahşi doğada kamp, risklidir. Mümkünse kalabalık gurupla, geceleri sırayla nöbet tutularak, dikkatli olunmalı.
10 Yorumla
+1 yıl2 veya 3 kişi kafa dengi arkadaşlarla gidildiği zaman muhteşem ya insanın ruhunu dinlendiriyor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yıl- + Arkadaşla balığa gittiğimizde kamp yapmıştık. İki ayrı gün. Birinde çadırda diğerinde arabada kaldık.
10 Yorumla
+1 yılAslında kendi kendime kalmaya ihtiyacım var ama ikinci şık diyorum.
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Kamp tek başına zevkli olmaz.
Grup halinde yapılan bir kamp daha keyif verici olur.
Bence20 Yorumla
+1 yılBir kişi daha olsun yanımda kurdu var kuşu var.
20 YorumlaDeneyimlemedim ama kalabalıkla çok daha keyifli olur bence
20 Yorumla
+1 yılYaptım ama bir sonra ki mümkünse tek başıma ya da maksimum 3 kişilik olacak.
20 YorumlaYıllardır sürekli yaptığım şey.
Tek başına oldukça dinlendirici ve dingin
Kalabalıkla eğlenceli ve keyifli
İki türkü de ayrı güzel
Ruh haline göre hepsini deneyebilirsin.08 YorumlaEvet deneyimledim ve çok güzeldi. Bence yanınızda bir kaç kişinin olması daha eğlenci olurdu.
10 Yorumla
+1 yılEvet kamp yaptım kuzener le severim de kamp tek yapılmaz kalabalık güzel olur eğlenceli olur.
10 YorumlaTürkçe bir cümlede ''yalnız'' kelimesini neden ''solo'' diye ispanyolca yazıyorsunuz. Bu size ne katıyor?
18 Yorumla- +1 yıl
Hassasiyetiniz ve nazik yaklaşımınız için teşekkür ederim. Kendi dilimizi unutmamamız ve bizden sonra gelecek olan nesile bozulmamış şekilde miras bırakmamız gerekir. kolomp sonrası İspanyollar orta amerika yerlilerine zorla hiristiyan olmalarını ve ispanyolca konuşmalarını istediler. Buna karşı çıkanları hiç acımadan öldürdüler. Buna rağmen direnip dağlarda saklananlar gelecekteki torunlarına kendi dillerini büyük fedakarlık yaparak bıraktılar. Günümüzde o bölgede sadece 7 ya da 10 milyon kadar insan eski inka maya dili olan Quechua'yı konuşur. Onlar bu dile Runa simi yani insan sözcüğü diyor. Her insanın kendi dili kendisine insan sözcüğü olmalı... Dilini korumak için, ölüme ve zülme meydan okuyup, çocuklarına ve geleceğe miras bırakan, o yüksek fazilet sahibi kahramanları rahmetle anarken, bizim hiç zorlanmadan ispanyolca kelimeleri alıp bize aitmiş gibi kullanmamız anlaşılır gibi değildir.
- Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılÇoook yaptım , semtte kamp delisi kirvelerle yapıyoruz.
Tepemize kar yağarken bile yaptık10 Yorumla
+1 yılÇok severim kamp yanlız biraz sıkıcı ama yanında biri olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi ildesiniz
+1 yılYerine göre değişiyor ama çift kişi daha güzel oluyor genelde
10 Yorumla
+1 yılBiz lisede falan yaptığımızda gece çadırın etrafında köpekler hirliyordu sürekli. O yüzden tek sorun olur :) yakın arkadaşlarla daha iyi oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
Hatta 2 tane güzel kız tuz istemeye gelmişti dindar arkadaş direkt yok tuz deyip yollamıştı kızları :D
- +1 yıl
öyle zaten komik bir olaydı biz ateş başındaydık, İki taytlı seksi kız vardı yakınlarda çadır kurdular sonra baktım bizim çadıra doğru geldiler orada da dindar arkadaş vardı kovdu resmen bunları :D
+1 yılDaha önce izcilik yapmıştım. O zaman görmüştüm ki insan gücü ile işlerin döndüğü kampta birilerinin olması daima iyi.
13 Yorumla- +1 yıl
😁 Hem eğlenceli oluyor ateş başı sohbet
Tek sıkılırsın, kafa dengi insanlarla gitmek daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle nickin güzelmiş nirvananın tam tersi😂
Tek kişi çekilmez sohbet edecek, kahveye eşlik edecek biri şart.01 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere deneyimlemiştim ve eğlenceliydi.. Kısa süreli güzel oluyor.. Ekip halinde olmak daha iyi..
10 Yorumla
+1 yılYaptım arkadaşın off-road aracıyla kimsenin olmadığı bir bölgeye gitmiştik. Kafa dengi bir kaç kişiyle olursa daha keyifli olur.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başına daolsan bu doğada tek değilsin kurt kuş ayı var onların sesi bile yeter iyi de arkadaş olur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇal sazını gelsin ayılar kuşlar börtü böcek konser ver getir okey masanı çak 101 i doğa desin hey yavrum be rakı masasını hazırla çak 70 lik rakıyı ayı kardeşe derdini anlat efkarlan daha neler neler...
- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılTek başına tehlikeli bence. Birkaç insanla daha keyifli ve güvenli olur.
😃11 Yorumla
+1 yılİki şekilde de gittim, ikisinin de ayrı bir keyfi var. Tek sıkılırım gibi düşünmemek gerekir.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılkamp svemem ya börtü böcek zizil akrep çiyan yılan
kurt ayı tilki sansar çakal bunlardan korkmam da diğerleri sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılkaravan var gelmek isteyenle boluda ve mugla fethiye arası güzel kamp yerleri var her sene gidiyorum çogunlukla isteyenle gidebiliriz :D
00 Yorumla
+1 yılSolo keyif vermez. Ya arkadaş grubunla olacaksın ya da sevdiğinle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 sene öncesinde ailecek Finlandiya'ya kamp yapmaya gitmiştik 4 günlüğüne
10 Yorumlatek de yaptım arkadaşlarla da bence tek ama random insanlarla daha güzel
00 Yorumla
+1 yılBen uyuyamam çok güzel görünüyor ama korkarım. Böcek olsun yansıma olsun ses olsun tırsarım
00 YorumlaBirileri mutlaka olmali ama cok iyi secmek gerekiyor. Maceraci tiprle gitmek şart bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sevdiğim hobim kamp yapmak. Genelde yalnız olmayı tercih ediyorum ama bazen grup olarak da keyifli olabiliyor.
01 Yorumla
+1 yılSolo kendini bulmak için bire bir Dostum lakin ülke sartlarında korumasız kamp yapmanı istemem her türlü pislik var biride gelip seni bulur...
10 Yorumla
+1 yılTek olmaz ya yakıcan ateşı getircem gitarı oh miss
13 Yorumla- +1 yıl
Öğrenicem işte 1 2 hafta icinde bakalım bahar da geliyor değerlendirmek lazım 😀👍
Kafa dengi ve güvenilir kişilerle daha eğlenceli olabilir bence
20 Yorumla
+1 yılHiç deneyimlemedim ama en yakın sürede sevgilim ile gitmeyi ve unutulmaz bir gece yaşamayı istiyorum
10 Yorumla
+1 yılTek başıma kamp yaptım çok keyifliydi
Ayı sesi kurt sesi geliyordu çok heyecanlıydı00 YorumlaKurttan kuştan değil de ben yanlışlığı çok sevmem bakkala bile yanima birisini alırım oyle giderim gideceksem
00 YorumlaHiç yapmadım ama denemek istiyorum
10 Yorumla
+1 yıltek kişi zevkli olmaz sanırım
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKamp geuğla gidilirse keyifli plur
11 Yorumla- +1 yıl
Kamp grupla gidilirse keyifli olur
Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı. Ay yok tek başıma duramam korkarım ben
10 Yorumla
+1 yılKafa dengi biri varsa yanında süper oluyor
10 Yorumla
+1 yılYapılabilir keyifli olur kamp ⛺️
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası