Tatil & Seyahat Bayram tatili şeysi? GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Selam kirveler. İftarda ne yediniz , sahurda ne yiyeceksiniz inanın merak etmiyorum. Afiyet olsun , oruç tutanların ibadetini kabul etsin. Bayram tatili yapacak mısınız , yapacaksanız var mı ufak minnak planlar? Bunu da merak etmiyorum ama maksat soru sormak olsun. İyi akşamlar kirveler Bayram tatili şeysi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yavrum istersen ben seni götüreyim 1 16 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yihaa gece 00.00 olmadan apar beni tatlı çocuk 😂 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Geldi benim hatun sen iste uzaya bile çıkarız Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Nasıl benim hatun diye sahiplendi bak 😂 Uzaya gidemem akşam 8’de evde olmam lazım 😂 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Kaçırırım ben seni merak etme 😉😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kacırır mısın gercekten 🥺 oyyyşşşş tam bir alfa erkek yhaaa 🫠 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Ne sandın sen gelmeden önce 3 5 8 10 tane pembeliye yürüdüm senin için sıkıntı olur mu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne sıkıntısı yhaa. Gönlü geniş , yüce gönüllü adamsın. Kalbim senındir yürüteç erkek seni 😂 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Olgun hatun da bir başka oluyor 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gevşek mi deseydik 😂 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Hişt benim hatun böyle kelimeler kullanmaz 🤨 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Nasıl sahipleniyor bak hele bak. Eridim 🫠 1 Nisan bitince sacını basını yolarım ama Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Jsjss daha bitmedi keyfimi bozma 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam tamam bozmuyorum 😂 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Teşekkür ederim seneye tekrar şey ederiz 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Seneye de buradayız yani 😂 Rica ederim köylüm 😎 Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Tabii olmazsan saçını başını yolarım 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fakir adamın tatil neyine baklava yer otururuz evde dkdk 0 9 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl SuperReyis fakir diyorsun baklava diyorsun 🤤 şerbete ekmek banacam ben 🥲 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Tatil kaç para senin haberin var mı 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tatilin parayla oldugunu senden duydum. Düşün bak superReyis o kadar uzagım 🥺 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Görsel gibi tatil hayal etmiyorum en azından 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İşte o tam olarak benim ama nargile içmem ben çay içerim 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kola değil yahu o 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kolaymış harbiden 😂 kola içmeyeli yıllar oldu be superReyis 🥺 komsuya gideyim de 1 bardak çay isteyeyim 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Teşekkür ederim Dızzo😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ricalar superReyis 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Daha yemedim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 421 cevap paylaştı. Bayram, tatil ve plan üçüylede hiç aram yok 🙄Görsel temsili mi 😂 cevabı merak etmiyorum maksat kıllık olsun 😂 0 12 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Görsel ben direkt ben 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl yaşıyorsun bu hayatı 😂😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulum demek isterdim ama evde oturmus cay içiyorum 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl hayaller leğende çimmek hortumla kolayı hüpletmek, hayatlar evde çay 🥺 hayınsın dünya 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çimmek , hayın iyisin iyi torti 😂 Profil fotona baktıkca burnuma çiğ köfte kokusu gelıyor 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Çok hoj olmişem 😂 Kıllı kollarımla bi yoğirirem nefis oluyor 😂 özümde adanalı filanmıydım acaba 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Adana mı 🤔 sen teee urfa’ya kadar gittin şu an 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ortaya karışık yapmışem ayrı gayri yohtır bizde 😂 Sülo ağa diye nick mi alsam napsam jdjsjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bunu ne kendine ne bize yapma torti 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Profildeki bakışı attığım düşüyor 😂kızlar bıyıklara hasta yetişemiyorum yapmicam kalsın 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yalnız bıyıklar efsane bak. O bıyıklarla halı bile yıkanır , at tımarlanır falan cok iyi 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahaha farkımız bıyıklarımız 😎 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı. Amin 😂 bayram tatili degil de bir yakınımın düğünü var 4 ,5 gün İzmir'e kacicam🤩 bayramdan bir gün sonra oluyormu buGörsel efsane dört yıldızlı tatil köyü. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Simdilik bir plan yok bakalım baklava sarma ikilisiyle içli dışlı oluruz gibi😂 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl 🤤🤤 doğa ana yapma bunu akşam akşam Afiyet şifa olsun Alaçatı_mavisi +1 yıl Sagolasin :))) annene söyle yapsin GOKHANoturumactı +1 yıl Anamı unuttum bak. Anam oldugunu unuttum hatta 😂😂
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Görseli gördükten sonra tatile nağlet gelsin 😀 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Böyle bir tatili hak ettik bak. leğen ve yoğurt kovası olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Evet tatil planlarım var. Ama 4 günlük kadar 😬artık neye yetecekse🤦♀️ 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl mesaıye yazdırcam ben kendımı.. dertlerımı sadece calısırken unutuyorum... 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 440 cevap paylaştı. Bayramdan sonra sinop tatilim var. 1 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hayırlı yolculuklar abla Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 315 cevap paylaştı. Madem merak etmiyorsun bende söylemiyorum 😂 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı. Plân yapmak için daha çok erken... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl plan var tabii çalışmak 🥲 0 1 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kolay gelsin gıcık. Çalısmak iyidir iyi isyan etme kız 🥺