Tren bence daha güzel
2 ay
Tren yolculuğu mu yoksa uçak yolculuğu mu?

Doğu ekspresini çok merak ediyorum çok romantik olabilir 😊 fiyatı pahalı demişlerdi ama bakalım
Cevap
37Cevap
Treni tercih ederim. İşitme engelliyim ve engelli kartım var. Beleşe yolculuk yaparım. En çok Eskişehir-Ankara yaptım. Yakında Eskişehir-Kütahya yapacağım. Uçak çok pahalı ve indirimlerin %5'i geçmediğini düşünmekteyim.
Uçak en iyisi, tren beni korkutuyor hiç binmedim çocukken gördüğüm Türkiye’deki hızlı tren kazası sebep oldu sanırım
Ben uçağa hiç binmedim trene de 1 sefer 2 saatlik bir mesafede bindim. Kıyaslama yapamam ki.. galiba karayolu
Uçak yolculuğu.. Her şeye, yere yukarıdan bakmak ve manzarayı görmek.. bulutları selamlamak daha güzel ‽
tren tabii ki. doğu ekspresi yaptım, vangölü ekspresi ve kurtalan ekspresi de yaptım. harika. uçak çok anlamsız
Uçak keyifli, kapı açılınca o sese bayılıyorum. Atlıyorum aşağıya 😍❤️ trenden hiç atlamadım, onu denemek isterim ama
Uçak hız ve vakitten tasarruf, iş görür fakat milyarder olunca kendime özel tren alacağım özel jetimin yanı sıra 😄👍
Askerken bir tren mevzumuz oldu ondan beridir tren bile görmek istemiyorum
Her ikisini de yaptım. YHT ve Doğu ekspresi dahil. Ben tren diyorum.
İkiside birbirinden guzel ama eşimle doğu ekspresi yataklı vagonla gitmek isterdim 😊
Genelde Ankara 'ya gittiğim için tren yolculuğu yapıyorum. Daha hızlı ve avantajlı oluyor.
Tren daha keyifli ama konfor ve zaman tasarrufu açısından uçak.
İkisinin de keyfi ayrı. Zaten hızlı trenle yolculuk yaptım sadece.
Uzun süre sonra mide bulantısı yapıyor bende
Tren eğlenceli, uçak rahat. İkiside ayrı ayrı güzel.
Tren tabiki WC var çay var yatak var sigarayı da WC de içebilirsiniz !!
Hiç şehirler arası teren yolcuğu yapmadım galiba, küçükken falan yapmış olabilirim bilmiyorum.
Tren yolcuğu güzel ama uzun sürüyor İzmir'e giderken kullandım yaklaşık 5 saat sürdü keyifliydi
Bir aciliyeti söz konusu değilse treni tercih edebilirim
İkisinin de yeri ayrı ama sanki uçak biraz daha havalı
En İyi Cevap