34 yıllık Ankara 'lıyım, AVM ler dışında vakit geçirilen yer yok..
Ulus civarı, Hamamönü, Hacı Bayram-ı Veli Cami ve türbesi gezebilirsiniz..
Ankara Kalesine cıkabilirsiniz..
Bahçelievler ekseriyetle cafelerin olduğu bölgedir.. Kızılay (Yeni adıyla 15 Temmuz millî irade meydanı) sinema ve cafelerin yine çok olduğu yerlerden biri..
Eş dost akraba arkadaşlarınız varsa piknik yapmak için çok yer var Mogan Gölü, Mavi göl, Eymir gölü vs..
Hamam gibi şifa ararsanız, şehrin merkezinden uzak ama oldukça faydalı yerlerin başında gelen Haymana ya gidebilirsiniz.. Kızılcahamam ya da.. Bu iki yer birbirine zıt mesafedeler..
Piknik için Kızılcahamam tercih edilebilir ama illaki şifalı hamam için Haymana ya gidin..
Ankara kalesi ve hamamönü, estergon, keçiören evcil hayvan parkı, tunalıhilmi, seğmenler, kuğulu park, mogan, eymir, karagöl ve mavi göl, beypazarı, soğuksu milli parkı, kurtuluş parkı, karagöl tabiat parkı, samanpazarı, pirinçhan, nata vega, ya vega akvaryum
Ha birde alışveriş için ve turlamak hediyelik bir şeyler almak, alkollü içecek için uygun mekanlar içinde karanfil, konur ve armada yaşam sokağı ideal, kitap almak istersende tek adres olgunlar çarşısı
Beypazarı bahçeli tunalı Anıtkabir hamamönü Gölbaşı mavi göl göksu parkı müzeleri de gezebilirsin bu arada vaktin çoksa kendin araştır derim daha çok yer keşfedersin
Yine de merkezde güzel sayılabilecek yerler var İnternetten bakabilirsin Aracın varsa şehir merkezine uzak doğal güzellikler de var Ancak her halükarda beklentini yükseltmemeni öneririm Özellikle de benim gibi İzmir'den geldiysen Keyifli gezmeler
hoş geldin. benim oturdugum semt haric fazla biyer yok. bahcelievlere yakinmisin. anitkabire yakin bahcelievler. guvenilir bir semttir bugun gel buraya. sen nerde oturuyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
34 yıllık Ankara 'lıyım, AVM ler dışında vakit geçirilen yer yok..
Ulus civarı, Hamamönü, Hacı Bayram-ı Veli Cami ve türbesi gezebilirsiniz..
Ankara Kalesine cıkabilirsiniz..
Bahçelievler ekseriyetle cafelerin olduğu bölgedir.. Kızılay (Yeni adıyla 15 Temmuz millî irade meydanı) sinema ve cafelerin yine çok olduğu yerlerden biri..
Eş dost akraba arkadaşlarınız varsa piknik yapmak için çok yer var Mogan Gölü, Mavi göl, Eymir gölü vs..
Hamam gibi şifa ararsanız, şehrin merkezinden uzak ama oldukça faydalı yerlerin başında gelen Haymana ya gidebilirsiniz.. Kızılcahamam ya da.. Bu iki yer birbirine zıt mesafedeler..
Piknik için Kızılcahamam tercih edilebilir ama illaki şifalı hamam için Haymana ya gidin..
#Vesselam
Ankara kalesi ve hamamönü, estergon, keçiören evcil hayvan parkı, tunalıhilmi, seğmenler, kuğulu park, mogan, eymir, karagöl ve mavi göl, beypazarı, soğuksu milli parkı, kurtuluş parkı, karagöl tabiat parkı, samanpazarı, pirinçhan, nata vega, ya vega akvaryum
ya vega akvaryum
Teşekkür ederim
Rica ederim iyi eğlenceler
Ha birde alışveriş için ve turlamak hediyelik bir şeyler almak, alkollü içecek için uygun mekanlar içinde karanfil, konur ve armada yaşam sokağı ideal, kitap almak istersende tek adres olgunlar çarşısı
bu yerleri hep gezdinizmi
@xyovmcskwofjxzjw akvaryum ve beypazarı hariç evet
Beypazarı bahçeli tunalı Anıtkabir hamamönü Gölbaşı mavi göl göksu parkı müzeleri de gezebilirsin bu arada vaktin çoksa kendin araştır derim daha çok yer keşfedersin
Bugün hava çok güzel, yerinizde olsam, atlarım aracıma, doğru Eymir gölüne. Bir güzel yürüyüş yaparım, arkasından da bağ evinde bir Türk kahvesi...
Anıtkabire gitmiştim atatürk orman ciftliginr cok gitmek ostedim gidemedim onun disinda kizolay meydanida gorulmeye deger
Ankara'da gezilecek yer var mı? Anıtkabir dışında...
Gezilecek yer çok senin nasıl yerleri gezmek istediğin önemli olan
2 senedir burdayım Ben de bulamadım güzel, gezilecek bir yer Sanırım en güzel yeri İzmir'e dönüş yolu
Üzüldüm
Yine de merkezde güzel sayılabilecek yerler var İnternetten bakabilirsin Aracın varsa şehir merkezine uzak doğal güzellikler de var Ancak her halükarda beklentini yükseltmemeni öneririm Özellikle de benim gibi İzmir'den geldiysen Keyifli gezmeler
🙄 🙄
En enzih semtlerinden biri olan yenidoagn ı gormeni tavsiye ederim
Bahçeli, tunalı, kızılay, ümitköy, çayyolu, çukurambar, oran ve dikmende güzel kafeler var.
hoş geldin. benim oturdugum semt haric fazla biyer yok. bahcelievlere yakinmisin. anitkabire yakin bahcelievler. guvenilir bir semttir bugun gel buraya. sen nerde oturuyorsun
Ulusta çok güzel sahil var , denizi de çok güzel az ilerde jet ski kiralama yeri de var , muhakkak uğra 😂
Ohaaaa bende orayı arıyordum orası ulusta mııı😱
hoş geldin kalıcı mısın bari
Aklıma Anıtkabir gelir
Gel gezdirim bedava mazot bedava gezmek djdhdjjsj
tunus
Teşekkürlerrr
Yok.
Kızılay da berlin bara akşam muhakkak uğra.
Gezireyim seni ayıpsın 😁
Kızılay , ulus