Evet tavsiyeleri alalim
Ankara'da gezilecek yerler nereler?

Evet tavsiyeleri alalim
Anıtkabir, Kuğulu Park, Kızılay çokta gezilecek yeri yok aslında. Eğer uygun görürsen Eskişehir'e git derim orası Ankara 'ya daha yakın hemde çokta güzel vakit geçirip gezeceğin yerler çok. Odunpazarı tarihi evleri, masal parkı, porsuk çayı şu an aklıma gelen yerler.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!erimtan arkeoloji müzesi, anıtkabir ve gençlik parkı
1. meclis
2. meclis
anıtkabir
etnografya
hacı bayram veli
tunalı hilmi
Avn müzeler gezebilirsiniz başka birer yok
Mogan gölüne gidebilirsiniz, emir e gidebilirsiniz
Anıtkabir, çeşitli müzeler var. Çeşitli parklar var. Kızılay'da takılırsın. Nereden geldiğin önemli. İstanbul'dan geliyorsan sıkılırsın. Küçük bir ilden geliyorsan seversin. :))
Yurt Disindan geliyorum, aalinda ben gelmisdim 15 sene önce, Anit Kabire gittim, Kizilay Meydani falanda gittin ama acikcasi cok fazla gezmedim ve hatiralarim cok az
Pek biryer bulamazsin Anıtkabir kalesine gidersin ulusa eski meclis
Tek başınaysan kura cek istediğin swmti gez
Anıtkabir ve Atatürk orman çiftliği
Ankara ot gibi. arkadaşın yoksa sıkılırsın
ben Ankaralıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'ya bayramları giderim. bu bayram da oradayım
aynen:) Şimdi 8 gün için Ankara'ya gitcem, kara kara düşünüyorum ne yapayım diye:) Arkadaşlarım da evlendi gitti. tek kladım.
İstanbul bitmez:) ben 20 yıldır bitiremedim. Ankara'da çevre ilçeler var bi de ciks kafeler var
Hiç bir yer
Tekmi gezceksin
Bahçeli Tunalı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş