İlk defa 10 sene önce gitmiştim. Gerçekten oranın ruhu, ambiyansı bir başkaydı.

İlk defa 10 sene önce gitmiştim. Gerçekten oranın ruhu, ambiyansı bir başkaydı.
Çanakkale geçilmez’i tarihe altın harflerle kazıya bir Ulus ve Vatan yaratan Çanakkale Zaferinin Yıldönümünde, başta bugünlere ulaşmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canını hiçe sayan Kahraman 18 Mart şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz. Soruya gelirsek.. Evet 3 kere ziyaret etmiştim o duygu ve atmosfer çok etkileyici. Dedemin büyükbabasıda orada şehit olmuş... Hatta bir keresinde eski Çanakkale şehitlik kapısının hemen önünde hatıra için hediyelik eşyalar satılıyordu. Gayri ihtiyari oradan hediye eşya aldığım zaman içinden mavi bileklik çıkmıştı 😊
Cevap
5Cevap
18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun. maalesef ziyaret etme şansım olmadı ama bir gün gitmek istiyorum.
Çocukken gittim. Fakat yeniden gitmek istiyorum ileride. Ruhu müthiş besliyor. Giderken ki senle, dönüşteki sen arasında dağlar kadar fark oluyor.
İşyerim zaten görseldeki gibi abidenin tam karşısında, Seddülbahir köyündeydi. Hergün abidenin önünde çalıştım.
Kutluu olsun. 🇹🇷 9 sene önce gitme şansım olmuştu evet çok güzeldi oraları gezerken ağlamamak zor...
Çanakkale zaferimiz kutlu olsun, Atatürk’ün ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun🙏🏻
4-5 sene önce gittim harika bir yer 🥰 umarım yakında tekrar elime fırsat geçer.
Çanakkale’ye hiç gitmedim. Gidersem mutlaka ziyaret etmek isterim.
Hiç gitmedim umarım bir gün yolum düşer oralara 🇹🇷
Evet, çok gittim. Çanakkale’nin bütün abidelerini gezdim.
evet gittim unutulmazdı, nasip olursa yine gitmek istiyorum 🇹🇷
Evet gitme şansım oldu daha önce
Zaferimiz kutlu olsun 🙏
Hayır olmadı keşke olsa
3 defa gittim çok güzeldi her yerini gezdim
maalesef ziyaret edemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?