Tatil & Seyahat En son hangi ulaşım aracıyla seyahat ettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Epeydir trenle yolculuk yapmamıştım Pazar gününü de böyle değerlendirmek istedim. En son hangi ulaşım aracıyla seyahat ettiniz? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben en son antalya ya gitmiştim şehirler arası otobüs ile. ama uçağa hiç binmedim 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seyehat yapmayalı uzun bir zaman olmuş.. Son seyehatimi sorduğun için otobüs diye belirtiyorum 🤠 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım yakın zamanda yaparsın seyahat Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl genelde kendi aracım ama geçen otobüsle yolculuk yapmak zorunda kaşdım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir zamanlar çok otobüsle yolculuk yaptım Pamukkale favorimdi Yorumla renas63 +1 yıl kamil koç berbattı pamukkale ona nazaran iyi Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl şehirler arası olarak soruyorsan otobüs olması lazım 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Otobüs tren kamyon jip bip 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Jip mi hela hela jfhfhfh Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Halk otobusu sayılr mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur olur Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Otobüstü sanırım 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 472 cevap paylaştı. Otobüsle 1 3 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl İyi ki Balıkesir Hakser turizm var ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Ben Pamukkaleciyim ❤️ Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Tercihler 😊😊 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Tramvay 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Taksim tramvayi mi Yorumla SkrErd37 +1 yıl O değil uzun olanını demek istedim. Yorumla Soran +1 yıl Heee tamamdır Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hemde kaçak fjdjd çünkü dönüş de güvenlik yok Yorumla Soran +1 yıl Ben metrobüsü ilk kullandığım zamanlar (K. Çekmece - Avcılar) gece 12 den sonra ücretsiz sanıp 1 - 2 kere kart basmadan binmiştim jfjfjf Yorumla SkrErd37 +1 yıl Nerede öyle oluyor ki öyle sandın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bu turnikelerde kart basan yoktu dedim herhalde ücretsiz. Öyle binmiştim daha sonradan fark ettim metrobüs içinden kart basıldığını 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bende 16 bine scooter aldım yol masrafından kurtuldum dönüş yolunda scooterla da kaçak tramvaya binmeye devam ediyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin 16 bine motor yok muydu peki Yorumla SkrErd37 +1 yıl Amin teşekkür ederimŞimdi ehliyetiyle uğraşması olacaktı böylesini daha uygun gördüm artık işe gitmesi de dönmesi de keyif verir oldu üstelik havalar düzelmek üzereyken daha da güzel olacak Yorumla Soran +1 yıl Sen memnunsan gerisi önemli değil Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dolmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel ayakta sallana sallana Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl YHT. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Onun keyfî de bir başka Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evet ya bence hem uçaktan hem otobüsten daha iyi. Yorumla Soran +1 yıl Uçak zaman bakımından çok iyi ama maliyeti yüksek otobüsten hayli hayli iyi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evet bir de uçak sarsıyor ya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben en son antalya ya gitmiştim şehirler arası otobüs ile. ama uçağa hiç binmedim
Seyehat yapmayalı uzun bir zaman olmuş.. Son seyehatimi sorduğun için otobüs diye belirtiyorum 🤠
Umarım yakın zamanda yaparsın seyahat
genelde kendi aracım ama geçen otobüsle yolculuk yapmak zorunda kaşdım
Bir zamanlar çok otobüsle yolculuk yaptım Pamukkale favorimdi
kamil koç berbattı pamukkale ona nazaran iyi
şehirler arası olarak soruyorsan otobüs olması lazım
Otobüs tren kamyon jip bip
Jip mi hela hela jfhfhfh
Halk otobusu sayılr mı
Olur olur
Otobüstü sanırım
Sanırım dolmuş
Otobüsle
İyi ki Balıkesir Hakser turizm var ❤️
Ben Pamukkaleciyim ❤️
Tercihler 😊😊
Tramvay
Taksim tramvayi mi
O değil uzun olanını demek istedim.
Heee tamamdır
Hemde kaçak fjdjd çünkü dönüş de güvenlik yok
Ben metrobüsü ilk kullandığım zamanlar (K. Çekmece - Avcılar) gece 12 den sonra ücretsiz sanıp 1 - 2 kere kart basmadan binmiştim jfjfjf
Nerede öyle oluyor ki öyle sandın 😂
Yaa bu turnikelerde kart basan yoktu dedim herhalde ücretsiz. Öyle binmiştim daha sonradan fark ettim metrobüs içinden kart basıldığını 😂
Bende 16 bine scooter aldım yol masrafından kurtuldum dönüş yolunda scooterla da kaçak tramvaya binmeye devam ediyorum 😂😂
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin 16 bine motor yok muydu peki
Amin teşekkür ederim
Şimdi ehliyetiyle uğraşması olacaktı böylesini daha uygun gördüm artık işe gitmesi de dönmesi de keyif verir oldu üstelik havalar düzelmek üzereyken daha da güzel olacak
Sen memnunsan gerisi önemli değil
Dolmuş
O da güzel ayakta sallana sallana
YHT.
Onun keyfî de bir başka
Evet ya bence hem uçaktan hem otobüsten daha iyi.
Uçak zaman bakımından çok iyi ama maliyeti yüksek otobüsten hayli hayli iyi
Evet bir de uçak sarsıyor ya.
Otobüsle Ankara 'dan gelmiştim..
Uçak
TCDD
Araba
Uçak.
Otobüs
Otobüs
Otobüs
Gemi