Lujo gerçekten de çok güzel başvuracaktım aslında ama buralardan teklif gelince kaybetmek istemiyorum bunlardan birine bakıcam çünkü İzmirde ki otel de (biblos resort) Michael yıldızı şef ve çırağın sarayından ekipler olacak denildi buds büyük artı la blanche de normlde oldum pozisyondan yüksek bir pozisyon teklif aldım bilmiyorum ne yapıcam ikş yerde kafamı karıştırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba lojmanın nerde olduğuna dair bilgi edindinizmi veya çalışmaya başladınizmi
Hangi bölgede ki
Alaçatı
İl olarak?
İzmir
Ok. Ben Antalya da çalışıyorum bilmiyorum
Anladım yine de teşekkür ederim
Tahmin ettim de emin olmak için sordum
Rica ederim ☺️
Siz olsanız Michael yıldızı olan bir şefin oldu yerde mi yoksa pozisyonundan yüksek bşr iş teklifi aldınız yerde mi çalışırızdınız
Normal yerde
Neden peki İzmir'de ki uer çok fazla şey katabilr gibi bana
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım
Teklif veya maaş yüksek olacak ile işime son vermem normal alıştığım gibi ilerlerim. Hem ne değişecek?
Yani demek istedim bilgi olarak bana en çok Michael yıldızı olan bir otel daha artı gibi geliyor ayırca cv de etkilemez mi
Senin bileceğin bişey bisey demen benim haddime değil
iyi bir otel ama bence bodrum tarafları daha iyi
Lojman nerde biliyormsun?
Bodrum da la blanche ısland vsr o nasıl
ben genelde bodrumda calısıyorum bilmıyorum lojmanını ama bir çok otelin lojmanı cok kötü iyi arastır
Odası iki kişilik oldu söylediler
ben lujoda çalıstım la blanchenın yanı bızım lojman ülkenın en iyisiydi ama la blacnh çok iyi değil
iki kişilik odaysa iyidir muhtemelen hangi departman
Lujo gerçekten de çok güzel başvuracaktım aslında ama buralardan teklif gelince kaybetmek istemiyorum bunlardan birine bakıcam çünkü İzmirde ki otel de (biblos resort) Michael yıldızı şef ve çırağın sarayından ekipler olacak denildi buds büyük artı la blanche de normlde oldum pozisyondan yüksek bir pozisyon teklif aldım bilmiyorum ne yapıcam ikş yerde kafamı karıştırıyor
Mutfak
ben satış ve pazarlamadaydım lujoda müthiş bir sezondu uçaktan inip yata biniyordum misafir profili çalışma düzeni bence biblos daha mantıklı o zaman
Biblos yorumlar bakıldığında maaş sorunları var sanırım
onu bilmiyorum
Biblos da pozisyon küçük fakat ekip sağlam la blanche ise ekip orta seviye benim pozisyon yüksek maaşlar aşağı yukarı aynı
Sektörde yeni oldum için de bana en çok neresi katkı sağlar bilmiyorum çok ikilemde kaldım
bence cv ye yazmak için biblos
Oranın da lojmanı bulmadım harita da