önceden saatlik kiraladigim aparta tekrar ailemle gideceğim kayıt görünür mu ya da önceden geldiginiz falan derler mi sonuçta saatlik kiralanmasi yasal değil kaydı yapmazlar diye biliyorum
Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
önceden saatlik kiraladigim aparta tekrar ailemle gideceğim kayıt görünür mu ya da önceden geldiginiz falan derler mi sonuçta saatlik kiralanmasi yasal değil kaydı yapmazlar diye biliyorum
Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
5 senelik otel geçmişim var. Kayıtların her zaman durur. Saatlik dur çık git fark etmez, kimlik kaydın ve oda kaydın her türlü yapılır ve emniyete rapor gönderilir.
Müşteri geçmişi silinmez ancak hiçbir otel çalışanı da sana daha önce kaydın varmış, daha önce gelmişsin gibi cümleler kurmaz. Sorun yaşamazsın.
Teşekkür ederim
Peki tc mi hemen girerken mi belli olur kaydım yoksa araştırılması falan mı yani giriş yaparken hemen görür mü benim daha önce kaldığım apart babamın adına kaydolacak ve eski kaldığım oda da sevgilimin adinaydı hiç bir şey görünmez demi hemen
Ya babam yaparsa kaydı diye endişe ediyorum hani aa kızınızın bilgileri varmış zaten der mi ya da dediğim gibi hemen belli oluyor mu
Cevap
3Cevap
o kayıtlar günlük siliniyor kendimden biliyorum her gittiğimde tekrar kimlik veriyorum
Eminsiniz demi hic bir şekilde şu saatte şu tarihte kimliginizle giriş yaptınız demez demi
mümkün değil sizi tanımıyorlarsa ve bir samimeyetiniz yok ise boyle birsey yapmazlar
Demezler eğer aa tanıdım sizi muhabbeti olmazsa öğrenmez ailen
Beni gormediler bile erkek arkadaşım kaydı yapmıştı bilgileri girerken önceden gelmissiniz buraya muhabbeti olur mu
E olmaz o zaman
İyide insan ailesiyle neden saatlik apart tutarki
Ailemle saatlik tutmayacam ailemle 2 hafta kalacağım ama sevgilimle saatlik tutmustuk
Şey içinmi
Ne önemli var belli bir şey sordum
O zaman başka apartta kalın riske atmak istemezsen
Yaşadığınız şehirden farklı bir sehirmi
Evet
O zaman düzgün bir yer bulmayı dene pansiyon gibi yerler yani kısacası gençlerin şey icin tuttukları saatlik yerlere gitmeyin temiz güzel bir yer tütün o evler herhalde çok kirli ve sıkıntılı oluyor bence
Pansiyonda kalin
İllegal değilse kayıt oluyor tabii.
Yeni kayit yaparken önceden kaydınız varmış derler mi ya da gorebilirler mi bilgileri giderken şöyle şöyle bu tarihte gelmistiniz derler mi ya da görünür my
Evet görünür. Çalışan kişiye bağlı, diyebilir de demeyebilir de artık orası şans.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?