Tatil & Seyahat 3 ay Gezgin olmayı ister miydiniz? the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Dünyayı dolaşmak yeni arkadaslar edinmeyi tanımayı görmeyi ister miydiniz yoksa sizlik değil mi?... Gezgin olmayı ister miydiniz? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eic 86% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ailem beni salsaydı, arabamla her yeri gezerdim. Kısıtlı hayatım yüzünden Eskişehir-Ankara-Balıkesir civarlarından ibaret... 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay isterdim ama param yok 1 2 Yorumla the_vampire_diaries 3 ay Gezginler öyle öyle aman zengin değil ki zatenn biriktirebilirsin ucundan başlarsın Yorumla ahmetcann16 3 ay sefilim ben Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay İstek değil ihtiyaç 🥲 1 1 Yorumla the_vampire_diaries 3 ay 💯💯💯💯💯 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% 3 ay Kendisi burada 🤣🤣 1 2 Yorumla the_vampire_diaries 3 ay Nereleri gezdiiiin şimdiye kadarrrr Yorumla Gezginn34566 3 ay Tekirdağ bursa Elazığ Urfa adana maraş kayseri Adapazarı samsun aklıma gelenler bunlar sırada Edirne var Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet severdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ailem beni salsaydı, arabamla her yeri gezerdim. Kısıtlı hayatım yüzünden Eskişehir-Ankara-Balıkesir civarlarından ibaret...
isterdim ama param yok
Gezginler öyle öyle aman zengin değil ki zatenn biriktirebilirsin ucundan başlarsın
sefilim ben
İstek değil ihtiyaç 🥲
💯💯💯💯💯
Kendisi burada 🤣🤣
Nereleri gezdiiiin şimdiye kadarrrr
Tekirdağ bursa Elazığ Urfa adana maraş kayseri Adapazarı samsun aklıma gelenler bunlar sırada Edirne var
Neden olmasın? :-)
Evet severdim
İsterdim