En komik seyahat anısı sizce hangisi?

Kadının çığlık atıp, ayağımı fare ısırdı dediği favorim 🤣
#MustiEmre
ben otobüste uyumam her zaman öyleydi gözlemlerim.. neyse bir molaya çıktık mola bitmişti muavin havalı havalı kolonya vs dağıtıp şarkı söyliyordu. ben çevreme bir göz attım bir eksiklik hissettim muavine söyledim yok babam herkes tam dedi.. gittim şöföre dedim yolcu indirdiniz mi yok dedi dedim şu koltuktaki 12 yaşlardaki çocuk nerde..:D bi an fren yaptı meğer çocuk şaförün yiğeniymiş. muavine saydırdı onca yolu geri döndük işin asıl komiği herkesin düşündüğü çocuk şimdi ağlıyordur vs sonuçta dağ başında bıraktık. bir gittik çocuk daha yeni wcden çıkıyor :))
olay akşam molasında oldu.. kapkaranlıktı :D
Eyvallah
Hepsi birbirinden komik ama en komiği 4 numara gibi geldi bana 😂
Ahahah kesinlikle 😄 Otobüs Firarda 1 yakında sinemalarda 😂
Cevap
3Cevap
Yazılar tam çıkmadığı için okuyamadım hepsini ama kankam 1. diyorsa bende birinci diyorum :D
Teşekkür ederim abi yaptım şimdi
hiç öyle garip bi anım olmadı normal seyirde gittik 🙄 ama içecek yiyecek sağıtılırken herkesin sanki adam ona doğru yaklaşmıyor gibi davranmaları 😂😂😂
1 ve 4 arasnda kaldım. İlkinde çok komik anlatmış, 4 numarayı da hayal edince çok komik oluyor😂
1 çok iyi. 😄 Trajikomik. 🤓
3 numara muazzam fjfjfj
Seninkine acıdım djsj
Sana acıdım yazık çocuğu kim bilir kaldırmamak için nefes bile almamışsındır jdjd
Ben hiçbirine aman aman gülemedim 😬😀
O zaman ben anlatayım. Muğla otogarda otobüs yolcu aldı. Birr çocuk yanıma oturdu. Baktım iç çekti ağlamaya başladı. Dedim acaba bir yakını mı vefat etti diye düşündüm.
Peçete verdim çocuk teşekkür etti. Dedim başın sağolsun yakının mi vefat etti.
Yok dedi çocukluk arkadaşımdan ayrıldım o yüzden ağlıyorum 😅
Kardeş gibi büyümüşler falan o yüzden etkilenmiş. Neyse yanımda cep kolonyası vardi onu verdim. Sakinleşti, bir baktım başını omzuma koymuş uyumuş. Lan dedim noluyor 😅
Bir süre öyle kaldı.
Bu biraz komik gibi gülümsetti ama güldürmedi 😕😬😀
Bunlara gülmemem anormal mi doktor 😀 yok ya gayet iyiyim de komik gelmedi 🤷♀️
Teşekküler 😀otobus maceralariyla senin de daim olsun 😀
İkiden sonrasını okumadım 😅😅
O zaten en rezilliği 😂😂
Onu seçmek durumunda kaldım 😅
Bir ve beş :D
Minik fare ya 😂 bende isterdim sonra da ısırırdım onu😄
Çiş olayına kahkahake
Hadi biri seçim bari :/
1 numara iyiymiş sjsk