inanılmaz bir keyif, bir kere denerseniz asla vazgeçemeyeceksiniz emin olun, dilediğin yerde dur konakla çayını demle, mesela bir akşam güneşi batışı ya da tam tersi, enfes bir koy gelde yüzme hop duralım, buna benzer bir sürü özellikleri sayabilirim
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle motokaravan veya çekme karavan kullanıp kullanmayacağım hakkında herhangi bir bilgim yok. Kullanmama izin verilirse 2,0 litre altı irili ufaklı Doblo, Trafic, Fiorino tarzı araç veya 3,5 metreyi geçmeyen 750 kg altı çekme karavan kullanmak isterdim. Hiç olmasa dünyanın en küçük ikinci karavan adayı projesi olacak Fiat Palio Van'ı alırdım. Hiçbiri izin verilmiyorsa, artık arabamın tavanına katlanır çadır bağlamakla çözüm bulacağım.
Evet benim için çok mantıklı zaten karavan almayı her zaman hayal ediyordum. çünkü hem gezmek hem de gezerken karavanda yaşamak ya da uyumak harika olurdu benim için bir de köpeğim olsaydı mükemmel olurdu.
Evet, hayalim. Ancak şu an onu bile pek istemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Kesinlikle mantıklı Sonuçta bu hayatta öleceğiz kazık dikmeyeceğiz paramız varken Gezip tozmak tüm istediklerimizi yapmak eğlenmek bunlar için varız ya monoton hayatı kim ister ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bunun kültürü farklı herkes keyif almaz alamaz bu biraz farklı bir tarz keyif alabilen için kesinlikle harika
Gayet güzel olur farklı ülkeleri geze geze.
inanılmaz bir keyif, bir kere denerseniz asla vazgeçemeyeceksiniz emin olun, dilediğin yerde dur konakla çayını demle, mesela bir akşam güneşi batışı ya da tam tersi, enfes bir koy gelde yüzme hop duralım, buna benzer bir sürü özellikleri sayabilirim
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle motokaravan veya çekme karavan kullanıp kullanmayacağım hakkında herhangi bir bilgim yok. Kullanmama izin verilirse 2,0 litre altı irili ufaklı Doblo, Trafic, Fiorino tarzı araç veya 3,5 metreyi geçmeyen 750 kg altı çekme karavan kullanmak isterdim. Hiç olmasa dünyanın en küçük ikinci karavan adayı projesi olacak Fiat Palio Van'ı alırdım. Hiçbiri izin verilmiyorsa, artık arabamın tavanına katlanır çadır bağlamakla çözüm bulacağım.
Karavanla gezmek, öyle göründüğü gibi kolay şeyler değil.. YouTube'da bununla ilgili bir çok kanal ve videolar var..
Güzel yanları olduğu gibi zor yanları da var.. Hatta çoğumuz için zor tarafları daha da fazla..
Gerçekten niyet edenler, o videoları izlemeli.. Tavsiye ettiğim kanaldan biri de "Hellopeople" kanalı..
#Vesselam
Evet benim için çok mantıklı zaten karavan almayı her zaman hayal ediyordum. çünkü hem gezmek hem de gezerken karavanda yaşamak ya da uyumak harika olurdu benim için bir de köpeğim olsaydı mükemmel olurdu.
Benim için, temizlik açısından sorun olur ama haricinde değişiklik adına yapmak isteyeceğim, en azından keyfini deneyimleneceğim bir aktivite olur.
Dünyanın en mantıksız tatili. Karavan hayali olanlar o karavanın mutfagından cıkan kokuyu ve gider torbasını değiştirdiklerini hayal etsinler.
Evet bence çok güzel bir durum. Çadır hayatı biraz daha zorlayabiliyor insanı, içinde yatak olan bir araba bir de gezme müthiş bir şey olmalı ✨
Evet, hayalim. Ancak şu an onu bile pek istemiyorum.
Kesinlikle mantıklı Sonuçta bu hayatta öleceğiz kazık dikmeyeceğiz paramız varken Gezip tozmak tüm istediklerimizi yapmak eğlenmek bunlar için varız ya monoton hayatı kim ister ki
Bazıları için bir seçenek hatta zevk ancak benim tarzım değil
Harika bir düşünce. Çok mantıklı. Benim de hep istediğimdir.
Çok istediğim şeylerden bir tanesidir ki bence çok mantıklı
Keyif alan için mantıklı tabi.
Planlarım arasında kiralamak var. Bakalım.
Bana göre çok mantıklı. Hep istedim. Bir nevi hayal işte.
Keyifli olur mu olur tabii. Fakat her ülkede buna uygun imkan yok.
Mantikli ve çok güzel ya.
Gittigin heryerde evim var, derdim millete. skjddjks
En güzel tatillerden biri de bu. Bir kedi bir manita bir de sağlam bir karavan
Çok güzel bir şey ama öyle göründüğü gibi kolay değil