Kalabalık ortamlarda seyahat etmek ilgimi çekmiyor çünkü sürekli bir ses bir kargaşa yani odaklanamıyorum böyle en sevdiğin insanla veya bir kaç insanla yapılmalı neyle veya nerede olacağı önemsiz yeter ki birbiriniz ile sessiz olup birbirini anlayabilmeli süresi olmadan anın tadını çıkararak.
Çocukluğumdan bu yana hayatım gemilerde kaptan köşkünde babamın yaninda geçti. Şimdi de kardeşimin yanına gidiyoruz yeterince gemi turları yaptım bence😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ben bunu sevmiyorum bana cazip gelmiyor sürekli denizde olmak fikir olarak itici
Kalabalık ortamlarda seyahat etmek ilgimi çekmiyor çünkü sürekli bir ses bir kargaşa yani odaklanamıyorum böyle en sevdiğin insanla veya bir kaç insanla yapılmalı neyle veya nerede olacağı önemsiz yeter ki birbiriniz ile sessiz olup birbirini anlayabilmeli süresi olmadan anın tadını çıkararak.
Çocukluğumdan bu yana hayatım gemilerde kaptan köşkünde babamın yaninda geçti. Şimdi de kardeşimin yanına gidiyoruz yeterince gemi turları yaptım bence😀
Ama eşimle böyle uzun bir tura hayır demem.
Yollayacaksan olur.. ayaaa ayaaa Narcos götür bizi gemiyle tatile
Oldu :D
Kim istemez ki isterim zenginlik var huzur var 😊💰 keşke Türkiye zengin ülke olsa herkes rahat refah seviyesi yüksek olsa
Hem dünya turu yapmak hem de büyük ve lüks bir gemide yolculuk yapmak hayalim. Bu yüzden çok isterdim.
Dünya turu isterdim ama gemiyle deyil kara yoluyla ayağım toprağa deymeli gemi bana ürküdücü geliyo
Bir ara düşünüp vazgeçtim. Sıkılırım diye. 2 aylık turlar vardı. Kamaralar şüks otellere taş çıkarır tarzdaydı. Sıkılırdım ama…
İstemezdim, kalabalik değil sakin kişisel bir şey isterim
Deniz yolculuklarını çok severim. İsterdim elbette.
İstemem. Özgür değilsin bunu bilmek boğar beni
İstemem. Kendine ait bir tekne daha iyi benim için.
Aklımda bile değil; ama ada ülkelerine arabamı götüreceksem, feribot veya yük gemisiyle götürürüm.
Valla olabilirdi, ama tek olmayacağım yanımda sevgilim de olmalı.
Yok kalsın sonra başımıza bişey gelir denizin ortasında.
Az önce buna güldük uçakla gidiyorum beylikdüzü marinaya yatimla dönücem dedim 😄😄
Olabilirdi ama çok merdivenli bir yerde gezmek benim için zor olurdu
Gemiyi ben kullansam keşke. Dünya türün gerek yok bı tur atsam yeter
Gemiye bindim fakat dünya turu yapmak yürek ister gerekte yok
Çok kalabalıksa istemem..