Selâmlar!!
Her şeyden sıkılınca kaçtığınız bir yer var mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Her şeyden sıkılınca kaçtığınız bir yer var mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Her şeyden sıkılınca Üsküdar sahilde yürür kızkulesinin karşısında banka veya kayalıklara oturur kulaklığımı takar denizi eskiden kızkulesini izlerim, eğer geceyse bu dahada keyifli oluyor. Karşının ışıklarıyla daha güzel oluyor.
Konuşmak istediğimde kardeşime giderdim, onunla sohbet muhabbet ederdik. Bazen bir kaç günlüğüne memlekete kaçırdık.
Genelde insanlar ne kadar uzak olursam o kadar uzağa. Bazen kendimi bir ormanın ortasında bile bulabiliyorum. Kendimi orada daha huzurlu ve daha güvenli hissedebiliyorum.
Şehrin dışındaki dağdaki bir mağaraya gidiyorum orada kafa dinliyorum. Arada bir ışıklar geliyor sesler duyuyorum ama olsun belki ben seçilmiş kişiyimdir 🥴
Evim var çok şükür, orası benim sığınağım birde bayağıdır yapamazsam da kimseler yokken deniz kenarında denizi seyretmek, denize derdimi dökmek.
Cevap
26Cevap
Hiç bir yere gitmiyorum parka gidip sigara içiyorum
Bence soru tatil seyahat değil ama. neyse KS 😅 sevgilime ya da uykuya kaçıyorum bazen de müziğe
Bende şaşırdım ne alâka tatil seyahat.😄
Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir iki yer var. Ciddi anlamda bunaldıysam oralada gidip biraz oturuyorum, düşünüyorum. Ufak tefek bıkkınlıklarsa da ara sıra zaten yaptığım gibi, gidip bir yerde kahve içiyorum.
Genelde bunalinca 3 ege kasabasindan birine kaçıyorum
İklim ne olursa olsun.
Yeni Foça
Urla
Sığacık
Benim için hala kasaba.
vardı kendimi en huzurlu hissettiğim bir yer. şimdi başka bir şehirde çalışıyorum orası biraz terse kaçtı herşeyden zaten sıkıldım :)
Hayat, dolup taşınca veya sıkılınca güneşin alnında karanlıklar yaşayıp , susmayı öğretti bana.
Kendime dönüyorum.
Ben hep önce Rabbim'e, sonra da kendime sığınırım ve kitap okurum, kitaplarıma da sığınıyorum
Ben her şeyden sıkılınca dışarı çıkıp deliler gibi koşarım çünkü koşmak bana kontrolün bende olduğunu hatırlatır.
Böyle avarelik yapıyorum🙂
Deniz kenarı ve denizi izlerim. Çok iyi geliyor. Birde yanında arkadaşın varsa off degme keyfimize birde çay off...

tam buradayım
Sıkılmam pek ama can sikintisi olursa bir yürüyüş yapıyorum
Yazın şehir merkezinden uzakta bulunan parklara giderim. Kışın kaçacak mekan yok.
Yalnız yaşadıgım için bir yerlere kaçmaya gerek kalmıyor gece takılmak yetip artıyor.. 🥂
Anneme, efsane yemek yapıyor malum hemen mode on 😂
ancak odama gidebiliyorum ağlıyorum ağlıyorum uyuyorum sonra maks bu işte
En fazla yürüyüşe çıkabilirim pek kaçma lüksüm olmuyor 🤭
yanımda sadece sevgilim olan bir yere giderdim herhalde
Bisikletimi ve kamp eşyalarımı hazırlarım.
Şile'ye gider herhangi bir yere kamp kurarım. Enstrümantal müzik dinler, kitap okur ve ormanın içinde 1-2 gün kafamı dinlerim.
Odama gidiyorum, müzik, kahve
Bodrum Gümüşĺüğe veya Amasraya
Denizi izliyorum beni en iyi o anlıyor.:)
Bir kaç el LoL atmaya giderim
Odama gidebildiğim Max yer 😂
Ormana veya kapının önüne
Gece çıkar tek başıma dolaşırım
Orman yürüyüşü
Doğaya kaçarım
Stüdyo ve kamp
Yürüyüşe çıkarım
ormana
Evden çıkar dolaşırım.
Bekliyorum?
Kendime çekilirim