Tatil & Seyahat Kışın Türkiye'de gezmek için nereye gidilir sizce? Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arabayla bir gezi yapsaniz nerelere gidersiniz Güncellemeler+1 yıl 🦖 Kışın Türkiye'de gezmek için nereye gidilir sizce? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence antalya 0 0 Yorumla
whereismylovee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cehennemin dibine 0 21 Yorumla Theseussz +1 yıl Döverim seni hemen güzel bir yer şöyle Yorumla whereismylovee +1 yıl aaaaaaaa Yorumla Theseussz +1 yıl Kadın a si b si yok yer şöyle hemen 🦖 Yorumla whereismylovee +1 yıl Rica et lutfen. Yorumla Theseussz +1 yıl Çiçekte alayım mı Yorumla whereismylovee +1 yıl E yani zhmt olcak😏 Yorumla Theseussz +1 yıl 🦖 bak bak rica etsem söyler misin nereye gidelim cehennemden başka Yorumla whereismylovee +1 yıl Boluya git Yorumla Theseussz +1 yıl Abant mi diyorsun aklıma geldi de ters dusucez biz Kapadokya tarafına gidicez ilk 🦖 Yorumla whereismylovee +1 yıl hiii anladıım Yorumla whereismylovee +1 yıl Kimle gidionzi Yorumla Theseussz +1 yıl Arkadasla 3-5 gün kafa dağıtmak Erciyes Kapadokya Pamukkale ordan sonra kalıyoruz ahdhf. Nereye gidilir ki Yorumla whereismylovee +1 yıl Ebesinin Yorumla whereismylovee +1 yıl Yasiyosun bu hayati abi. Yorumla Theseussz +1 yıl Sen dyaakliksin :D Yorumla whereismylovee +1 yıl Terbiyesiz Yorumla Theseussz +1 yıl Daha sovmedim :D Yorumla whereismylovee +1 yıl sovemezsiniz zaten beyfendi. 🙏🏾 Yorumla Theseussz +1 yıl Kim diyor onu ben saygısız biriyim belki Yorumla whereismylovee +1 yıl küstüm Yorumla Theseussz +1 yıl Sana çiçek aldircan zorla shd Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Van Diyarbakır Gaziantep 0 3 Yorumla Theseussz +1 yıl Ne var oralarda :D Antep'e bir saat uzaklıktayim Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Surlar Hasanpaşa hanı, Van kalesi Van gölü, Antepteki hayvanat bahçesi bunlar yeterli illa kayak yapmak için gezmek gerekmiyor Yorumla Theseussz +1 yıl Antep'te sadece müzeye gittim kaleye baktım da uzaktan gitmedim Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kapadokya 1 1 Yorumla Theseussz +1 yıl Gidicez oraya başka Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Kaplicalara😅 1 2 Yorumla Theseussz +1 yıl O aklımızda Pamukkale de vardır heralde Yorumla PembikGelin +1 yıl Olabilir vardir orada Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıcak olan yerlere 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl kartepe olmaz mı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur tabi odalar sıcak Yorumla ironman57 +1 yıl her oda sıcak :) Yorumla
Ben1Ceren Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Uludağ, Kartepe 0 3 Yorumla Theseussz +1 yıl Erciyese gidecem knk da hep dağ olmaz Yorumla Ben1Ceren +1 yıl Hmm Yorumla Theseussz +1 yıl Yok sanki aklımıza bir yer gelmiyor Kapadokya Pamukkale Erciyes başka yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence antalya
cehennemin dibine
Döverim seni hemen güzel bir yer şöyle
aaaaaaaa
Kadın a si b si yok yer şöyle hemen 🦖
Rica et lutfen.
Çiçekte alayım mı
E yani zhmt olcak😏
🦖 bak bak rica etsem söyler misin nereye gidelim cehennemden başka
Boluya git
Abant mi diyorsun aklıma geldi de ters dusucez biz Kapadokya tarafına gidicez ilk 🦖
hiii anladıım
Kimle gidionzi
Arkadasla 3-5 gün kafa dağıtmak Erciyes Kapadokya Pamukkale ordan sonra kalıyoruz ahdhf. Nereye gidilir ki
Ebesinin
Yasiyosun bu hayati abi.
Sen dyaakliksin :D
Terbiyesiz
Daha sovmedim :D
sovemezsiniz zaten beyfendi. 🙏🏾
Kim diyor onu ben saygısız biriyim belki
küstüm
Sana çiçek aldircan zorla shd
Van Diyarbakır Gaziantep
Ne var oralarda :D Antep'e bir saat uzaklıktayim
Surlar Hasanpaşa hanı, Van kalesi Van gölü, Antepteki hayvanat bahçesi bunlar yeterli illa kayak yapmak için gezmek gerekmiyor
Antep'te sadece müzeye gittim kaleye baktım da uzaktan gitmedim
Kapadokya
Gidicez oraya başka
Kaplicalara😅
O aklımızda Pamukkale de vardır heralde
Olabilir vardir orada
Sıcak olan yerlere
kartepe olmaz mı :)
Olur tabi odalar sıcak
her oda sıcak :)
Uludağ, Kartepe
Erciyese gidecem knk da hep dağ olmaz