Uçak biletinde yardımcı olur musunuz veya bilgi verir misiniz? Veya Uşak'tan gidecek varsa başka beraber gidebilir miyiz yalnız başıma korkuyorum hiç gitmedim koca şehire 12 sinde gideceğim büyük ihtimal
Güncellemeler
+1 yıl
Otobüsde olur yanımda gelecek birisi olursa lütfen yardımcı olun bilet konusunda
İstanbul a gitmem lazım Uşak'tan yardımcı olur musunuz?
Olsun herseyin yeri ve zamanini bildikten sonra kimse kimseye birsey yapmiyor ama saf saf saga sola bakar yabanci oldugunu belli edersen dilencisi saticisi tinercisi hemen yapisir sana her gun gelip gittigin yer gibi davran
Abi çok seviyorum çok yakışıklı ya kapı gibi herif esmer saçları simsiyah gözleri simsiyah biraz çakal sadece ondan regl oldum 2 gün dayanamamış bulduğunu sikmis ya
havaalanına gitmek bir dert, 1 saat önce gideceksin. rötar olmazsa İstanbul'a 1,5 saat sürer valiz bekle vs 1 saatte öyle gider. havaalanından eve gelmen de 1 saat sürer. yani yaklaşık aynı zamanda İstanbul'da olursun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu korkak tabirlari burada belli edersen timsahlar seni yutar rahat davran
Nasıl rahat davranayim Uşak istanbulun bir mahallesi kadar
Olsun herseyin yeri ve zamanini bildikten sonra kimse kimseye birsey yapmiyor ama saf saf saga sola bakar yabanci oldugunu belli edersen dilencisi saticisi tinercisi hemen yapisir sana her gun gelip gittigin yer gibi davran
Abi lütfen yardım et ya
Safim ben
Ne yapabilirimki yapabilecegim birsey olursa yaparim
Abi sen 20 TL atsan surdaki 3 4 kişi de 3 er beşer atsa toplarız bilet parasını kocama kacicam burada ya
Lan sen bizden uyanik ciktin ya
Abi olabilir valla sadece sevdiğimden taa nerelere gidicem bak onsuz yapamam diyorum nefes alamıyorum
Mecburiyet yoksa gitme korkuyorsan
Mecburum abi sevdigim adam orada zaman kaybedemem başka kızlara gidiyo
Gitme kardesim baskalarina giden icin degmez. Emin ol pisman olursun. Beni dinle yol ver gitsin madem gozu baskalarinda..
Abi çok seviyorum çok yakışıklı ya kapı gibi herif esmer saçları simsiyah gözleri simsiyah biraz çakal sadece ondan regl oldum 2 gün dayanamamış bulduğunu sikmis ya
🤚🏻
Abi yardım et
Otobüsle git
Otobüsle gidemem 7 saat ve zaman kaybedemem
Bin otobüse gel
7 saat yolda gebermemi mi istiyorsun
Bişey olmaz aa. eğlenceli olur. akşam biniyorsun sabah burdasın.
Otobus olmaz abi o kadar fiyat farkı yoksa o eziyeti çekmeye değmez hem hiç uçağa binmedim hayranım uçaklara lütfen ya
havaalanına gitmek bir dert, 1 saat önce gideceksin. rötar olmazsa İstanbul'a 1,5 saat sürer valiz bekle vs 1 saatte öyle gider. havaalanından eve gelmen de 1 saat sürer. yani yaklaşık aynı zamanda İstanbul'da olursun :)
Havaalanına gittikten sonrası hiç önemli değil erkeğim orada olcak beni alcak
Erkeğine söyle alsın uçak biletini
Abi yap bı guzellik be fakiriz biz gotumuzde dön yok
Erkeğin var ya :)
Var da işte oda elinden gelse uçakla giderdi otobüsle gidiyor
:) tabi senin özel yerlerin var , o yüzden uçakla gitmelisin.
Ne alaka aw paramız yok diyorum pskiopar hrrif
Evet olayim
merhaba Uşak'tan İstanbul a gitmem lazım bilet konusunda yardımcı olur musunuz