Bi arkadaşımın kuzeni eşi ile gezmeye tatile çıkıyorlar sürekli her fırsatta bi yerlere gidiyorlar iki gün bile olsa gitmedikleri gezmedikleri yer kalmadı ve gezip tatile çıkmak için akrabalardan ve arkadaşımdan sürekli borç istiyorlarmış gezeceğiz diyip borç istiyorlarmış. Siz bu sebepten borç isteyen arkadaşınız ya da akrabanıza borç verir misiniz? Ve bu kişi kirada oturuyor yani zaten kiralarını zor ödeyip borçla kira ödeyip bi de böyle şeyler yapması ilginç.
Güncellemeler
+1 yıl
Kirayı ödeyemiyoruz diyip arkadaşımdan 2.500 TL borç almış ertesi gün bi bakmış ki tatile çıkmışlar tatil yolunda story atıyorlarmiş
Ev kirasını bile borçla ödeyen ama sık sık tatile gezmeye gitmek için borç isteyen yakınınıza arkadaşınıza borç verir misiniz ?
yok usta temel ihtiyacı için bile para verme kendin al kendin eve bırak ihtiyacını ben o kadar arkadaşımı tanıdım ki böyle bişeyde direk muhtarlığa veya diğer çevresine sorarım durumları ne diye
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Ev kirasını bile borçla ödeyen ama sık sık tatile gezmeye gitmek için borç isteyen yakınınıza arkadaşınıza borç verir misiniz ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
vermem, temel ihtiyacı için kullanacaksa yardımım dokunabilir. başkasının gezmesini ben mi finanse edeceğim?
yok usta temel ihtiyacı için bile para verme kendin al kendin eve bırak ihtiyacını ben o kadar arkadaşımı tanıdım ki böyle bişeyde direk muhtarlığa veya diğer çevresine sorarım durumları ne diye
asla borç vermem sürünsün
Borç falan vermem o insana
Hayır vermem
Vermem
vermem
O nasıl öyle?
Vermem
Vermem tabiki luks
vermem kıl olurum