Tatil & Seyahat Horma kanyonunda yürüdünüz mü? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ülkemizin en güzel kanyonlarından bir tanesi o harikası dünya çapında meşhur bir yer seyir terası ile akarsuyla Şelaleleri ile muhteşem bir yer görmediyseniz mutlaka görun yolunuz mutlaka Kastamonu'ya düşmeli Çok seveceksiniz coookk Horma kanyonunda yürüdünüz mü? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. hiç yürümedim ama yürümek isterdim 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yürümedim ben yürüyemem başım döner zaten keyif almıyorum bişiden 1 0 Yorumla
kartaltuvasi Takip Et Xper 7 Yaş: 72 , eic 97% +1 yıl Resimleri gördüm, içim gitti...Umarım görmem kısmet olur...Paylaşım için teşekkürler... 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yürümedim 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Harikaymış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç yürümedim ama yürümek isterdim
Yürümedim ben yürüyemem başım döner zaten keyif almıyorum bişiden
Resimleri gördüm, içim gitti...
Umarım görmem kısmet olur...
Paylaşım için teşekkürler...
Ilk defa gordum. Muhtesem gorunuyor
Yurumedim inşallah nasip olur
Yürümedim
Hayır yürümedim