Ben de aslında Irak'la savasilan versiyonlarını hatırlıyorum TV de cikardi Polat Alemdar o zamanlar iyiydi ama hakim değilim işte baştan sona izlemedim hiç
Yok o zaman çok iyi sarıyordu ama cocukkne benim de izleyesim geliyordu bazı versiyonları hoşuma gidiyordu da su an benim de bakasim gelmiyor çünkü o zmanlar bu kadar interbey yaygın değildi millet televizyona hakimdi hep müziği hala aklımda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır ben hiç izlemedim
5 kere bitirdim hala da izlerim onun gibisi yokk
www.instagram.com/.../?igshid=ZDgzMG55NHUwa3Zt
Bana hitap etmedi. Onun yerine Edho izlemeyi tercih ederim dedim ve izledim. Müptelası oldum.
Valla o kadar laf oldu şöyle böyle diye 1dk'sına bile hakim değilim sjkf
Ben de aslında Irak'la savasilan versiyonlarını hatırlıyorum TV de cikardi Polat Alemdar o zamanlar iyiydi ama hakim değilim işte baştan sona izlemedim hiç
Kızları pek sardığı söylenemez 😅
Yok o zaman çok iyi sarıyordu ama cocukkne benim de izleyesim geliyordu bazı versiyonları hoşuma gidiyordu da su an benim de bakasim gelmiyor çünkü o zmanlar bu kadar interbey yaygın değildi millet televizyona hakimdi hep müziği hala aklımda
Ne güzel 😅😍
hiç sevmem seyretmem. ama adamların amacı ülkemizi ele geçirmek. ama neyseki bizim akıllı vatandaşlarımız kolaları döküyorlar :(
Zamanım olmadı ama kaliteli bir türk dizisiymiş. Biraz işlerim rahatlarsa izleyeceğim
Seyrettim birkaç bölümünü de. Pek sarmadı yaa.
Kemalizm ve İttihat Terakki karşıtlığı yapan bir diziyi izlemem.
Çakır ölünce bıraktım
Erken olmuş hdnd
Birazcık
Çakır olunce ben ilkokuldaydim hdhdhb galiba 10 yaşındaydım dndb ama tabi izlemiyoedum ama biliiordum
Seyretmedim romantik komedi kadınıyım ben 🥰
hiç seyretmedim
Evet güzeldir, severiz
Hiç izlemedim
Hepsini
İzlemiştim
Hiç izlemedim
Evey
Evet
Bir zamanlar