Tatil & Seyahat Hafta sonu planlarınız neler? Var mı tatil/gezi planı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Olduğunuz şehrin en güzel gezilecek yerlerini yazın bilelim Güncellemeler+1 yıl Güncel Hafta sonu planlarınız neler? Var mı tatil/gezi planı? Cevapla Tatil Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Planım yok şu an 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Havanın soğuk olması nedeniyle doğru düzgün gezecek hal yok. Eskişehir'de Doktorlar Caddesi ile Espark AVM civarlarını dolaşıp eve döndüm. 0 0 Yorumla
ayşegulnur1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Yürüyeşe çıkarım genelde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Planım yok şu an
Havanın soğuk olması nedeniyle doğru düzgün gezecek hal yok. Eskişehir'de Doktorlar Caddesi ile Espark AVM civarlarını dolaşıp eve döndüm.
Haymana’ya gidiyorum😅
Yürüyeşe çıkarım genelde
Nereye
Dağa gidiyorum 😅
Hayır yok
Yok planım
Hayır yok