Kişilik & Karakter Hafta sonu planlarınız ne? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben evde oturup kitap okuyacağım. Güncellemeler+1 yıl Yağmurlu havada ne yapıyorsunuz? Hafta sonu planlarınız ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Benim yok planım 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Izin günüm: evde dinlenmesyon.. hayat bana güzel yaaaa :D (GARSONNN çabuk kahvaltimi getirrr :D :D 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Feci yağmur var İstanbul'da ama ben dışarı çıkarım her türlü 😄 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. oturmak sadece 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu havada ancak balkondan dusari izlemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim yok planım
Izin günüm: evde dinlenmesyon.. hayat bana güzel yaaaa :D (GARSONNN çabuk kahvaltimi getirrr :D :D
Feci yağmur var İstanbul'da ama ben dışarı çıkarım her türlü 😄
oturmak sadece
Bu havada ancak balkondan dusari izlemek
Vadi yürüyüşü ve kamp
Oglanla takılmaca. Ev isleri vb.
Çalışacağım
Kaynanamla buluşcam 🥰
yalnızlığımla takılacağım