Tatil & Seyahat Uzun bir yolculuğa çıkmak ister miydiniz? cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Nereye olduğu önemsiz ya da bilmeden her şeyi geride bırakıp bulunduğunuz yerden çoook uzaklara gitmek ister miydiniz? Uzun bir yolculuğa çıkmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet. Hayatımdaki bütün olumsuzlukları, düşünmek zorunda olduğum şeyleri, berbat sorumluluklarımı, kaygılarımı, üzüntülerimi ve hatta sevinçlerimi... Kısaca hayatımda ne varsa geride bırakıp gitmeyi çok isterdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet isterdim özellikle kışın güzel oluyor. yolculuk sırasında film izlemek ve kahve içmekte 1 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yol Arkadaşım Aklımdaki kişiyse Tabii ki de onunla her yere giderim 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Aşk için çook uzaklara gitmek isterdim. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Çok isterdim 1 0 Yorumla